W DDTVN puszczono materiał o dzieciach i w pewnym momencie były 2 obrazy: jeden z reportażem, a drugi z prowadzącym i dało się usłyszeć gdzieś z tyłu głos Joli: "Z kim ja k**** pracuje" albo "Gdzie..." coś takiego.
W tym roku DD Wakacje będzie emitowane zarówno w soboty jak i w niedziele od 8:30. Zarówno w 2012 jak i w 2013 w wakacje wydania były tylko raz w tygodniu. Teraz będzie powrót do 2 emisji w tygodniu
Jutrzejsze (a właściwie już dzisiejsze też) wydanie programu poprowadzą wyjątkowo Dorota Wellman i Robert Kantereit, który zastąpi Marcina Prokopa, gdyż ten będzie w Katowicach na nagraniu castingów jurorskich do "Mam Talent".
Tydzień wcześniej niż podawały branżowe portale, a także serwis tvnfakty.pl w programie "DDW" u boku Magdy Mołek zadebiutował Filip Chajzer - według mnie wypadł dobrze, na pewno lepiej niż Marcin Meller, który prowadził do wakacji "DDTVN" w parze z Magdą Mołek. Ciekawy jestem czy jesienią zajdą zmiany wśród prowadzących poranny program TVN - moim zdaniem Jolantę Pienikowską mogłaby zastąpić - Agnieszka Szulim, Robert Kantereita - Szymon Hołownia, a Marcina Mellera - Filip Chajzer.
matik pisze:To pewnie tak dla równowagi - w końcu w ubiegłym roku Agnieszka Szulim zadebiutowała tydzień później niż sam TVN podawał
Swoją drogą duet Agnieszki Szulim i Filipa Chajzera też mógłby być ciekawy. Póki co jutrzejszy występ w DDW będzie jego drugim i ostatnim w te wakacje.