Joasi jest po prostu piĂŞknie w czerwieni. WyobraÂźcie jÂą sobie jako KrĂłlowÂą Balu, w czerwonejCzasami siĂŞ zastanawiam czy naprawde tak jest ,Âże np najbardziej oboje lubimy Justynko-Joasie w mikoÂłajowej marynarce czy tylko tak sobie ustaliliÂśmy :devil:
balowej sukni i brylantowym diademie we wÂłosach.... :brawa: :tanczy:
Tylu ilu zdaje sobie sprawĂŞ, Âże nie jest w stanie obiektywnie dyskutowaĂŚ o Joasinym warsztacie dziennikarskim - a od tego jest przede wszystkim to forum - bo widzi w niej bardziej PiĂŞknÂą KobietĂŞ niÂż dziennikarkĂŞ.ciekawe ilu takich EpsztajnkĂłw nie wchodzi na to forum z takimi rodzynkami :mhm:
Porównanie nietrafione. Jestem raczej w sytuacji posiadacza filmu z Marylin Monroe, który mo¿e pokazaÌ œwiatu wy³¹cznie kilkanaœcie fotosów z tego filmu. Adamie, dobrze wiesz , jaka Joasia jest "miniasta". To czysta przyjemnoœÌ w³¹czyÌ odtwarzanie poklatkowe - w zwolnionym tempie - i obserwowaÌ jak Joanna "generuje" uwodzicielskie minki typu "buzi" lub "wilko³ak" , jak dyskretnie oblizuje siê komentuj¹c zdjêcie przedstawiaj¹ce premiera obejmuj¹cego pos³ankê Szczypiùsk¹to tak samo jak posiadaÌ obraz Rembranta i nie pokazaÌ go œwiatu :cicho:

To by³o powiedziane pó³ ¿artem pó³ serioAle epsztajnek z tego co pisal to kaza³ szukaÌ prawdziwej Joasi a wiêc reszta mo¿e byÌ nie prawdziwa :nie:

patrzÂąc na wystĂŞpy Joanny mamy wraÂżenie, Âże wÂłaÂśnie bardzo czĂŞsto siĂŞ zmienia. Ale wiadomo, Âże zaleÂży to od stroju, fryzury, makijaÂżu , oÂświetlenia w studio. A mnie ciekawi, ktĂłry z wizerunkĂłw scenicznych ( a raczej studyjnych ) Joanny jest najbliÂższy...
... tej prawdziwej Joanny
KtĂłra zaÂżywszy kapieli, naga

Bez makijaÂżu , w turbanie z rĂŞcznika

caÂła w pianie niczym Wenus CypryĂąska... :rydzyk:
och jak Bosko CudownÂą IstotÂą
jest ta nasza AsieĂąka KryĂąska...
(zaczynam gadaĂŚ Mickiewiczem, co ta dziewczyna robi z porzÂądnych facetĂłw :rozglada: )
No wiêc ciekaw jestem , czym siê ró¿ni Joanna , któr¹ znamy z Raportów Wieczornych od
tej "prawdziwej" Joasi siedzÂącej "na kompletnym luzie" w domu, w luÂźnym dresie, ciepÂłych kapciach , popijÂącej herbatĂŞ :mhm: