Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

No i nasza Gwiazdeczka ma wolne. No i dobrze, naleÂży siĂŞ dziewczynie odpoczynek 8)
Czasami siĂŞ zastanawiam czy naprawde tak jest ,Âże np najbardziej oboje lubimy Justynko-Joasie w mikoÂłajowej marynarce czy tylko tak sobie ustaliliÂśmy :devil:
Joasi jest po prostu piĂŞknie w czerwieni. WyobraÂźcie jÂą sobie jako KrĂłlowÂą Balu, w czerwonej
balowej sukni i brylantowym diademie we wÂłosach.... :brawa: :tanczy:
ciekawe ilu takich EpsztajnkĂłw nie wchodzi na to forum z takimi rodzynkami :mhm:
Tylu ilu zdaje sobie sprawĂŞ, Âże nie jest w stanie obiektywnie dyskutowaĂŚ o Joasinym warsztacie dziennikarskim - a od tego jest przede wszystkim to forum - bo widzi w niej bardziej PiĂŞknÂą KobietĂŞ niÂż dziennikarkĂŞ.
to tak samo jak posiadaĂŚ obraz Rembranta i nie pokazaĂŚ go Âświatu :cicho:
Porównanie nietrafione. Jestem raczej w sytuacji posiadacza filmu z Marylin Monroe, który mo¿e pokazaÌ œwiatu wy³¹cznie kilkanaœcie fotosów z tego filmu. Adamie, dobrze wiesz , jaka Joasia jest "miniasta". To czysta przyjemnoœÌ w³¹czyÌ odtwarzanie poklatkowe - w zwolnionym tempie - i obserwowaÌ jak Joanna "generuje" uwodzicielskie minki typu "buzi" lub "wilko³ak" , jak dyskretnie oblizuje siê komentuj¹c zdjêcie przedstawiaj¹ce premiera obejmuj¹cego pos³ankê Szczypiùsk¹ :lol: No ale có¿, mozliwoœci techniczne :< gdzie tu wystawiÌ nagranie o rozmiarze 4GB ( oko³o 1g15m ) w formacie DVD ?

Ale epsztajnek z tego co pisal to kazaÂł szukaĂŚ prawdziwej Joasi a wiĂŞc reszta moÂże byĂŚ nie prawdziwa :nie:
To by³o powiedziane pó³ ¿artem pó³ serio ;) W gruncie chodzi³o mi o nastêpuj¹c¹ sprawê:
patrzÂąc na wystĂŞpy Joanny mamy wraÂżenie, Âże wÂłaÂśnie bardzo czĂŞsto siĂŞ zmienia. Ale wiadomo, Âże zaleÂży to od stroju, fryzury, makijaÂżu , oÂświetlenia w studio. A mnie ciekawi, ktĂłry z wizerunkĂłw scenicznych ( a raczej studyjnych ) Joanny jest najbliÂższy...
... tej prawdziwej Joanny
KtĂłra zaÂżywszy kapieli, naga :red: wychodzi z wanny
Bez makijaÂżu , w turbanie z rĂŞcznika :shock:
caÂła w pianie niczym Wenus CypryĂąska... :rydzyk:
och jak Bosko CudownÂą IstotÂą
jest ta nasza AsieĂąka KryĂąska...

(zaczynam gadaĂŚ Mickiewiczem, co ta dziewczyna robi z porzÂądnych facetĂłw :rozglada: )

No wiêc ciekaw jestem , czym siê ró¿ni Joanna , któr¹ znamy z Raportów Wieczornych od
tej "prawdziwej" Joasi siedzÂącej "na kompletnym luzie" w domu, w luÂźnym dresie, ciepÂłych kapciach , popijÂącej herbatĂŞ :mhm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

No i nasza Gwiazdeczka ma wolne. No i dobrze, naleÂży siĂŞ dziewczynie odpoczynek 8)
No nie wiem jak uwaÂżasz ale jak Justynki nie ma dÂłuÂższy czas to strasznie jest rozbestwiona :rozglada:
Joasi jest po prostu piĂŞknie w czerwieni. WyobraÂźcie jÂą sobie jako KrĂłlowÂą Balu, w czerwonej
balowej sukni i brylantowym diademie we wÂłosach.... :brawa: :tanczy:
Dobrze Âże to nie ja muszĂŞ ten caÂły Joasiowy rynsztunek fundowaĂŚ :devil:
Adamie, dobrze wiesz , jaka Joasia jest "miniasta".
Jest jak najbardziej ale tvn24 ma jeszcze lepsze miniarki :devil:
"buzi" lub "wilkoÂłak"
buzi :racja:
KtĂłra zaÂżywszy kapieli, naga :red: wychodzi z wanny
Bez makijaÂżu , w turbanie z rĂŞcznika :shock:
caÂła w pianie niczym Wenus CypryĂąska... :rydzyk:
och jak Bosko CudownÂą IstotÂą
jest ta nasza AsieĂąka KryĂąska...
:plus: :plus: :plus: :plus: :jupi: Ale sobie na wyobra¿a³em :spiewa: Nigdy nie stara³em sobie wyobra¿aÌ Joasi w stroju Ewy -od dziœ tylko i wy³¹cznie :plus:
No wiêc ciekaw jestem , czym siê ró¿ni Joanna , któr¹ znamy z Raportów Wieczornych od
tej "prawdziwej" Joasi siedzÂącej "na kompletnym luzie" w domu, w luÂźnym dresie, ciepÂłych kapciach , popijÂącej herbatĂŞ :mhm:
pewnie jest okropnie chumorzasta i zrzĂŞdliwa ze nikt w domu nie moÂże z niÂą wytrzymaĂŚ :devil: :devil: :xx: :hahaha:
Nooo :lol2: Tak akurat wczoraj patrzyÂłem-to te tvnowskie chÂłopaki siĂŞ za chĂŞtnie teÂż nie uÂśmiechajÂą :spiewa:
a dobrze tak DÂżastince niech i ona cierpi razem z nami :racja:
Dlatego mo¿e czasami za du¿o narzekamy te¿-ale có¿ jesteœmy wymagaj¹cy i rozwydrzeni :devil: No niestety :devil: :spiewa:
W Âżyciu czegoÂś takiego bym sobie nie zarzuciÂł :spiewa: :rozglada: :red:
Cytat:
NiedÂługo do pracy siĂŞ wybieram

Ja teÂż :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Ja juÂż wrĂłciÂłem :plus:
maxxx

Post autor: maxxx »

No nie wiem jak uwaÂżasz ale jak Justynki nie ma dÂłuÂższy czas to strasznie jest rozbestwiona
Zawsze kontrowersje czy daĂŚ Jej wolne czy nie :devil:
Suma sumarum robi co chce :spiewa: :spiewa: :tanczy:
Dobrze Âże to nie ja muszĂŞ ten caÂły Joasiowy rynsztunek fundowaĂŚ
SzczegĂłlnie te diademy :aniol:
Joasia chyba nie chodzi po balach,tam raz jakieÂś zdjĂŞcia widziaÂłem caÂła tvnowska plejada :spiewa: A Justysi nie byÂło :uhh:
Jest jak najbardziej ale tvn24 ma jeszcze lepsze miniarki
SÂą co najlepiej widaĂŚ w innym wÂątku :aniol:
Miny Joasi klatka po klatce :tanczy: Tak to siĂŞ jeszcze nie bawiÂłem :aniol:
Ale sobie na wyobra¿a³em Nigdy nie stara³em sobie wyobra¿aÌ Joasi w stroju Ewy -od dziœ tylko i wy³¹cznie
Panowie dajcie spokĂłj :spiewa: :spiewa: :spiewa:
pewnie jest okropnie chumorzasta i zrzĂŞdliwa ze nikt w domu nie moÂże z niÂą wytrzymaĂŚ
Jaka jest nie wie nikt :aniol: A mi sie wydaje,Âże Joasia to taka ambitna optymistka :tanczy:
dobrze tak DÂżastince niech i ona cierpi razem z nami
MoÂże zaÂłoÂżymy nieformalny zwiÂązek cierpiĂŞtnikĂłw :xx: :spiewa:
W Âżyciu czegoÂś takiego bym sobie nie zarzuciÂł
To byÂła taka prowokacja-chciaÂłem sprawdziĂŚ czy zaprotestujesz ,Âże nazwaÂłem Cie rozwydrzeĂącem :racja:
Ja juÂż wrĂłciÂłem
W sama porĂŞ :aniol: Ty masz jakas tendencje pojawiania siĂŞ na forum wtedy co ja.Jak Boga kocham od rana mnie nie byÂło do teraz :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Zawsze kontrowersje czy daĂŚ Jej wolne czy nie :devil:
Suma sumarum robi co chce :spiewa: :spiewa: :tanczy:
wcale siĂŞ nas nie sÂłucha :mhm: i nic nie moÂżemy na to poradziĂŚ bo kaÂżda forma delikatnej perswazji koĂączy siĂŞ dla nas sankcjami :roll:
SzczegĂłlnie te diademy :aniol:
:spiewa:
Joasia chyba nie chodzi po balach,tam raz jakieÂś zdjĂŞcia widziaÂłem caÂła tvnowska plejada :spiewa: A Justysi nie byÂło :uhh:
Joasi nigdzie nie zapraszajÂą? dlaczego? :mhm:
Cytat:
Ale sobie na wyobra¿a³em Nigdy nie stara³em sobie wyobra¿aÌ Joasi w stroju Ewy -od dziœ tylko i wy³¹cznie

Panowie dajcie spokĂłj :spiewa: :spiewa: :spiewa:
erotycznie i zmysÂłowo to na tym forum jeszcze nie byÂło :devil:
Jaka jest nie wie nikt :aniol: A mi sie wydaje,Âże Joasia to taka ambitna optymistka :tanczy:
Jeœli sama o sobie nie napisze albo ktoœ z jej znajomych to mo¿emy doszukiwaÌ siê ró¿nych wersji charakteru :uhh:
MoÂże zaÂłoÂżymy nieformalny zwiÂązek cierpiĂŞtnikĂłw :xx: :spiewa:
MogĂŞ byĂŚ skarbnikiem -pieniÂądze przesyÂłajcie na moje konto :devil:
To byÂła taka prowokacja-chciaÂłem sprawdziĂŚ czy zaprotestujesz ,Âże nazwaÂłem Cie rozwydrzeĂącem :racja:
Joasia pod moim adresem pewnie uÂżywa bardziej niewybrednych okreÂśleĂą :spiewa:
maxxx

wcale siĂŞ nas nie sÂłucha i nic nie moÂżemy na to poradziĂŚ bo kaÂżda forma delikatnej perswazji koĂączy siĂŞ dla nas sankcjami
Ale mimo wszystko chyba nie zostaniemy dobrowolnie w perspektywie milczÂących i sÂłuchajÂących jak trawa roÂśnie :cicho: :devil: :spiewa:
To co zrobiĂŚ?narazie nie wiem :szalony:
MoÂże pomyÂślmy Âżyczenie-Âżeby jutro byÂła. :spiewa:
Joasi nigdzie nie zapraszajÂą? dlaczego?
Nie wiem mam tyle teorii,ale moÂże nie bede mÂąciÂł spokoju niedzielnego poranka :stop: :devil:
erotycznie i zmysÂłowo to na tym forum jeszcze nie byÂło
NiedÂługo bĂŞdzie przy tym wÂątku adnotacja,Âże dozwolone od lat 18 :devil:
Jest dobra wiadomoœÌ:wejdziemy tu :hahaha: :lol2:
Jeœli sama o sobie nie napisze albo ktoœ z jej znajomych to mo¿emy doszukiwaÌ siê ró¿nych wersji charakteru
Zgaduj zgadula gdzie zÂłota kula ;) Narazie na tej zasadzie piszemy :spiewa:
Dziwne ze Nam sie jeszcze nie znudziÂła ta zgadywanka :aniol:
Jedno jest pewne-przecieÂż to widaĂŚ,Âże Joasia to fajowa dziewczyna :tanczy: :aniol:
MogĂŞ byĂŚ skarbnikiem -pieniÂądze przesyÂłajcie na moje konto
Ale co bĂŞdziesz kupowaÂł za te pieniadze :rozglada: CoÂś co umniejszy cierpienie :spiewa:
Jak bedzie jakas wieksza sumka to fundniemy sobie wycieczke do okoÂła swiata i choĂŚ na pare dni zapomnimy o J. :D
Joasia pod moim adresem pewnie uÂżywa bardziej niewybrednych okreÂśleĂą
TaÂśmy prawdy to udowodniÂą :aniol: TrochĂŞ bym siĂŞ baÂł-Âżeby wtedy nie runĂŞÂły nasze ideaÂły :hmm: WkurzyÂł bym siĂŞ niesamowicie jakby tak byÂło :uau:

[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 3:54 pm ]
Assssiiiiiaaaaa :jupi: :aniol: :aniol: :aniol:
Tematem spotkania lekarzy siĂŞ zajmuje dziÂś.Tak mi Jej szkoda,Âże na takim sÂłoĂącu musi w marynarce byĂŚ :hmm: Ale to pewnie tylko w czasie lajfĂłw ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..widzĂŞ Âże macie capsy ale ja mam jednego wiĂŞcej :lol2:

..wypada siĂŞ w takiej sytuacji podzieliĂŚ :lol2:

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A ja mam nagranÂą tĂŞ relacjĂŞ :tanczy: i teÂż siĂŞ z Wami dzielĂŞ :tanczy: Asia fajnie siĂŞ zaciĂŞÂła w pewnym momencie :rozglada: ale daÂła radĂŞ :rozglada: Zuch dziewczyna :rozglada: :arrow: http://www.savefile.com/files/759917
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx

Za duÂżo tych literek tam byÂło w tym skrĂłcie a Asia chciaÂła za szybko chyba to wymĂłwiĂŚ :aniol: Ale zawsze fajnie wybrnie z takich przejĂŞzyczeĂą drobnych :aniol:
W ogĂłle DÂżastina cieszĂŞ siĂŞ,Âże tak Âładnie dbasz o wÂątek Joasiowy oferujÂąc nagrania :aniol:

[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 8:58 pm ]
A Asia grzecznie czeka na informacjĂŞ..
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
PóŸniej by³a te¿ na pocz¹tku w 'Magazynie24' ale zupe³nie nie mogê poj¹Ì czemu zamiast piêknej Joasi pokazywali polityków z viceministrem Gosiewskim na czele :hmm:
epsztajnek

... a nasza pracowita Pszczó³ka wci¹¿ bzyka i bzyka - o przepraszam :red: :devil: - chcia³em napisaÌ bzyczy i bzyczy , choÌ ju¿ póŸny wieczór. Pszczó³ko , czas do ula :lol:

Obrazek
maxxx

No to jak by³ dzieù,pó³mrok-to zosta³a noc :aniol:
Asia bÂłyszczy jak gwiazda :aniol: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 10:29 pm ]
... a nasza pracowita Pszczó³ka wci¹¿ bzyka i bzyka - o przepraszam - chcia³em napisaÌ bzyczy i bzyczy , choÌ ju¿ póŸny wieczór. Pszczó³ko , czas do ula
Tylko niech ktoÂś do tego ula dostarczy bo juÂż pora niebezpieczna-choĂŚ dla Joasi to normalka :aniol: Ano chyba,Âże potrafi lataĂŚ :aniol: :spiewa: :spiewa:
epsztajnek

Dzisiejsze tematy nie nastrajajÂą do uÂśmiechu , to prawda. Ale nawet przy tych lÂżeszych - o wymaganych "gumkach" przy wyjeÂździe na BiaÂłoruÂś, czy o Monice Olejnik - baletnicy , uÂśmich byÂł mocno wymuszony... :mhm:

Obrazek

Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dzisiejsze tematy nie nastrajajÂą do uÂśmiechu , to prawda. Ale nawet przy tych lÂżeszych - o wymaganych "gumkach" przy wyjeÂździe na BiaÂłoruÂś, czy o Monice Olejnik - baletnicy , uÂśmich byÂł mocno wymuszony... :mhm:
Bo Joasia czuÂła Âże ja jej nie oglÂądam-nie mam czasu :hmm:
WidzĂŞ na poniedziaÂłkowych capsach Âże Joasia solidaryzuje siĂŞ ze sÂłuÂżbÂą zdrowia i zaÂłoÂżyÂła biaÂły kitel -lekarskÂą marynarkĂŞ :uhh:
... a nasza pracowita Pszczó³ka wci¹¿ bzyka i bzyka - o przepraszam :red: :devil: - chcia³em napisaÌ bzyczy i bzyczy , choÌ ju¿ póŸny wieczór. Pszczó³ko , czas do ula :lol:
a ze mnie ostatnio pracowity truteĂą siĂŞ zrobiÂł :spiewa:
Za duÂżo tych literek tam byÂło w tym skrĂłcie a Asia chciaÂła za szybko chyba to wymĂłwiĂŚ :aniol: Ale zawsze fajnie wybrnie z takich przejĂŞzyczeĂą drobnych :aniol:
Dawno mnie nie byÂło i nie widziaÂłem wiĂŞc strzelĂŞ strasznÂą wazelinĂŞ.
To nie wina Joasi ¿e ktoœ g³upi skrót wymyœli³ ¿e nie mo¿na go wymówiÌ :cicho: -Joasiu aja tobie z tego powodu nie bêdê dokucza³ :stop: -w odró¿nieniu do innych :spiewa: :rozglada:
Wazeliny ciÂąg dalszy :devil:
A Asia grzecznie czeka na informacjĂŞ..
Asia zawsze jest grzeczna :cicho:
A ja mam nagranÂą tĂŞ relacjĂŞ :tanczy: i teÂż siĂŞ z Wami dzielĂŞ :tanczy: Asia fajnie siĂŞ zaciĂŞÂła w pewnym momencie :rozglada: ale daÂła radĂŞ :rozglada: Zuch dziewczyna :rozglada:
Bo oni taki gÂłupi skrĂłt wymyÂślili :cicho:
Cytat:
MogĂŞ byĂŚ skarbnikiem -pieniÂądze przesyÂłajcie na moje konto

Ale co bĂŞdziesz kupowaÂł za te pieniadze :rozglada: CoÂś co umniejszy cierpienie :spiewa:
Jak bedzie jakas wieksza sumka to fundniemy sobie wycieczke do okoÂła swiata i choĂŚ na pare dni zapomnimy o J.
Ja zabiorĂŞ JoasiĂŞ na tÂą wycieczkĂŞ :devil:
maxxx

adam pisze:Bo Joasia czuÂła Âże ja jej nie oglÂądam-nie mam czasu
WidzĂŞ na poniedziaÂłkowych capsach Âże Joasia solidaryzuje siĂŞ ze sÂłuÂżbÂą zdrowia i zaÂłoÂżyÂła biaÂły kitel -lekarskÂą marynarkĂŞ
ZobaczyÂła,Âże CiĂŞ nie ma na forum to straciÂła sens dalszej pracy ;(
Ale tam trochĂŞ byÂło uÂśmiechĂłw-takie Asiowe uÂśmieszki ;)
adam pisze:a ze mnie ostatnio pracowity truteĂą siĂŞ zrobiÂł
Ja teÂż siĂŞ taki muszĂŞ szybko staĂŚ bo mam roboty po sufit :hmm: :spiewa:
Ale moÂże Joasia pracowitszych trutniĂłw nie odrzuci,wrĂŞcz przeciwnie ucieszy siĂŞ pewnie,Âże zaÂłoga siĂŞ rozwija :devil: :tanczy:
Ale :nie: wolno Jej zaniedbywaĂŚ-absolutnie :cicho:
adam pisze:Dawno mnie nie byÂło i nie widziaÂłem wiĂŞc strzelĂŞ strasznÂą wazelinĂŞ.
To nie wina Joasi ¿e ktoœ g³upi skrót wymyœli³ ¿e nie mo¿na go wymówiÌ -Joasiu aja tobie z tego powodu nie bêdê dokucza³ -w odró¿nieniu do innych
Ale ale ale :szalony: ObroĂąca siĂŞ znalazÂł :devil: A my sie nie Âśmiejemy-mi sie podobaÂła ta pomyÂłeczka :brawa:
Trzy dni CiĂŞ zmieniÂły-nie ten chÂłopak :devil: :aniol: :aniol:
adam pisze:Asia zawsze jest grzeczna
Zawsze mĂłwiÂłem,Âże to jest anioÂłek ;) Zreszta popatrz na poniedziaÂłkowe capsy :roll:
Wiesz teÂż tak pomyÂślalem,Âże jakby Joasia reprezentowaÂła pielĂŞgniarki to miaÂłaby wiĂŞksze szanse coÂś wywalczyĂŚ :aniol:
adam pisze:Bo oni taki gÂłupi skrĂłt wymyÂślili
OZZL :tanczy: OPPZ :tanczy: I tak Asia dobrze sobie z tym radzi :aniol:
adam pisze:Ja zabiorĂŞ JoasiĂŞ na tÂą wycieczkĂŞ
A weÂź JÂą :spiewa: BĂŞdĂŞ cholernie zazdrosny ale mam dobre serce :D

Jeszcze kilka zalegÂłoÂści z wczoraj :aniol:
AnioÂłek z serwisu o 23 :aniol: :arrow: :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jak bĂŞdĂŞ miaÂł czas to coÂś napiszĂŞ :uhh:
jeÂśli wczoraj byÂła to dawaĂŚ mi tu capsy :cicho:
proszĂŞ :rydzyk:
maxxx

adam pisze:jeÂśli wczoraj byÂła to dawaĂŚ mi tu capsy
proszĂŞ
Nie byÂło ;( ;( Brygida byÂła,dziÂś juÂż Asia musi byĂŚ bo jak nie to........ :cicho:
ODPOWIEDZ