TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: Moje zdanie o TVN24
Toruński oddział stacji idzie w zapomnienie...
I słusznie. Dużo rozsądniej jest mieć kilka oddziałów w dużych miastach i ekipę reporter+operator w kolejnych kilku niż trzymać w wielu miastach oddziały i sztab ludzi, którzy codziennie kombinują jaki temat przepchnąć, żeby ktoś w Warszawie uznał, że są potrzebni.

Ogólnie będzie na pewno taniej, ale jednak wysyłanie wozu transmisyjnego z Łodzi lub Gdańska (bo tak ma być) też trochę trwa. 1,5 - 2 godziny. W nagłych sytuacjach pewnie byłyby łączenia telefoniczne + zdjęcia z kontaktu.
Albo paralive przesłany po łączach. Często tak się robi jak brakuje wozu albo czasu na wysłanie go.

-
- Czasem tu wpada
Re: TVN24 HD
Dodano kodowanie Viaccess i poszły uprawnienia. Tak to wygląda na tę chwilę:

Nieco więcej: http://cyfrazapy.minus.com/m2M7SFgrzmpXi

Nieco więcej: http://cyfrazapy.minus.com/m2M7SFgrzmpXi
I dopisek HD doklejony do logo...
Może jeszcze coś pozmieniają... :rozglada:
Logotyp ten nijak ma się do tego co ma @matik w awatarze.
Ale wszystko mogą zmienić jeszcze.
Logotyp ten nijak ma się do tego co ma @matik w awatarze.

KKK
Poranek już z logo

Wszystko jest w HD za wyjątkiem obrazu 
Twarz Ani chyba nie jest w HD

Twarz Ani chyba nie jest w HD

Obraz jest lepszej jakości, ale to chyba jeszcze nie HD... No ale w końcu oficjalny start jutro.
-
- Początkujący
Może do jutra coś się zmieni.
Wątpię, czy w takim wypadku dostosowywano by obecną oprawę do HD. Chyba, że w HD była tworzona.kuba1245ab pisze:Może do jutra coś się zmieni.
-
- Czasem tu wpada
Przecież to jest HD. Obraz nigdy nie będzie tak ostry, że będzie można liczyć włosy.
Dokleili HD do starszej wersji loga. W sumie różnica i tak jest mała.Ksero pisze:Logotyp ten nijak ma się do tego co ma @matik w awatarze.Ale wszystko mogą zmienić jeszcze.