Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re:

Post autor: maxxx »

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Re: Anna Kalczyńska

Post autor: epsztajnek »

Jak na bal :aniol: :tanczy: :plus:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Do tych hiszpańskich falbanek chyba bardziej pasowałby kok niż kucyk :mhm:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dodam jeszcze swoje capsy. :rozglada:
Najpierw ''Polska i świat''.
Obrazek Obrazek

... i ''Dzień po dniu''. :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Dobra wiadomość dla fanów Ani - najbliższy urlop ma zimą. :rozglada:
Obrazek Obrazek

Kolega Grass odpoczynek zaczyna już za 2 tygodnie. :spiewa:
epsztajnek

I znów uczta - bynajmniej nie tylko duchowa :rozglada: :xx: I chodzi nie tylko o wspaniałą figurę. Widać w Annie geny aktorskie - porusza się z gracją :brawa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Niech się chłopaki jeszcze urlopuja żeby Ania bywała w 'DpD' :tanczy: Dziś wyglada na to,że znów się zjawi ,bo była w serwisie o 18.00 :lol2:

Ona jest urodzona poprostu po to by być na wizji :D :

Obrazek

Obrazek

I mały przepis na to jak powstaje jeden z ładniejszych uśmiechów w Tvn24 :lol2: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Widać w Annie geny aktorskie - porusza się z gracją
..i stuka obcasami jak idzie przegladać prase ;) A dziś tez tak fajnie stała,stylowo :aniol: Ma kobieta klasę , co tu dużo pisać.A do tego zawsze jest perfekcyjnie przygotowana,o czym juz wielokrotnie wspominałem.
Camilo
Guru
Guru

Nie wspomniałeś jeszcze o korekcie fryzury, jaka zaszła między serwisem o 20.00 a ''Dniem po dniu''. :lol2:
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Crimsontear
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Crimsontear »

Po pierwsze to przybywam tutaj w pokoju xD i pustoszeniu. Aczkolwiek usilnie komputer nie chce tutaj dodać tego małego obrazka, którwgo nazwy wymieniać nie będę w obawie przed błędem. Co mnie martwi, ale będę próbować dalej. Po drugie jak ja was ludzie wielbię, mówię to z czystej sympatii i annowego fanatyzmu. Po trzecie właściwie moja sympatia zaczęłą się od 18 lipca (jeśli się nie mylę, a mylę się często xP), kiedy zobaczyłam panią Annę w "Dzień po dniu", w szarościach. Rozbawiłam mnie zdaniem "pozwolą państwo, że sobie pomogę" (mam nadzieję, że za bardzo nie przekształciłam) gdyż miałą za dużo kartek i rzuciła je wręcz na schody i przez wszystkie kolejne ujęcia, te kartki dumnie tam się prezentowały hyhy. I właśnie widząc wcześnieje posty stwierdzam, że to nie jej pierwszy raz w DpD, tu się czuję mile zaskoczona, wręcz bardziej niż mile. Tylko czy są jakieś określone dni, kiedy szanowna pan Anna tam bywa? Po nie wiem, jak mam się nastawiać psychicznie^^. Teraz odliczam sekundy, godziny, przed godzinami minuty do "Polski i świata", ach czekam z niecierpliwieniem. Zastanwia mnie też fakt "telewizyjnej chemi" między panem Grassem czy to z prawdziwej sympatii ,czy na potrzeby markettingu?Ovbstaje za pierwszym, obstaje na naturalnością i antykomercjalizmem. I kończę, i czekam na odpowiedź, ach z wyrazami szacunku i czcią.
"Wyobraźnia ważniejsza jest od wiedzy"
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ale jesteście dziady ludziska! :grozi: Nowa forumowiczka tu tak ładnie się przywitała, a tu cisza jak makiem zasiał. Całkiem nieźle jak na pierwszy wpis - dużo i ciekawie, no i od razu wiemy jakie są preferencje jeżeli chodzi o skład tvn24. Dobry wybór, bo Ania to klasyka sama w sobie, gdziekolwiek jej nie poślą to poradzi sobie bez zająknięcia. Ale w Dzień po Dniu to mogliby ją dawać częściej, przydałby się tam taki żeński pierwiastek wśród tylu panów.
Crimsontear
Nowicjusz
Nowicjusz

Jeeeest! *pokłada się ze szczęścia* (tym bardziej, że PiŚ już niedługo). Toż to tu ktoś żyje! Ach, oprócz sanownej pani Anny, moje uwielbienei należy też do głosu Jakuba Porady i jego osobowości także i Tomasz Sianecki, i pan Jachimek, który bywa w "Szkle kontatkowym" (choć nie dziennikarz, ale satyryk^^). Ja tak logicznie (choć pokłady logiki u mnie nikłe) wydedukowaąłm, że może pani Anna będzie w DpD (cóż za fantazyjne te skróty xP) w sobotę, gdyż PiŚ w weekendy nie jest prowadzone, ach ciekawa jestem. Obecnie idę się zintegrować z kuchnią w formie improwizacji, heh.
Crimsontear
Nowicjusz
Nowicjusz

Ach do PiŚ coraz bliżej, ach napięcie rośnie, i radość, i przypływ uczuć pozytywnych. Zapomniałam zapytać, o to "słynne zdjęcie" Anny z językiem. Bo ja niebardzo wiem, jak to się stało, że gdzie, że jak, że kiedy, że o co chodziło?xP. Pozdrawiam liczną społeczność liczę na odpowiedzi i godzinę 23 w sobotę z panią Anną! *mach,mach*
ODPOWIEDZ