[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tez tak sÂądzĂŞ.Ptr15 pisze:Dzisiejszy Fakt o tym pisaÂł, ale nie sÂądzĂŞ Âżeby to byÂła prawda. WkoĂącu taki opiniotwĂłrczy dziennik

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

jak isze moje ulubione ÂźrĂłdÂło pudelek

ciekawe... kammel zostaÂł na lodzie?Przypomnijmy - dyrektor programowy TVN Edward Miszczak zapowiedziaÂł, Âże wyrzucony z TVP Kammel nie dostanie pracy w jego stacji, jeÂżeli nie zdobĂŞdzie sympatii widzĂłw TaĂąca z gwiazdami. Nie zdobyÂł.
TVN innowacja i nowoczesność...
jak podaje media2.pl
Z danych AGB wynika, Âże w niedzielĂŞ taneczne kroki gwiazd ÂśledziÂło ponad 4,968 mln widzĂłw- to gorszy wynik, o ponad 300 tys. widzĂłw, w porĂłwnaniu z ubiegÂłym tygodniem.
Z kolei Polsatowski muzyczny show "Jak oni œpiewaj¹", bo wzroœcie widwoni w ubieg³ym tygodniu, notuje znaczny spadek. W ubieg³¹ sobotê program ogl¹da³o 3,724 mln, czyli o prawie 300 tys. mniej widzów ni¿ tydzieù wczeœniej.
Isis* Te¿ tego nie rozumiem. :uhh: Kto na ni¹ g³osuje? Nie doœÌ, ¿e beztalencie to i uroda nie zachwyca ( jej uœmiech odstrasza zamiast przyci¹gaÌ - przynajmniej mnie ).Memory pisze: nierozumiem czemu nie odpad³a jeszcze ta A. Gee bo wogóle jej nie znam i jest ma³o znana a poza tym beznadziejnie taùczy
Kammel odpadÂł i dobrze. Mam nadziejĂŞ, Âże szybko do telewizji nie wrĂłci. :stop:
No taaa pasuje Ci. :uhh:kamiiloo pisze:jak isze moje ulubione ÂźrĂłdÂło pudelek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

no dziĂŞkuje pasuje pasuje co ma nie pasowaĂŚ lolpawell pisze:No taaa pasuje Ci. :uhh:kamiiloo pisze:jak isze moje ulubione ÂźrĂłdÂło pudelek
TVN umieÂściÂł na stronie TaĂąca z gwiazdami, procentowy rozkÂład gÂłosĂłw z gÂłosowania telewidzĂłw
1. Mateusz DamiĂŞcki i Ewa Szabatin - 27,13%
2. Anna Guzik i ÂŁukasz Czarnecki - 17,37%
3. RafaÂł Bryndal i Magdalena SoszyĂąska - 10,18%
4. Krzysztof Bosak i Kamila Kajak - 7,65%
5. Halina Mlynkova i Robert RowiĂąski - 7,46%
6. Isis Gee i ÂŻora Korolyov - 6,3%
7. Justyna Steczkowska i Stefano Terrazzino - 5,15%
8. Jacek Kawalec i Blanka Winiarska - 4,77%
9. Daria Widawska i Robert Kochanek - 4,75%
10. Helena Vondrackova i Milan Placko - 3,36%
11. Adam Fidusiewicz i Alesya Surowa - 3,12%
12.Tomasz Kammel i Amy Bennett - 2,76%
co?! Isis tak wysoko.., przecierz ona jest beznadzijena!!
a Kammela nawet mi szkoda
przynajmniej trochĂŞ umiaÂł a nie to co ta amerykanka
Guzik jest najlepsza :tanczy: i przynajmniej traktuje to jak zabawe albo Bosak :devil: ale chyba tylko ze wzgendu na Kamile
a Kammela nawet mi szkoda

Guzik jest najlepsza :tanczy: i przynajmniej traktuje to jak zabawe albo Bosak :devil: ale chyba tylko ze wzgendu na Kamile

...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Jeszcze w Âżadnej edycji nikt nie odszedÂł z programu np. przez kontuzjĂŞ, a w tej serii juÂż druga osoba byÂła zmuszona do opuszczenia programu z powodĂłw zdrowotnych. Mam nadziejĂŞ, Âże do koĂąca edycji tylko widzowie bĂŞdÂą decydowaĂŚ o odejÂściu gwiazd.
Fidusiewicza jakoÂś mi nie szkoda, bo nie za bardzo go lubie. RafaÂł Bryndal kompletne beztalencie w taĂącach (oczywiÂście mĂłwie o taĂącach konkursowych, bo RafaÂł jest dobry w swoim wymyÂślonym taĂącu
), ale za to widzowie go lubiÂą i utrzyma siĂŞ zapewne jeszcze dÂługo w programie 
Fidusiewicza jakoÂś mi nie szkoda, bo nie za bardzo go lubie. RafaÂł Bryndal kompletne beztalencie w taĂącach (oczywiÂście mĂłwie o taĂącach konkursowych, bo RafaÂł jest dobry w swoim wymyÂślonym taĂącu