Gdyby byÂła wczoraj , to zdjĂŞcia byÂły by juÂż wczoraj :ech:jeÂśli wczoraj byÂła to dawaĂŚ mi tu capsy :cicho:
A poniewaÂż nie byÂło , to porobiÂłem zdjĂŞcia dÂługorzĂŞsej Brydzi

Moderator: Łukasz
O tak ! :brawa: Asiulek dziÂś rozbawiony , jak dawno nie byÂł :tanczy:UÂśmiech poÂżegnalny byÂł taki ÂżoÂłnierski szybki :aniol:
To pewnie takie preludium przed 23:00
:tanczy: SzczegĂłlnie o 20:30 i 23:00 :tanczy:epsztajnek pisze:O tak ! Asiulek dziÂś rozbawiony , jak dawno nie byÂł
..kurczê no w³aœnie nie wiem :nie: Za³ó¿my wariant optymistyczny,¿e do Nas tylko chcia³a pokazaÌ swoj¹ buŸke z profilu :aniol:Do kogo ona siê tak uœmiecha
Bardzo dobrze :brawa: W³aœnie mia³em Ciê pytaÌ czy nie masz tego uœmiechu bo jakby siê to zmarnowa³o to bym by³ bardzo niezadowolonyDobrze, ¿e zdj¹³em capsy o 23:00
No chyba ,Âże Adam siĂŞ tam zaplÂątaÂł w kable gdzieÂś :devil: :spiewa: :spiewa:
Kto to znowu za jeden Waldek SAlbo Waldek S. spoglada gdzieÂś z monitora :>
CaÂły czas siĂŞ do nich mizdrzy :ban: :gafa:Albo Asia ma siĂŞ ku ktĂłremuÂś z kamerzystĂłw:ban:
Powinna kazaÌ ochronie tylko ciê zamkn¹Ì gdzieœ w schowku, a potem , po dy¿urze osobiœcie ciebie sponiewieraÌ :devil: ...i z kopa.... :devil: ...i z kopa.... :devil:... i tyle kopniaków wymierzonych t¹ ma³¹ stopk¹ , ile twoich postów w tym w¹tku .... :devil: :devil: ... a na koniec... :rozglada: :*Uda³o mi siê dotrzeÌ w okolice Joasi ale ochroniarze mnie dopadli :devil:
Joasia jak dowiedziaÂła sie kogo dopadli kazaÂła mnie sponiewieraĂŚ :devil:
Ten... no... przystojniaczek...Kto to znowu za jeden Waldek S
Cytat:
UdaÂło mi siĂŞ dotrzeĂŚ w okolice Joasi ale ochroniarze mnie dopadli :devil:
Joasia jak dowiedziaÂła sie kogo dopadli kazaÂła mnie sponiewieraĂŚ :devil:
Powinna kazaÌ ochronie tylko ciê zamkn¹Ì gdzieœ w schowku, a potem , po dy¿urze osobiœcie ciebie sponiewieraÌ :devil: ...i z kopa.... :devil: ...i z kopa.... :devil: ... i tyle kopniaków wymierzonych t¹ ma³¹ stopk¹ , ile twoich postów w tym w¹tku .... :devil: :devil: ... a na koniec... :rozglada: :*![]()
No to jeszcze jej nie wywietrzaÂł z gÂłowy :mhm:Cytat:
Kto to znowu za jeden Waldek S
Ten... no... przystojniaczek.......z plaÂży w ÂŚwinoujÂściu
![]()
MĂłwiÂłem a wy mi nie wierzyliÂście :devil:Popatrzcie na NiÂą i powiedzcie czy ona moÂże byĂŚ niebezpieczna dla otoczenia![]()
:stop: :stop: :stop:Tak wiĂŞc Adamie uwaÂżaj na siebie :stop: :spiewa: :spiewa:
Tez znikam :stop:Ja musze siĂŞ ulotniĂŚ-wiĂŞc pilnujcie Joasi ale nie sÂądze,Âże za dnia siĂŞ pojawi :nie: .
Tak samo jak tym typkiem co oblaÂł olejem protestujÂących :uau:Joasia dziÂś wzburzona oszukaĂączym donor-show z Holandii.
O ile pamiĂŞtam to ten facet tam staÂł jak osioÂł zamiast dziewczynie pomĂłc z tym parasolem :nie: A Joasia miaÂła mikrofon jeszcze,kartki.. :spiewa: :spiewa:aveo pisze:kiedyÂś pojawiÂła siĂŞ w naszym wÂątku sesja Joasi z parasolem w wielkim formacie nie dopuÂściÂła mnie,Âżebym 3maÂł jej parasol,jakiÂś facet siĂŞ wpakowaÂł
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], TommyC i 16 gości