Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:((((((

Post autor: Aleksandra »

Cholera, to jest straszne :(
Ale "Faktem" nie nalezy sie przejmowac bo to straszny brukowiec :/

W "Gazecie studenckiej" UW jest wywiad z Kaz :) Bardzo fajny i Âładne zdjĂŞcie :)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A Kazia wystĂŞpuje w reklamie TVN Nie JesteÂś Sam - akcja jeden procent:

ObrazekObrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

ArtykuÂł w "Fakcie" jest ÂżenujÂący,totalna kaszana :nie: ,ale jeÂżeli chodzi o zdjĂŞcie w "Viwie" to Kazia jako robotnica,a ÂściÂślej mĂłwiÂąc spawaczka,zaprezentowaÂła sie bardzo fajnie,jak zresztÂą wszystkie panie na zdjĂŞciach :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

wydaje mi siê ¿e "Przekrój" jak na razie pokaza³ klasê i zaprezentowa³ najbardziej wywa¿on¹ relacjê na temat zdarzenia. nie czarujmy siê, i jedna i druga strona maj¹ swoje racje. ponoÌ, jak to mawia³ abp ¯yciùski, prawda nie le¿y po œrodku, tylko tam gdzie le¿y. a le¿eÌ bêdzie w zupe³nie innych miejscach dla przeró¿nych osób. straszna awantura siê zrobi³a, najlepiej dla wszystkich bêdzie by kurz opad³ jak najszybciej. dla Szczuki, dla feminizmu, dla Madzi(pozdrowienia) i Legionów Moherowych.
...and a Happy New Year!
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Nie wiedziaÂłem, czy daĂŚ to tu czy do tematu o Polsacie. Ten wÂątek chyba popularniejszy wiĂŞc proszĂŞ:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zdecydowaÂła na wniosek przewodniczÂącej ElÂżbiety Kruk o naÂłoÂżeniu kary finansowej na telewizjĂŞ Polsat. KarĂŞ naÂłoÂżono za nadanie programu z udziaÂłem Kazimiery Szczuki, w ktĂłrym wypowiadaÂła siĂŞ ona na temat jednej z postaci wystĂŞpujÂących w "Radiu Maryja" - niepeÂłnosprawnej Magdy Buczek.
Ca³oœÌ tu
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell

No tak tego mo¿na by³o sie spodziewaÌ. :? Uwa¿am ¿e telewizja polstat zosta³a ukarana nie s³usznie... Powinni odrazu wyci¹Ì ten fragment i nie by³oby ca³ej tej afery. :evil: Mam nadziejê ¿e na tym ca³a ta sprawa siê skoùczy...
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

...

Post autor: Aleksandra »

pawell pisze:No tak tego mo¿na by³o sie spodziewaÌ. :? Uwa¿am ¿e telewizja polstat zosta³a ukarana nie s³usznie... Powinni odrazu wyci¹Ì ten fragment i nie by³oby ca³ej tej afery. :evil: Mam nadziejê ¿e na tym ca³a ta sprawa siê skoùczy...
Niech to siĂŞ skoĂączy, niech to siĂŞ skoĂączy, niech to siĂŞ do cholery skoĂączy!!!!!
To co robi KRRiT to jest cyrk...
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

A tak apropos artykuÂłu w "Przekroju",to mĂłj kuzyn terz mĂłwiÂł peÂłnymi zdaniami,gdy miaÂł rok i to chyba nie jest specjalny wyczyn :? Mi sie nasuwa tylko jedno zdanie,bo juÂż dosyĂŚ mam tej caÂłej nagonki "ÂświĂŞtych" na KaziĂŞ :evil: :evil: :nie: "Kto jest bez winy,niech rzuci kamieĂą" : :mhm:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

No tak,mowicie ze artykul w FAKCIE to bzdury i szmatlawiec ale jak inaczej to odbierac? Pomijajac juz fakt czy Kazia rzeczywiscie wiedziala o kalectwie czy tez nie to jednak OBRAZILA! Nieraz zdecydowanie za daleko zapedza sie w tych swoich "zartach" . I chyba po raz pierwszy przyznaje sie w tej kwestii do bledu. Wstyd jej hehe i slusznie!
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Sun pisze:No tak,mowicie ze artykul w FAKCIE to bzdury i szmatlawiec ale jak inaczej to odbierac? Pomijajac juz fakt czy Kazia rzeczywiscie wiedziala o kalectwie czy tez nie to jednak OBRAZILA! Nieraz zdecydowanie za daleko zapedza sie w tych swoich "zartach" . I chyba po raz pierwszy przyznaje sie w tej kwestii do bledu. Wstyd jej hehe i slusznie!
Ty swoimi postami i "zartami" tez obraÂżasz mojÂą inteligencjĂŞ. i co w zwiazku z tym? Rada powinna sie tym zajaĂŚ? sa jednak jakies granice absurdu. w IV RP okazuje siĂŞ, Âże nie!!
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Sun
Początkujący
Początkujący

Nie chodzi o to co i czym ma sie zajmowac,ale po wysmiewanie niepelnosprawnych to juz totalne dno. Zadna Rada sie tym zajmowac nie musi kazdy to juz rozstrzygnie w swoim sumieniu. O ile je posiada.
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Magdalenaaa
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Magdalenaaa »

Ta afera to taki pierdó³ jak to,ze ktos tam mial dziadka w Wehermachcie.
pawell

Sun pisze:Nie chodzi o to co i czym ma sie zajmowac,ale po wysmiewanie niepelnosprawnych to juz totalne dno. Zadna Rada sie tym zajmowac nie musi kazdy to juz rozstrzygnie w swoim sumieniu. O ile je posiada.
Ale ona siĂŞ nie wyÂśmiewaÂła z tej osoby na poczatku powiedziaÂła Âże jest niÂą zafascynowana. Nie powiedziaÂła nic o niej co mogÂłoby jÂą obraÂźiĂŚ... ChoĂŚ nie wiem nigdzie nie czytaÂłem co o tym sÂądzi ta Magda i czy w ogĂłle siĂŞ o tym wypowiedziaÂła... Moim zdaniem w tej wypowiedzi Szczuki nie byÂło nic obraÂźliwego... :?

[ Dodano: PiÂą Mar 17, 2006 7:39 pm ]
Zaraz o tym w "Wiadomosciach" bĂŞdzie materiaÂł...

[ Dodano: PiÂą Mar 17, 2006 7:43 pm ]
I jeszcze o tym byÂł materiaÂł w "Wydarzeniach" dlaczego "Fakty" milczaÂły :?: :?
Sun
Początkujący
Początkujący

Usprawiedliwia ja tylko fakt ze rzeczywiscie nie miala pojecia o kalectwie tej dziewczyny do czego sie przyznala i ja w to swiecie wierze. Ale jednak niesmak pozostal...I na pewno Kazia tez sie z tym nie czuje najlepiej.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Sun zaufaj mi jestem jak najdalsza od bronienia Kazi bo jej nie lubie :] ale w tym wypadku przeginajÂą... jeÂśli ona nawet nie wiedziaÂła jak siĂŞ Magda nazywa to mogÂła nie wiedziec kim jest ;)
UwaÂżam ze ten szum to przesada... a kara dla Polsatu zenujÂąca
ByÂła bym nawet za ta kara rekami i nogami gdyby szanowna Kruk tak samo chĂŞtnie karaÂła Rzydzyja i jego radyjko...
Android <3
ODPOWIEDZ