wirtualnemedia.pl pisze:Z kolei Beata Tadla zniknie z serwisów porannych i skupi się teraz wyłącznie na prowadzeniu “Faktów” w TVN, “Faktów po faktach” oraz “Faktów po południu” w TVN 24.
Beata Tadla miała wczoraj prowadzić Fakty po południu. Ostatecznie widzów przywitał Piotr Marciniak. Może głos zabierze specjalista od dyżurów Pani Beaty tzn @piotrek888 i wyjaśni nam powód jej nieobecności?
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
No to laska pojechała z tym zdjęciem!A tak wracając do sensu całej sprawy,czy Wy faceci patrzycie tylko prowadzącym redaktorkom w dekolt!!???? Nie ma w nich nic ciekawszego????Bo ja uważam odwrotnie!Mają swoje wnętrze,Beata szczególnie! Zresztą u samców to normalne! :nie: To może tak redaktorzy prowadzący też zaczną coś niecoś pokazywać więcej,jestem za!!!
honey39leo pisze:No to laska pojechała z tym zdjęciem!A tak wracając do sensu całej sprawy,czy Wy faceci patrzycie tylko prowadzącym redaktorkom w dekolt!!???? Nie ma w nich nic ciekawszego????Bo ja uważam odwrotnie!Mają swoje wnętrze,Beata szczególnie! Zresztą u samców to normalne! :nie: To może tak redaktorzy prowadzący też zaczną coś niecoś pokazywać więcej,jestem za!!!