[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

a ja siĂŞ ciesze , ze odpadÂła Helena bo jej nie lubie i oczywiÂście trzymam kciuki za Anne Guzik :) i za Bosaka i chce Âżeby wygraÂł ... bo lubie strasznie Kamile
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Ja bym jeszcze HelenĂŞ zostawiÂł, przynajmniej na jeden - dwa odcinki

Mam jeszcze artykuÂł z dziennika.pl pt. ''Taniec z gwiazdami po raz siĂłdmy?'' :shock:
NajwiĂŞksze gwiazdy, najlepszy czas antenowy. Od wrzeÂśnia wszystkie stacje telewizyjne wystawiÂły do walki o widza broĂą najwiĂŞkszego kalibru - widowiskowe show z taĂączÂącymi i ÂśpiewajÂącymi celebrities. Po miesiÂącu juÂż wiadomo: w tym starciu wygrywa TVN z "TaĂącem z Gwiazdami" - pisze DZIENNIK.

Zapowiadana jako ostatnia VI edycja "TaĂąca..." przyciÂąga ponad 5 mln widzĂłw, czyli co trzeciÂą osobĂŞ, ktĂłra w niedzielny wieczĂłr zasiada przed telewizorem (dane AGB Nielsen Media Research). Flagowe widowisko stacji ciÂągle jest liderem rankingu programĂłw rozrywkowych.

Edward Miszczak, dyrektor programowy TVN, przyznaje, Âże jest juÂż pomysÂł na show, ktĂłry wiosnÂą mĂłgÂłby zastÂąpiĂŚ "Taniec z Gwiazdami", ale niewykluczone, Âże zamiast niego pojawi siĂŞ siĂłdma edycja programu. "Musimy siĂŞ powaÂżnie zastanowiĂŚ, bo ostatnie wyniki wskazujÂą, Âże ten format wcale siĂŞ nie wyczerpaÂł. Mamy nie tylko najwiĂŞkszÂą, ale i najmÂłodszÂą widowniĂŞ" - mĂłwi. "ÂŻadne decyzje jeszcze nie zapadÂły" - dodaje.
Nie wiem, czy widzowie chcieliby oglÂądaĂŚ ten program 7 raz :mhm:
Zastanawiam siĂŞ teÂż, jakie gwiazdy w tym programie nie taĂączyÂły, a mogÂłyby w 7 edycji i nikt mi na myÂśl nie przychodzi. :rozglada:

LiczĂŞ, Âże wiosnÂą zobaczymy jednak to nowe show, na ktĂłre tvn ponoĂŚ ma juÂż pomysÂł :)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Jendym zdaniem;
Program fajny, ale ile moÂżna?
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Te¿ jestem za tym ¿eby, wiosn¹ dali to nowe show. W tej edycji mieli ju¿ problem z gwiazdami ( mówiono, ¿e w³aœnie dlatego wybrano gwiazdy z zagranicy ). No chyba, ¿e chc¹ mieÌ takie "gwiazdy" jak Isis. :hmm: :? Lepiej skoùczyÌ, a mo¿e póŸniej po paru latach zrobiÌ kolejn¹ edycjê.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Jak bĂŞdzie VII edycja to oznacza, Âże oszukali ludzi, bo w reklamach tej edycji mĂłwione byÂło, Âże to juÂż "ostatnia edycja programu".
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

pawell - w tej edycji mieli problem z gwiazdami? ProszĂŞ ciĂŞ. W tej edycji majÂą takie gwiazdy, jak nigdy dotÂąd w jakimkolwiek programie.

Moim zdaniem ewentualna VII edycja uzaleÂżniona bĂŞdzie od tego czy kolejne gwiazdy w miarĂŞ duÂżego formatu zgodzÂą siĂŞ na udziaÂł. Moim zdaniem jest to moÂżliwie - skoro VondrackovÂą nakÂłonili, to innych teÂż sie moÂże uda.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ptr15 pisze:Jak bĂŞdzie VII edycja to oznacza, Âże oszukali ludzi, bo w reklamach tej edycji mĂłwione byÂło, Âże to juÂż "ostatnia edycja programu".
To takie straszne, Âże emitowali kÂłamliwe zajawki :!:

Zatem przypominam, ¿e w po³owie grudnia 2006 roku (a dok³adnie dnia dwunastego) TVN pokaza³a (rzekomo) ostatni odcinek "Magdy M." - wszyscy pamiêtamy, ¿e ju¿ na pocz¹tku miesi¹ca spekulowano wtedy o kontynuacji serialu, a w kilka dni póŸniej okaza³o siê, ¿e IV transzê ("na ¿yczenie widzów") stacja Piotra Waltera z AKSON Studio zrealizuj¹. Op³aci³o siê - ratingi wiosennej ods³ony by³y minimalnie wy¿sze od rekordowej (dot¹d) jesiennej.
Oszustwo zdaje siĂŞ byĂŚ zjawiskiem w TVN coraz popularniejszym.. :lol:

Jestem jak najbardziej "za" siódm¹ edycj¹ "Taùca z gwiazdami"! Dlaczego z anteny z Wiertniczej ma znikn¹Ì show, który Polacy wci¹¿ chc¹ ogl¹daÌ?!
Obecnie nadawany szĂłsty sezon formatu osiÂąga lepsze wyniki oglÂądalnoÂści aniÂżeli piÂąty, TVN jest liderem niedzielnego (uznawanego za najwaÂżniejsze) wieczornego pasma, sam program jest jednym z najchĂŞtniej wybieranych poszczegĂłlnych tygodni "w ogĂłle".
No i (tak du¿e) emocje jakich dostarcza od wrzeœnia.. to niew¹tpliwie najlepsza czêœÌ "Taùca.."! Bulwarówka jest pe³na donosów, wieœci, newsów jeœli chodzi o ten hit..
kamilo pisze:Zastanawiam siĂŞ teÂż, jakie gwiazdy w tym programie nie taĂączyÂły, a mogÂłyby w 7 edycji i nikt mi na myÂśl nie przychodzi.
Gwiazdy do taĂąca na pewno siĂŞ znajdÂą. Fakt, Âże do udziaÂłu w aktualnej serii przeboju producentom udaÂło siĂŞ namĂłwiĂŚ sÂławy pokroju: Steczkowska, Vondrackova czy DamiĂŞcki..
Zaznaczmy, ¿e nawet poprzedni, pi¹ty "Taniec z gwiazdami" mimo wyj¹tkowo s³abej obsady w starciu z fenomenem "Rancza" i zainteresowaniem "Skazanym na œmierÌ" - skreœlany przez wiêkszoœÌ - odniós³ spory sukces.
"Jak Oni ÂśpiewajÂą" i "Gwiazdy taĂączÂą na lodzie" nie doczekajÂą trzecich lub czwartych odsÂłon.
pawell pisze:TeÂż jestem za tym Âżeby, wiosnÂą dali to nowe show
Jakie "to nowe show"? :roll:

Jako - powiedzmy - fan tanecznej audycji (jest ich wielu) nie wyobraÂżam sobie niedzieli bez "TaĂąca z gwiazdami" :arrow:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
pawell

Marcin pisze:pawell - w tej edycji mieli problem z gwiazdami? ProszĂŞ ciĂŞ. W tej edycji majÂą takie gwiazdy, jak nigdy dotÂąd w jakimkolwiek programie.
Owszem mieli. Cytat z Edwarda Miszczaka:
wp.pl pisze:"SzĂłsta edycja bĂŞdzie jednak poÂżegnalnÂą, bo juÂż nie ma chĂŞtnych do brania udziaÂłu w tym show. Dlatego musieliÂśmy posiÂłkowaĂŚ siĂŞ zagranicznymi gwiazdami. Nazwisk tych dwĂłch gwiazd na razie nie zdradzĂŞ"
ZgodzĂŞ siĂŞ, Âże jest duÂżo fajnych gwiazd, ale jest teÂż pomyÂłka - Isis Gee - ona nie jest "takÂą gwiazdÂą", ba w ogĂłle niÂą nie jest. Jednak wiem, Âże w kaÂżdej odsÂłonie ktoÂś musiaÂł siĂŞ taki trafiĂŚ ( w II edycji np. ten model - hydraulik ). I uwaÂżam, Âże w VII edycji moÂże byĂŚ gorzej ( jeÂśli powstanie oczywiÂście ). Gdyby byÂły chĂŞtne te gwiazdy w miarĂŞ duÂżego formatu to zobaczylibyÂśmy je w VI czy V czĂŞÂści.
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Po raz drugi w "nowym" TaĂącu z Gwiazdami !!! :spiewa:
Marcin Mroczek powraca na parkiet "Taùca z gwiazdami". Znany z "M jak mi³oœÌ" aktor nie wyst¹pi jednak w Polsce, ale.... na Ukrainie.

Marcin Mroczek przyj¹³ propozycjê udzia³u w ukraiùskiej edycji "Taùca z gwiazdami'. W zwi¹zku z nowym zobowi¹zaniem udaje siê do Kijowa. Po raz pierwszy ukraiùscy telewidzowie zobacz¹ go ju¿ w sobotê.

W zmaganiach kibicowaĂŚ mu bĂŞdzie jego dziewczyna - Agnieszka Popielewicz, ktĂłra razem z nim leci na UkrainĂŞ.

Treningi do show aktor rozpocz¹³ ju¿ pó³tora miesi¹ca temu. Na parkiet wkroczy z tancerk¹ Ann¹. - Mam nadziejê, ¿e wygram - deklaruje Marcin Mroczek.

Po raz pierwszy z formatem "Taùca z gwiazdami" gwiazdor "M jak mi³oœÌ" zetkn¹³ siê w 2006 roku. W czwartej polskiej edycji show na parkiet wkroczy³ u boku Edyty Herbuœ. Para odpad³a dopiero w 9. odcinku.
ÂżrĂłdÂło:onet.pl

CzyÂżby Mroczek chciaÂł dorĂłwnaĂŚ bratu.... w Polsce sie nie udalo... moÂże na Ukrainie... :mhm:
NOWA ERA W TVN
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

ja tej edycji prawie nie oglÂądam a VII to juÂż wogĂłle nie bĂŞdĂŞ bo juÂż mi siĂŞ znudziÂło :roll: ale z edycji na edycje coraz lepsze wyniki a obecna miaÂła nie byĂŚ najlepszÂą a tu prosze xD ja tam wole znacznie ycd :P

a mroczek, jak widaĂŚ udeÂża mu woda sodowa siĂŞ pcha gdzie siĂŞ da moÂże ma bliÂźniaczy komplels xD
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ja juz tej nie ogladam a co dopiero nastepnÂą ale skorowyniki sa zadaowalajÂące to czemu nie?
TVN innowacja i nowoczesność...
pawell

:twisted: http://www.tanci.tv/foto czyli Marcin Mroczek z Polszy "Tanci z zirkami". :hmm: :devil: :devil:

A i ma 15 % wÂśrĂłd TOP 10 wariantĂłw idealnych par z rezultatami niezaleÂżnego gÂłosowania online w WEB - projekcie "Tanci z zirkami 3" ( org. "Танці з зірками 3" ).
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Dobrze, Âże taĂączy tam i nie ma go przynajmniej w Âżadnych programach rozrywkowych w polskiej TV. Ciekawe czy jest przedstawiany jako wspaniaÂły aktor z Polski lub wielka gwiazda z Polski :devil:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

To jest wersja rosyjska czy ukraiĂąska? :uhh:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
pawell