WidziszobieÂżyÂświat pisze:..capsy wskazujÂą nawet Âże byÂł bardzo ale to bardzo zabawny - ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem :/

Oto ona: http://www.savefile.com/files/1161164
I capsy z dzisiaj

Moderator: Łukasz
WidziszobieÂżyÂświat pisze:..capsy wskazujÂą nawet Âże byÂł bardzo ale to bardzo zabawny - ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem :/
Lepiej póŸno ni¿ wcale :tanczy:not that kind pisze:No takPawe³ ju¿ dziœ z nowymi relacjami, a ja ze starymi capsami
ZnikÂąd nie ma ratunku :uhh:obieÂżyÂświat pisze:..wiĂŞc bezskuteczne okazaÂły siĂŞ prĂłby odnalezienia odpowiedziNo :uhh: CaÂły czas siĂŞ zastanawiam dlaczego PaweÂł nie jest juÂż prezenterem :uhh:![]()
Trzeba chyba tak zacz¹Ì na to patrzeÌ :uhh:obie¿yœwiat pisze:..i nie prze¿yli i nie prze¿ywaj¹ tych piêknych chwil które ty prze¿ywaszAle te¿ nie musz¹ prze¿ywaÌ takich rozterek, jakie mnie obecnie trawi¹ :uhh:
PaweÂł to przecieÂż bardzo barwny chÂłopak jestobieÂżyÂświat pisze:..a PaweÂł postaraÂł siĂŞ o tĂŞczowe wrĂŞcz barwy
Mi teÂż siĂŞ coÂś przypomniaÂłonot that kind pisze:WidziszobieÂżyÂświat pisze:..capsy wskazujÂą nawet Âże byÂł bardzo ale to bardzo zabawny - ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem :/PrzypomniaÂłeÂś mi, Âże filmiku z koĂącĂłwki materiaÂłu nie zapodaÂłam
![]()
Oto ona: http://www.savefile.com/files/1161164
A dziÂś ganiali PawÂła po stolicy, aÂż trzy razy zmieniaÂł lokalizacjĂŞnot that kind pisze:[I capsy z dzisiaj
..patowa sytuacja na ktĂłrej polepszeni nie moÂżesz mieĂŚ Âżadnego wpÂływu :/DÂżastina pisze:ZnikÂąd nie ma ratunku :uhh:
..pani ÂŁukasik pewnie woli zamawiaĂŚ u miÂłych panĂłw przy kasieMi teÂż siĂŞ coÂś przypomniaÂłonot that kind pisze:WidziszobieÂżyÂświat pisze:..capsy wskazujÂą nawet Âże byÂł bardzo ale to bardzo zabawny - ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem :/PrzypomniaÂłeÂś mi, Âże filmiku z koĂącĂłwki materiaÂłu nie zapodaÂłam
![]()
Oto ona: http://www.savefile.com/files/1161164Jeden fragment z tego materiaÂłu utkwiÂł mi szczegĂłlnie w pamiĂŞci :mhm: na filmiku chyba go nie ma ma wiĂŞc pozwolĂŞ sobie przytoczyĂŚ. To dziaÂło siĂŞ podczas wizyty PawÂła w kinie
Nalot kamery na paniÂą przy kasie i: przyjemniej byÂłoby zamĂłwiĂŚ u pani w kasie, ale dzisiaj w celach demonstracyjnych zamawiamy w jednym z a utomatĂłw
Ciekawe co na to pani ÂŁukasik? :rozglada:
Zawsze mogĂŞ skrĂłciĂŚ swoje mĂŞczarnie i przestaĂŚ tvn24 oglÂądaĂŚ :devil: To podobno pomaga :devil:obieÂżyÂświat pisze:..patowa sytuacja na ktĂłrej polepszeni nie moÂżesz mieĂŚ Âżadnego wpÂływu :/
Chyba nie ma sensu pokÂładaĂŚ nadziei w stacji, ktĂłra zamiast rozwijaĂŚ, uwstecznia swoich pracownikĂłw :uhh:obieÂżyÂświat pisze:....tylko nadzieja w takich sytuacjach pozostaje
O tym nie pomyÂślaÂłam :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..pani ÂŁukasik pewnie woli zamawiaĂŚ u miÂłych panĂłw przy kasie
Nie jest taki powÂściÂągliwy jak jedna z jego fanek ( tĂŞ zamĂŞÂżnÂą mam na myÂśliobieÂżyÂświat pisze:..no ale tutaj w materiale PaweÂł dopuÂściÂł siĂŞ sÂłownej zdrady :devil:
Jeszcze ktoÂś po Pawle dmuchaÂł. Ten usÂłyszaÂł: JesteÂś wstawiony, zwolnij trochĂŞobieÂżyÂświat pisze:..a na mnie wraÂżenie zrobiÂłfragment: 'jesteÂś w porzÂądku'![]()
..teraz mamy pewnoœÌ ¿e Pawe³w pracy jest trzeŸwy
A czy ktoÂś twierdziÂł, Âże siĂŞ nie przydajesz? :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..a jednak do czegoÂś siĂŞ przydajĂŞ
I riposterobieÂżyÂświat pisze:..przypominacz
:mhm: A dlaczego ja nie widziaÂłam PawÂła ÂśmigajÂącego po studio? :mhm: Pewnie dlatego, Âże juÂż mniej wnikliwie tvn24 oglÂądam :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..dziÂś zaÂś widziaÂłem PawÂła jak chodziÂł po studio
MateriaÂłobieÂżyÂświat pisze:....ciekawe co 'wychodzi'![]()
..a skÂąd wiesz Âże to pomaga :>DÂżastina pisze:Zawsze mogĂŞ skrĂłciĂŚ swoje mĂŞczarnie i przestaĂŚ tvn24 oglÂądaĂŚ :devil: To podobno pomaga :devil:
..to jest faktycznie dziwny podzia³ ¿e jednych uwsteczniaj¹ a drugim pozwalaj¹ siê rozwijaÌ po to tylko ¿eby póŸniej ich uwsteczniaÌ :uhh:Chyba nie ma sensu pok³adaÌ nadziei w stacji, która zamiast rozwijaÌ, uwstecznia swoich pracowników :uhh:
..teraz ju¿ za póŸno na wyrzuty :spiewa:Nie jest taki powœci¹gliwy jak jedna z jego fanek ( tê zamê¿n¹ mam na myœli) :rozglada: A my to jeszcze nag³aœniamy :rozglada: ¯ona mo¿e by nawet tego nie zauwa¿y³a :rozglada:
..nieuwaÂżnie oglÂądaÂłaÂśJeszcze ktoÂś po Pawle dmuchaÂł. Ten usÂłyszaÂł: JesteÂś wstawiony, zwolnij trochĂŞCiekawe, kto to byÂł? :mhm: MoÂże pan operator? :rozglada:
..no nie wiemDÂżastina pisze:A czy ktoÂś twierdziÂł, Âże siĂŞ nie przydajesz? :rozglada:
I riposter..przypominacz![]()
..to jednak dobrze widziaÂłem :tanczy:DÂżastina pisze:MateriaÂłobieÂżyÂświat pisze:....ciekawe co 'wychodzi'![]()
PóŸnym popo³udniem w jednym z serwisów, trwaj¹c¹ jeszcze akcjê "znicz" czêœciowo podsumowa³.
Nie rozumiem sk¹d u licha w ogóle przypuszczenie, ¿e Pawe³ móg³ kiedykolwiek przyjœÌ do pracy po spo¿yciu alkoholu :> :devil:obie¿yœwiat pisze:..pani £ukasik pewnie woli zamawiaÌ u mi³ych panów przy kasieD¿astina pisze:Mi te¿ siê coœ przypomnia³onot that kind pisze:Widziszobie¿yœwiat pisze:..capsy wskazuj¹ nawet ¿e by³ bardzo ale to bardzo zabawny - ¿a³ujê ¿e nie widzia³em :/Przypomnia³eœ mi, ¿e filmiku z koùcówki materia³u nie zapoda³am
![]()
Oto ona: http://www.savefile.com/files/1161164Jeden fragment z tego materiaÂłu utkwiÂł mi szczegĂłlnie w pamiĂŞci :mhm: na filmiku chyba go nie ma ma wiĂŞc pozwolĂŞ sobie przytoczyĂŚ. To dziaÂło siĂŞ podczas wizyty PawÂła w kinie
Nalot kamery na paniÂą przy kasie i: przyjemniej byÂłoby zamĂłwiĂŚ u pani w kasie, ale dzisiaj w celach demonstracyjnych zamawiamy w jednym z a utomatĂłw
Ciekawe co na to pani ÂŁukasik? :rozglada:
![]()
..no ale tutaj w materiale PaweÂł dopuÂściÂł siĂŞ sÂłownej zdrady :devil:
..a na mnie wraÂżenie zrobiÂłfragment: 'jesteÂś w porzÂądku'![]()
..teraz mamy pewnoœÌ ¿e Pawe³w pracy jest trzeŸwy![]()
To nie takobieÂżyÂświat pisze:..no dziewczyny :>
..czyÂżbyÂście PawÂła z Londynu ani razu nie widziaÂły![]()
![]()
Wszystko by na to wskazywaÂło, Âże ze strony DÂżastiny i notki tak wÂłaÂśnie jest :rozglada: Nie rozumiem jednak nic z tej sytuacji :mhm: DÂżastiny nie ma wcale od jakiegoÂś czasu, wiĂŞc moÂże wziĂŞÂła przykÂład z Blacka i odeszÂła w ramach szeroko pojĂŞtego buntu w obliczu niezadowalajÂącej mimo wszystko sytuacji w TVN24 :rozglada:..co to jakiÂś bunt :>
I robi to pierwszorzêdnie :tanczy: Panom Marcinkiewiczowi i Tuskowi towarzyszy bez przerwy (chyba powinnam siê od Paw³a tego nauczyÌ :> ale musia³by mi zacz¹Ì p³aciÌ, bo musia³aby ja z kolei rzuciÌ pracê..Pawe³ od dwóch dni relacjonuje wizytê Donalda Tuska w Londynie w³aœnie
Black tak twierdziobieÂżyÂświat pisze:..a skÂąd wiesz Âże to pomaga :>DÂżastina pisze:Zawsze mogĂŞ skrĂłciĂŚ swoje mĂŞczarnie i przestaĂŚ tvn24 oglÂądaĂŚ :devil: To podobno pomaga :devil:
Niech siê zg³osi do mnieobie¿yœwiat pisze:..teraz ju¿ za póŸno na wyrzuty :spiewa:Nie jest taki powœci¹gliwy jak jedna z jego fanek ( tê zamê¿n¹ mam na myœli) :rozglada: A my to jeszcze nag³aœniamy :rozglada: ¯ona mo¿e by nawet tego nie zauwa¿y³a :rozglada:
..a PaweÂł moÂże od czwartku nie dostaje kolacji :spiewa:
Obi :* Ty najlepiej powinieneœ wiedzieÌ o tym, ¿e my - fani na pocz¹tku widzimy tylko i wy³¹cznie naszego ulubieùca, a dopiero po parokotnym obejrzeniu dzie³a dostrzegamy to, ¿e by³ tam ktoœ jeszczeobie¿yœwiat pisze:..nieuwa¿nie ogl¹da³aœJeszcze ktoœ po Pawle dmucha³. Ten us³ysza³: Jesteœ wstawiony, zwolnij trochêCiekawe, kto to by³? :mhm: Mo¿e pan operator? :rozglada:
![]()
..w uÂłamku uÂłamku sekundy widaĂŚ Âże do maszyny zasiada ten barman z ktĂłrym PaweÂł rozmawia![]()
..wyznaÂł teÂż Âże nie zawsze rozmowa z maszynÂą toczy siĂŞ po jego myÂśli
Jak widaĂŚ jesteÂś bardzo potrzebny :* notka nie rwaÂła siĂŞ do tego, aby PawÂła pobyt w Londynie ocapsowaĂŚ :> A skoro juÂż o Londynie wspomniaÂłamobieÂżyÂświat pisze:..odkÂąd notka robi capsy wydajĂŞ siĂŞ byĂŚ ci niepotrzebny
A mi czegoœ w tych relacjach zabrak³o. Wymieniaj¹c pytania jakie zadawali Tuskowi ludzie, którzy przyszli na spotkanie z nim, Pawe³ nie wspomnia³ o tym, ¿e pytali m.in. o to, czy teraz w Polsce bêdzie dzia³o siê na tyle dobrze, aby mogli wróciÌ do kraju. Nie móg³ o tym powiedzieÌ? :mhm: Mo¿e nie chcia³? :mhm: A mo¿e jedno i drugie? :mhm: W to ¿e zapomnia³ raczej nie uwierzê :nie: wszak pamiêÌ ma dobr¹. Mogê siê oczywiœcie myliÌ, mog³am przeoczyÌ jak¹œ relacjê. Jeœli siê mylê, to bardzo Pana Redaktora przepraszam :rozglada:Funckyrella pisze:I robi to pierwszorzêdnie :tanczy: Panom Marcinkiewiczowi i Tuskowi towarzyszy bez przerwy,a to nie opuszczanie prawie na krok, skutkuje strasznie interesuj¹cymi i pe³nymi ciekawych szczegó³ów relacjami :brawa:..Pawe³ od dwóch dni relacjonuje wizytê Donalda Tuska w Londynie w³aœnie
Chcia³am daÌ Paw³owi od siebie odpocz¹Ì, ¿eby do mnie zatêskni³Funckyrella pisze: D¿astiny nie ma wcale od jakiegoœ czasu, wiêc mo¿e wziê³a przyk³ad z Blacka i odesz³a w ramach szeroko pojêtego buntu w obliczu niezadowalaj¹cej mimo wszystko sytuacji w TVN24
Nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże aÂż tak bardzo do mnie tĂŞskniobieÂżyÂświat pisze:..szybko PaweÂł wrĂłciÂł na 'stare Âśmieci'![]()
..nie dali mu odpocz¹Ì po wizycie na wyspach![]()
I w takim piĂŞknym uniformieobieÂżyÂświat pisze:..od razu do mÂłyna
..chciaÂłoby siĂŞ je mieĂŚ zawszeDÂżastina pisze:Nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże aÂż tak bardzo do mnie tĂŞskniobieÂżyÂświat pisze:..szybko PaweÂł wrĂłciÂł na 'stare Âśmieci'![]()
..nie dali mu odpocz¹Ì po wizycie na wyspach![]()
Szczerze muszê przyznaÌ, ¿e nie liczy³am na to, ¿e go dzisiaj zobaczê. Nie zamierza³am popo³udniowego M24h w ogóle ogl¹daÌ, coœ mnie jednak nasz³o i w³¹czy³am TV - ma siê czasami to przeczucie
![]()
Jak miÂło ze strony konkurencjiepsztajnek pisze:Redaktora ÂŁ uchwyciÂła dzisiaj kamera konkurencyjnej TVP![]()
Nie jest taka ma³a, to dziennikarzy jest tak wielu :rozglada: A czy siê lubi¹? Raczej tak, czêsto widaÌ jak ze sob¹ konwersuj¹ :rozglada:obie¿yœwiat pisze:..ciekawe czy telewizje pokazuj¹ konkurencyjne redakcje dlatego ¿e siê tak lubi¹ czy dlatego ¿e ta czêœÌ gmachu sejmu przeznaczona dla dziennikarzy jest tak ma³a:devil:
Mi te¿ wystarcza :mhm: Tak na dobr¹ sprawê to mi zdarza siê doœÌ czêsto - a nie tylko czasamiobie¿yœwiat pisze:..ale gdzieœ czyta³em ¿e z przeczuciem to jest tak w³aœnie ¿e ma siê je tylko czasami![]()
..nie wiem jak tobie ale mi jak na razie to 'czasami' w zupeÂłnoÂści wystarcza![]()
ProszĂŞ, bÂądÂź czujny obi :rozglada: Nie znamy dnia ani godziny, kiedy moÂżesz byĂŚ potrzebny czĂŞÂściej niÂż czasami :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..ach - no i cieszĂŞ siĂŞ Âże jestem tu czasami potrzebny
..zwÂłaszcza jak PaweÂł mĂłwi Âże spotkajÂą siĂŞ w sÂądzieDÂżastina pisze:Nie jest taka maÂła, to dziennikarzy jest tak wielu :rozglada: A czy siĂŞ lubiÂą? Raczej tak, czĂŞsto widaĂŚ jak ze sobÂą konwersujÂą :rozglada:
..z przykroœci¹ muszê stwierdziÌ ¿e dzisiaj to na niewiele moja czujnoœÌ by siê zda³a jak jestem od dwóch kwadransów w domu :spiewa:obie¿yœwiat pisze:Proszê, b¹dŸ czujny obi :rozglada: Nie znamy dnia ani godziny, kiedy mo¿esz byÌ potrzebny czêœciej ni¿ czasami :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 21 gości