Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:..capsy wskazujÂą nawet Âże byÂł bardzo ale to bardzo zabawny - ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem :/
Widzisz :D PrzypomniaÂłeÂś mi, Âże filmiku z koĂącĂłwki materiaÂłu nie zapodaÂłam :D
Oto ona: http://www.savefile.com/files/1161164

I capsy z dzisiaj :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

not that kind pisze:No tak :D PaweÂł juÂż dziÂś z nowymi relacjami, a ja ze starymi capsami :D
Lepiej póŸno ni¿ wcale :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:
No :uhh: CaÂły czas siĂŞ zastanawiam dlaczego PaweÂł nie jest juÂż prezenterem :uhh:
..wiĂŞc bezskuteczne okazaÂły siĂŞ prĂłby odnalezienia odpowiedzi :?: ;(
ZnikÂąd nie ma ratunku :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:
Ale teÂż nie muszÂą przeÂżywaĂŚ takich rozterek, jakie mnie obecnie trawiÂą :uhh:
..i nie przeÂżyli i nie przeÂżywajÂą tych piĂŞknych chwil ktĂłre ty przeÂżywasz :)
Trzeba chyba tak zacz¹Ì na to patrzeÌ :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..a PaweÂł postaraÂł siĂŞ o tĂŞczowe wrĂŞcz barwy :lol2:
PaweÂł to przecieÂż bardzo barwny chÂłopak jest :lol2:
not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..capsy wskazujÂą nawet Âże byÂł bardzo ale to bardzo zabawny - ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem :/
Widzisz :D PrzypomniaÂłeÂś mi, Âże filmiku z koĂącĂłwki materiaÂłu nie zapodaÂłam :D
Mi teÂż siĂŞ coÂś przypomniaÂło :D Jeden fragment z tego materiaÂłu utkwiÂł mi szczegĂłlnie w pamiĂŞci :mhm: na filmiku chyba go nie ma ma wiĂŞc pozwolĂŞ sobie przytoczyĂŚ. To dziaÂło siĂŞ podczas wizyty PawÂła w kinie ;) Nalot kamery na paniÂą przy kasie i: przyjemniej byÂłoby zamĂłwiĂŚ u pani w kasie, ale dzisiaj w celach demonstracyjnych zamawiamy w jednym z a utomatĂłw :lol: Ciekawe co na to pani ÂŁukasik? :rozglada:
not that kind pisze:[I capsy z dzisiaj :D
A dziœ ganiali Paw³a po stolicy, a¿ trzy razy zmienia³ lokalizacjê :) Ka¿dym omawianym tematem poch³oniêty ca³kowicie, jak to Pawe³ :tanczy: O Poranku sprzed Ministerstwa sprawiedliwoœci o tym, ¿e kwity na Ziobrê zbieraj¹ opowiada³. PóŸniej potrzebny by³ w Pa³acu Prezydenckim, gdy¿ minister Kamiùski w imieniu Prezydenta przemawia³. Na koniec dy¿uru w MON mia³ zaszczyt uczestniczyÌ w nominacji Macierewicza. Oczywiœcie na ka¿dej konferencji mia³ do polityków mnóstwo pytaù :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:ZnikÂąd nie ma ratunku :uhh:
..patowa sytuacja na ktĂłrej polepszeni nie moÂżesz mieĂŚ Âżadnego wpÂływu :/
..tylko nadzieja w takich sytuacjach pozostaje ;(
not that kind pisze:
Mi teÂż siĂŞ coÂś przypomniaÂło :D Jeden fragment z tego materiaÂłu utkwiÂł mi szczegĂłlnie w pamiĂŞci :mhm: na filmiku chyba go nie ma ma wiĂŞc pozwolĂŞ sobie przytoczyĂŚ. To dziaÂło siĂŞ podczas wizyty PawÂła w kinie ;) Nalot kamery na paniÂą przy kasie i: przyjemniej byÂłoby zamĂłwiĂŚ u pani w kasie, ale dzisiaj w celach demonstracyjnych zamawiamy w jednym z a utomatĂłw :lol: Ciekawe co na to pani ÂŁukasik? :rozglada:
..pani ÂŁukasik pewnie woli zamawiaĂŚ u miÂłych panĂłw przy kasie :lol2:
..no ale tutaj w materiale PaweÂł dopuÂściÂł siĂŞ sÂłownej zdrady :devil:
..a na mnie wraÂżenie zrobiÂłfragment: 'jesteÂś w porzÂądku' :lol2:
..teraz mamy pewnoœÌ ¿e Pawe³w pracy jest trzeŸwy :lol2:

..a jednak do czegoÂś siĂŞ przydajĂŞ :lol2:
..przypominacz :lol2:
..materiaÂł byÂł jednak tak zabawny i Âświetny po prostu Âże i bez mojej pomocy byÂśsobie przypomniaÂła :lol2:

..dziÂś zaÂś widziaÂłem PawÂła jak chodziÂł po studio :D
..ciekawe co 'wychodzi' :?: :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..patowa sytuacja na ktĂłrej polepszeni nie moÂżesz mieĂŚ Âżadnego wpÂływu :/
Zawsze mogĂŞ skrĂłciĂŚ swoje mĂŞczarnie i przestaĂŚ tvn24 oglÂądaĂŚ :devil: To podobno pomaga :devil:
obieÂżyÂświat pisze:....tylko nadzieja w takich sytuacjach pozostaje ;(
Chyba nie ma sensu pokÂładaĂŚ nadziei w stacji, ktĂłra zamiast rozwijaĂŚ, uwstecznia swoich pracownikĂłw :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..pani ÂŁukasik pewnie woli zamawiaĂŚ u miÂłych panĂłw przy kasie :lol2:
O tym nie pomyÂślaÂłam :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..no ale tutaj w materiale PaweÂł dopuÂściÂł siĂŞ sÂłownej zdrady :devil:
Nie jest taki powÂściÂągliwy jak jedna z jego fanek ( tĂŞ zamĂŞÂżnÂą mam na myÂśli ;) ) :rozglada: A my to jeszcze nagÂłaÂśniamy :rozglada: ÂŻona moÂże by nawet tego nie zauwaÂżyÂła :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..a na mnie wraÂżenie zrobiÂłfragment: 'jesteÂś w porzÂądku' :lol2:
Jeszcze ktoÂś po Pawle dmuchaÂł. Ten usÂłyszaÂł: JesteÂś wstawiony, zwolnij trochĂŞ :lol: Ciekawe, kto to byÂł? :mhm: MoÂże pan operator? :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..a jednak do czegoÂś siĂŞ przydajĂŞ :lol2:
A czy ktoÂś twierdziÂł, Âże siĂŞ nie przydajesz? :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..przypominacz :lol2:
I riposter :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..dziÂś zaÂś widziaÂłem PawÂła jak chodziÂł po studio :D
:mhm: A dlaczego ja nie widziaÂłam PawÂła ÂśmigajÂącego po studio? :mhm: Pewnie dlatego, Âże juÂż mniej wnikliwie tvn24 oglÂądam :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:....ciekawe co 'wychodzi' :?: :D
Materia³ :) PóŸnym popo³udniem w jednym z serwisów, trwaj¹c¹ jeszcze akcjê "znicz" czêœciowo podsumowa³.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Zawsze mogĂŞ skrĂłciĂŚ swoje mĂŞczarnie i przestaĂŚ tvn24 oglÂądaĂŚ :devil: To podobno pomaga :devil:
..a skÂąd wiesz Âże to pomaga :>
..moÂże nawet jeÂśli komuÂś siĂŞ wydaje Âże w danej chwili pomaga to na dÂłuÂższy dystans okazuje siĂŞ Âże to wcale nie byÂło prawdÂą bo uzaleÂżnienie od upragnionych widokĂłw i tak o sobie przypomina :mhm:
Chyba nie ma sensu pokÂładaĂŚ nadziei w stacji, ktĂłra zamiast rozwijaĂŚ, uwstecznia swoich pracownikĂłw :uhh:
..to jest faktycznie dziwny podzia³ ¿e jednych uwsteczniaj¹ a drugim pozwalaj¹ siê rozwijaÌ po to tylko ¿eby póŸniej ich uwsteczniaÌ :uhh:
Nie jest taki powÂściÂągliwy jak jedna z jego fanek ( tĂŞ zamĂŞÂżnÂą mam na myÂśli ;) ) :rozglada: A my to jeszcze nagÂłaÂśniamy :rozglada: ÂŻona moÂże by nawet tego nie zauwaÂżyÂła :rozglada:
..teraz ju¿ za póŸno na wyrzuty :spiewa:
..a PaweÂł moÂże od czwartku nie dostaje kolacji :spiewa:
Jeszcze ktoÂś po Pawle dmuchaÂł. Ten usÂłyszaÂł: JesteÂś wstawiony, zwolnij trochĂŞ :lol: Ciekawe, kto to byÂł? :mhm: MoÂże pan operator? :rozglada:
..nieuwaÂżnie oglÂądaÂłaÂś :lol2:
..w uÂłamku uÂłamku sekundy widaĂŚ Âże do maszyny zasiada ten barman z ktĂłrym PaweÂł rozmawia :lol2:
..wyznaÂł teÂż Âże nie zawsze rozmowa z maszynÂą toczy siĂŞ po jego myÂśli :lol2:
DÂżastina pisze:A czy ktoÂś twierdziÂł, Âże siĂŞ nie przydajesz? :rozglada:
..przypominacz :lol2:
I riposter :lol2:
..no nie wiem :lol2:
..odkÂąd notka robi capsy wydajĂŞ siĂŞ byĂŚ ci niepotrzebny :lol2:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:....ciekawe co 'wychodzi' :?: :D
Materia³ :) PóŸnym popo³udniem w jednym z serwisów, trwaj¹c¹ jeszcze akcjê "znicz" czêœciowo podsumowa³.
..to jednak dobrze widziaÂłem :tanczy:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A co tam tutaj w trawie piszczy? :D

PaweÂł niestety nie wrĂłciÂł na stanowisko prezentera, na co szczerze mĂłwiÂąc miaÂłam ogromnÂą nadziejĂŞ - sama nie wiem, skÂąd mi siĂŞ to bierze :roll: Ale za to przydzieli mu jakÂże waÂżnÂą funkcjĂŞ podczas wyborĂłw :tanczy: PosÂłali go na ten front, na ktĂłrym mobilizacja do pokonania IV RP siĂŞgnĂŞÂła zenitu :lol2: widzĂŞ, Âże PaweÂł bardzo obrazowo wszystko widzom raczyÂł tÂłumaczyĂŚ - caÂły on :) Zawsze i wszĂŞdzie potrafi sobie wyobraziĂŚ, czego nie wie i czego chciaÂłby siĂŞ dowiedzieĂŚ widz :) :brawa:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:
not that kind pisze:
..pani ÂŁukasik pewnie woli zamawiaĂŚ u miÂłych panĂłw przy kasie :lol2:
..no ale tutaj w materiale PaweÂł dopuÂściÂł siĂŞ sÂłownej zdrady :devil:
..a na mnie wraÂżenie zrobiÂłfragment: 'jesteÂś w porzÂądku' :lol2:
Nie rozumiem sk¹d u licha w ogóle przypuszczenie, ¿e Pawe³ móg³ kiedykolwiek przyjœÌ do pracy po spo¿yciu alkoholu :> :devil:
Ta czêœÌ materia³u po prostu Paw³owy majstersztyk :brawa: Pomys³ na materia³ i jego realizacja to takie typowe dla Paw³a, ale jak¿e zabawne (jak zawsze) rozwi¹zanie :lol:

WidzĂŞ, Âże my chyba PawÂłowÂą degradacjÂą jesteÂśmy bardziej zdruzgotani niÂż on sam :neutral: MoÂże to i lepiej.... :rozglada:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no dziewczyny :>

..czyÂżbyÂście PawÂła z Londynu ani razu nie widziaÂły :?: :D

..co to jakiÂś bunt :>

..PaweÂł od dwĂłch dni relacjonuje wizytĂŞ Donalda Tuska w Londynie wÂłaÂśnie :D

Obrazek Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:..no dziewczyny :>

..czyÂżbyÂście PawÂła z Londynu ani razu nie widziaÂły :?: :D
To nie tak :D JeÂśli o mnie chodzi, to widzieĂŚ PawÂła widziaÂłam :D Wczoraj wieczorem po 20-stej i dziÂś w Poranku kilka razy :D Nie jestem jednak w stanie powiedzieĂŚ, od kiedy tak wÂłaÂściwie PaweÂł w Londynie przebywa i od kiedy nadaje relacje, czy w koĂącu ile ich nadaÂł :neutral: Nie ÂśledzĂŞ niestety TVN24 non stop :/ A wyglÂąda na to, Âże powinnam :spiewa: PĂłki co jednak to absolutnie niemoÂżliwe :/
..co to jakiÂś bunt :>
Wszystko by na to wskazywaÂło, Âże ze strony DÂżastiny i notki tak wÂłaÂśnie jest :rozglada: Nie rozumiem jednak nic z tej sytuacji :mhm: DÂżastiny nie ma wcale od jakiegoÂś czasu, wiĂŞc moÂże wziĂŞÂła przykÂład z Blacka i odeszÂła w ramach szeroko pojĂŞtego buntu w obliczu niezadowalajÂącej mimo wszystko sytuacji w TVN24 :rozglada:
..PaweÂł od dwĂłch dni relacjonuje wizytĂŞ Donalda Tuska w Londynie wÂłaÂśnie :D
I robi to pierwszorzêdnie :tanczy: Panom Marcinkiewiczowi i Tuskowi towarzyszy bez przerwy (chyba powinnam siê od Paw³a tego nauczyÌ :> ale musia³by mi zacz¹Ì p³aciÌ, bo musia³aby ja z kolei rzuciÌ pracê :lol2: ), a to nie opuszczanie prawie na krok, skutkuje strasznie interesuj¹cymi i pe³nymi ciekawych szczegó³ów relacjami :brawa:
Ciekawe, dlaczego akurat PaweÂł zostaÂł wytypowany na posÂłannika do Brytanii :mhm: OczywiÂście fakt, Âże Âświetnie wywiÂązuje siĂŞ z powierzonych obowiÂązkĂłw jest oczywistoÂściÂą :lol2: DoszukujĂŞ siĂŞ po prostu drugiego dna :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..szybko PaweÂł wrĂłciÂł na 'stare Âśmieci' :lol2:
..nie dali mu odpocz¹Ì po wizycie na wyspach :D
..od razu do mÂłyna :D

Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:Zawsze mogĂŞ skrĂłciĂŚ swoje mĂŞczarnie i przestaĂŚ tvn24 oglÂądaĂŚ :devil: To podobno pomaga :devil:
..a skÂąd wiesz Âże to pomaga :>
Black tak twierdzi ;)
obieÂżyÂświat pisze:
..teraz ju¿ za póŸno na wyrzuty :spiewa:
..a PaweÂł moÂże od czwartku nie dostaje kolacji :spiewa:
Niech siĂŞ zgÂłosi do mnie :lol2: Ja chĂŞtnie coÂś dla niego przygotujĂŞ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
..nieuwaÂżnie oglÂądaÂłaÂś :lol2:
..w uÂłamku uÂłamku sekundy widaĂŚ Âże do maszyny zasiada ten barman z ktĂłrym PaweÂł rozmawia :lol2:
..wyznaÂł teÂż Âże nie zawsze rozmowa z maszynÂą toczy siĂŞ po jego myÂśli :lol2:
Obi :* Ty najlepiej powinieneœ wiedzieÌ o tym, ¿e my - fani na pocz¹tku widzimy tylko i wy³¹cznie naszego ulubieùca, a dopiero po parokotnym obejrzeniu dzie³a dostrzegamy to, ¿e by³ tam ktoœ jeszcze :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..odkÂąd notka robi capsy wydajĂŞ siĂŞ byĂŚ ci niepotrzebny :lol2:
Jak widaÌ jesteœ bardzo potrzebny :* notka nie rwa³a siê do tego, aby Paw³a pobyt w Londynie ocapsowaÌ :> A skoro ju¿ o Londynie wspomnia³am :D Mia³am przyjemnoœÌ kilka relacji widzieÌ w sobotê trzy i w niedzielê bodaj tê sam¹ iloœÌ :) Najpierw radoœÌ ogromn¹ poczu³am, kiedy okaza³o siê, ¿e to Pawe³ towarzyszy Tuskowi. PóŸniej, kiedy okaza³o siê, ¿e relacjê nadawane s¹ przez videotelefon :> moja radoœÌ trochê przygas³a :uhh: Jednak¿e to urz¹dzenie w ca³ej swej niedoskona³oœci doœÌ ³askawe siê okaza³o, chyba tylko jedn¹ relacjê Madzia zmuszona by³a przerwaÌ poniewa¿ g³os Paw³a brzmia³ jak zza grobu :devil:
Funckyrella pisze:
I robi to pierwszorzêdnie :tanczy: Panom Marcinkiewiczowi i Tuskowi towarzyszy bez przerwy,a to nie opuszczanie prawie na krok, skutkuje strasznie interesuj¹cymi i pe³nymi ciekawych szczegó³ów relacjami :brawa:
A mi czegoœ w tych relacjach zabrak³o. Wymieniaj¹c pytania jakie zadawali Tuskowi ludzie, którzy przyszli na spotkanie z nim, Pawe³ nie wspomnia³ o tym, ¿e pytali m.in. o to, czy teraz w Polsce bêdzie dzia³o siê na tyle dobrze, aby mogli wróciÌ do kraju. Nie móg³ o tym powiedzieÌ? :mhm: Mo¿e nie chcia³? :mhm: A mo¿e jedno i drugie? :mhm: W to ¿e zapomnia³ raczej nie uwierzê :nie: wszak pamiêÌ ma dobr¹. Mogê siê oczywiœcie myliÌ, mog³am przeoczyÌ jak¹œ relacjê. Jeœli siê mylê, to bardzo Pana Redaktora przepraszam :rozglada:
Funckyrella pisze: DÂżastiny nie ma wcale od jakiegoÂś czasu, wiĂŞc moÂże wziĂŞÂła przykÂład z Blacka i odeszÂła w ramach szeroko pojĂŞtego buntu w obliczu niezadowalajÂącej mimo wszystko sytuacji w TVN24
Chcia³am daÌ Paw³owi od siebie odpocz¹Ì, ¿eby do mnie zatêskni³ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..szybko PaweÂł wrĂłciÂł na 'stare Âśmieci' :lol2:
Nie spodziewa³am siê, ¿e a¿ tak bardzo do mnie têskni :lol2: Szczerze muszê przyznaÌ, ¿e nie liczy³am na to, ¿e go dzisiaj zobaczê. Nie zamierza³am popo³udniowego M24h w ogóle ogl¹daÌ, coœ mnie jednak nasz³o i w³¹czy³am TV - ma siê czasami to przeczucie :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..od razu do mÂłyna :D
I w takim piĂŞknym uniformie :lol2: Szkoda tylko, Âże na zaledwie dwie relacje znalazÂł siĂŞ czas :uhh:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Redaktora ÂŁ uchwyciÂła dzisiaj kamera konkurencyjnej TVP :lol2:
Obrazek Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

epsztajnek pisze:Redaktora ÂŁ uchwyciÂła dzisiaj kamera konkurencyjnej TVP :lol2:
Zw³aszcza w tak gor¹ce w sejmie dni, ró¿ne redakcje lubi¹ siê podgl¹daÌ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ciekawe czy telewizje pokazuj¹ konkurencyjne redakcje dlatego ¿e siê tak lubi¹ czy dlatego ¿e ta czêœÌ gmachu sejmu przeznaczona dla dziennikarzy jest tak ma³a :?: :devil:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..szybko PaweÂł wrĂłciÂł na 'stare Âśmieci' :lol2:
Nie spodziewa³am siê, ¿e a¿ tak bardzo do mnie têskni :lol2: Szczerze muszê przyznaÌ, ¿e nie liczy³am na to, ¿e go dzisiaj zobaczê. Nie zamierza³am popo³udniowego M24h w ogóle ogl¹daÌ, coœ mnie jednak nasz³o i w³¹czy³am TV - ma siê czasami to przeczucie :lol2:
..chciaÂłoby siĂŞ je mieĂŚ zawsze :D
..ale gdzieÂś czytaÂłem Âże z przeczuciem to jest tak wÂłaÂśnie Âże ma siĂŞ je tylko czasami :lol2:
..nie wiem jak tobie ale mi jak na razie to 'czasami' w zupeÂłnoÂści wystarcza :lol2:

..ach - no i cieszĂŞ siĂŞ Âże jestem tu czasami potrzebny :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Redaktora ÂŁ uchwyciÂła dzisiaj kamera konkurencyjnej TVP :lol2:
Jak miÂło ze strony konkurencji :lol2: Epsztajnek :* dziĂŞki, Âże przyozdobiÂłeÂś wÂątek tymi wspaniaÂłymi zdobyczami :lol2: Na drugim capsie z takÂą gracjÂą i zaangaÂżowaniem Pan Redaktor siĂŞga po informacje, Âże aÂż mÂło popatrzeĂŚ :P
obie¿yœwiat pisze:..ciekawe czy telewizje pokazuj¹ konkurencyjne redakcje dlatego ¿e siê tak lubi¹ czy dlatego ¿e ta czêœÌ gmachu sejmu przeznaczona dla dziennikarzy jest tak ma³a :?: :devil:
Nie jest taka maÂła, to dziennikarzy jest tak wielu :rozglada: A czy siĂŞ lubiÂą? Raczej tak, czĂŞsto widaĂŚ jak ze sobÂą konwersujÂą :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..ale gdzieÂś czytaÂłem Âże z przeczuciem to jest tak wÂłaÂśnie Âże ma siĂŞ je tylko czasami :lol2:
..nie wiem jak tobie ale mi jak na razie to 'czasami' w zupeÂłnoÂści wystarcza :lol2:
Mi te¿ wystarcza :mhm: Tak na dobr¹ sprawê to mi zdarza siê doœÌ czêsto - a nie tylko czasami :lol2: wyczuÌ to, kiedy Pawe³ siê pojawi :lol2: Niestety zdarza siê te¿ tak, ¿e czujê, i¿ siê nie pojawi :uhh: Chocia¿by dzisiaj :uhh: Liczy³am, ¿e mo¿e na dobanoc, w magazynie Polska i Œwiat jakiœ materia³em do snu mnie mój ulubiony utuli :rozglada: Nie doczeka³am siê jednak :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..ach - no i cieszĂŞ siĂŞ Âże jestem tu czasami potrzebny :lol2:
ProszĂŞ, bÂądÂź czujny obi :rozglada: Nie znamy dnia ani godziny, kiedy moÂżesz byĂŚ potrzebny czĂŞÂściej niÂż czasami :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Nie jest taka maÂła, to dziennikarzy jest tak wielu :rozglada: A czy siĂŞ lubiÂą? Raczej tak, czĂŞsto widaĂŚ jak ze sobÂą konwersujÂą :rozglada:
..zwÂłaszcza jak PaweÂł mĂłwi Âże spotkajÂą siĂŞ w sÂądzie :?: :lol:
..trudno o milszÂą atmosferĂŞ :lol:
obieÂżyÂświat pisze:ProszĂŞ, bÂądÂź czujny obi :rozglada: Nie znamy dnia ani godziny, kiedy moÂżesz byĂŚ potrzebny czĂŞÂściej niÂż czasami :rozglada:
..z przykroœci¹ muszê stwierdziÌ ¿e dzisiaj to na niewiele moja czujnoœÌ by siê zda³a jak jestem od dwóch kwadransów w domu :spiewa:
..ale robiĂŞ co w mojej mocy ;)
ODPOWIEDZ