adam pisze:Czyli Âże zonaci nie majÂą u niej szans
Tak

Ale pocieszĂŞ CiĂŞ

I Âżonaci,i kawalerka i rozwodnicy i wdowcy
Oni wszyscy nie maja szans :nie: .Jedynie ma³olaci mog¹ mieÌ jak¹œ iskierkê nadziei,ale i ich Joasia rozkocha w sobie a potem powie bye bye :stop:
Nikt nie mĂłwiÂł ,Âże bĂŞdzie Âłatwo
Ona doskonale zdaje sobie z tego sprawĂŞ i wali sobie z nami w ...........
kulki?
Czy na odwrĂłt caÂły czas dba o fryzurĂŞ i od czasu do czasu coÂś wystuka
Jak byl dzieù otwarty co prowadzil kuba Porada,to tam pokazywali jak siê przygotowuj¹ do serwisu prezenterka z wydawc¹ :spiewa: Joasia to jest Zosia samosia i chyba nie ma wydawcy :nie: .No chyba,¿e ten co na tym capsie co sie bawi telefonem,le¿y wyci¹gniêty na fotelu obok :aniol: No ale jak siê ma za wspó³pracowniczke omnibuskê to siê œpi
FajnÂą kolega ma pracĂŞ

Fotel wygodny,komputerek do zabawy noi cudowna Joasia-powinno byĂŚ w odwrotnej kolejnoÂści :hmm: .
Ale byĂŚ moÂże to tylko moje wymysÂły a to byÂł np operator :spiewa:
Niech no sie tylko WalduÂś dowie
MyÂślisz ,Âże byÂłby aÂż takz azdrosny,Âże by Asi nie pozwoliÂł nawet rozmawiaĂŚ z chÂłopakami z redakcji :uwaga: .
Jeszcze taka myÂśl mi wpadÂła do gÂłowy :aniol: Bo ktoÂś kiedys pisaÂł,Âże Joasia siĂŞ nie nadaje do takiego dynamicznego pasma jak DnÂŻ :aniol:
Wed³ug mnie by sobie bardzo fajnie poradzi³a :spiewa: Bo z³apa³a du¿¹ pewnoœÌ siebie i w ogóle to dobra kandydatka
I ma swój nowy znak rozpoznawczy"dziêkuje bardzo za te szczegó³y"
Mogli by JÂą na prĂłbĂŞ daĂŚ za AniĂŞ K-ktĂłrej pewnie z 2 tygosnie nie bĂŞdzie :rydzyk: :spiewa:
[ Dodano: Czw Cze 07, 2007 11:07 am ]
maxxx pisze:No chyba,Âże ten co na tym capsie co sie bawi telefonem,leÂży wyciÂągniĂŞty na fotelu obok
PomyÂłka :hmm: Tam kilka capsĂłw wyÂżej -tam Joasia z kimÂś rozmawia :stop:
O tego mi chodzilo pana :]