Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Joanna na chwilĂŞ przed serwisem... Na nogach jeansy...
Czy uÂśmiechnie siĂŞ kiedyÂś do nas szczĂŞÂście i , jak fani Agaty T , obejrzymy naszÂą sympatiĂŞ w lekkiej, letniej sukience :spiewa:

Obrazek

Dla RafaÂła Poniatowskiego Joanna ma kurtuazyjny, sÂłuzbowy uÂśmiech, nie to co dla Waldka S.
Joanno badÂź sprawiedliwa :grozi:

Obrazek

Czy uwaÂżacie, Âże Joanna z wÂłosami na policzku wyglÂąda bardziej sexy , niÂż z odsuniĂŞtymi ? :brawa:

Obrazek Obrazek

Podejrzewam, Âże cudownie by wyglÂądaÂła z przedziaÂłkiem po Âśrodku i wÂłosami specjalnie nasuniĂŞtymi na policzki z obu stron :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Joanna na chwilĂŞ przed serwisem... Na nogach jeansy...
WidziaÂłem jak krĂŞciÂła siĂŞ po studio -muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże troszeczkĂŞ przytyÂła tak jak chciaÂłem :cicho: i biodra siĂŞ bardziej uwidoczniÂły :tanczy:
Joasiu z takÂą kobietÂą chciaÂłbym mieĂŚ dzieci :xx: :xx:
-sorry ale musiaÂłem napisaĂŚ :hmm:
Czy uÂśmiechnie siĂŞ kiedyÂś do nas szczĂŞÂście i , jak fani Agaty T , obejrzymy naszÂą sympatiĂŞ w lekkiej, letniej sukience :spiewa:
JuÂż chyba kiedyÂś poruszaliÂśmy ten temat ale skupialiÂśmy siĂŞ na lekkim wietrzyku ktĂłry by nieco uchylaÂł rÂąbka tajemnicy :spiewa: A jak by na antenie nastÂąpiÂła sytuacja jaka przydarzyÂła siĂŞ kiedyÂś Merlin Monroe oszaleli byÂśmy z radoÂści :aniol:
Pupa teÂż jest fajna :rozglada: :rozglada: :rozglada: :xx:
Dla RafaÂła Poniatowskiego Joanna ma kurtuazyjny, sÂłuzbowy uÂśmiech, nie to co dla Waldka S.
Joanno badÂź sprawiedliwa :grozi:
Joasiu przestaĂą uÂśmiechaĂŚ sie do tych nie dobrych chÂłopakĂłw z pracy a zacznij uÂśmiechaĂŚ siĂŞ do nas :cicho:
Czy uwaÂżacie, Âże Joanna z wÂłosami na policzku wyglÂąda bardziej sexy , niÂż z odsuniĂŞtymi ? :brawa:
W ogĂłle z wÂłosami lepiej wyglÂąda niÂż jakby miaÂła byĂŚ :devil: bez nich
Ale buzi by nie byÂło widaĂŚ a ja lubiĂŞ patrzeĂŚ na ÂładnÂą buziĂŞ .
WÂłosami moÂżna zasÂłaniaĂŚ niedoskonaÂłoÂści a u Joasi takich nie widzĂŞ
Dobrze Âże odsÂłania buziĂŞ :tanczy:
maxxx

Post autor: maxxx »

Czy uÂśmiechnie siĂŞ kiedyÂś do nas szczĂŞÂście i , jak fani Agaty T , obejrzymy naszÂą sympatiĂŞ w lekkiej, letniej sukience
TeÂż na to liczĂŞ po cichu :aniol: ChoĂŚ to ciĂŞÂżka sprawa ale nie beznadziejna :spiewa:
Joanno badÂź sprawiedliwa
MoÂże kolega Âżonaty :devil:
Czy uwaÂżacie, Âże Joanna z wÂłosami na policzku wyglÂąda bardziej sexy , niÂż z odsuniĂŞtymi ?
No pewnie :P :P
KiedyÂś jak miaÂła trochĂŞ krĂłtsze wÂłosy ale to tak z rok temu to tak Jej fajnie na policzkach leÂżaÂły :P
Podejrzewam, Âże cudownie by wyglÂądaÂła z przedziaÂłkiem po Âśrodku i wÂłosami specjalnie nasuniĂŞtymi na policzki z obu stron
Mi siĂŞ wydaje,Âże jak narazie Joasia znalazÂła sposĂłb na swoja fryzurĂŞ i jest zadowolona :aniol: Ale mogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ,Âże za niedÂługo Jej siĂŞ znudzi i coÂś zmieni.
MoÂże skorzysta z Twojego autorstwa pomysÂłu-mi teÂż siĂŞ bardzo podoba :aniol: .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ZnĂłw ten niesforny kosmyk :aniol: :arrow:
Obrazek
Jaka powaÂżna :uhh: :spiewa: :arrow:
Obrazek

Aha jak siedziaÂła tam koÂło komputerĂłw to poprawiaÂła sobie wÂłosy rĂŞkÂą a wiĂŞc param juÂż nie uÂżywa do tego mikrofonu ;)
I coÂś pisaÂła-myÂślaÂłem,Âże tu na forum :hahaha:
Ale nic z tego :nie: :nie: .
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

No proszĂŞ ! Nasze zÂłoÂśliwe uwagi czasem pomagajÂą :>
Joanna przeÂłyka ÂślinĂŞ, :rozglada: ale zachowuje "sÂłuÂżbowÂą" powagĂŞ :)
Obrazek

:hmm: a mo¿e to tylko dlatego, ¿e jest tylko po³¹czenie "foniczne" :mhm:
WidziaÂłem jak krĂŞciÂła siĂŞ po studio -muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże troszeczkĂŞ przytyÂła tak jak chciaÂłem :cicho: i biodra siĂŞ bardziej uwidoczniÂły :tanczy:
Joasiu z takÂą kobietÂą chciaÂłbym mieĂŚ dzieci :xx: :xx:
-sorry ale musiaÂłem napisaĂŚ :hmm:

JuÂż chyba kiedyÂś poruszaliÂśmy ten temat ale skupialiÂśmy siĂŞ na lekkim wietrzyku ktĂłry by nieco uchylaÂł rÂąbka tajemnicy :spiewa: A jak by na antenie nastÂąpiÂła sytuacja jaka przydarzyÂła siĂŞ kiedyÂś Merlin Monroe oszaleli byÂśmy z radoÂści :aniol:
Pupa teÂż jest fajna :rozglada: :rozglada: :rozglada: :xx:
Nic dodaÌ, nic uj¹Ì :plus: :brawa: :brawa: :brawa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No proszĂŞ ! Nasze zÂłoÂśliwe uwagi czasem pomagajÂą :>
Joanna przeÂłyka ÂślinĂŞ, :rozglada: ale zachowuje "sÂłuÂżbowÂą" powagĂŞ :)
O znowu ten jej ukochany Waldunio :ban: :ban: :ban:
MoÂże kolega Âżonaty :devil:
Czyli Âże zonaci nie majÂą u niej szans ;( ;( ;( :grymas: :/
Aha jak siedziaÂła tam koÂło komputerĂłw to poprawiaÂła sobie wÂłosy rĂŞkÂą a wiĂŞc param juÂż nie uÂżywa do tego mikrofonu ;)
MoÂże akurat nie miaÂła mikrofonu pod rĂŞkÂą :rozglada:
Na pewno palcami?? :mhm:
Nie klawiaturÂą albo monitorem?? :mhm:
-Jak na JoasiĂŞ to nieco dziwne :mhm:
I coÂś pisaÂła-myÂślaÂłem,Âże tu na forum :hahaha:
Ale nic z tego :nie: :nie:
MuszĂŞ przejrzeĂŚ swojÂą pocztĂŞ :lol2:
maxxx

Nic dodaÌ, nic uj¹Ì
Dobra tez siĂŞ podpisujĂŞ pod tym :lol2: ChciaÂłem coÂś odpisaĂŚ ale wyszÂło jakbym to samo przepisaÂł :hahaha: .
Joasia ma pecha-bÂądÂź nie-bo idealnie trafiÂła w mĂłj gust :jupi:
W ogĂłle z wÂłosami lepiej wyglÂąda niÂż jakby miaÂła byĂŚ bez nich
Ale buzi by nie byÂło widaĂŚ a ja lubiĂŞ patrzeĂŚ na ÂładnÂą buziĂŞ .
WÂłosami moÂżna zasÂłaniaĂŚ niedoskonaÂłoÂści a u Joasi takich nie widzĂŞ
Dobrze Âże odsÂłania buziĂŞ
Masz racjĂŞ,to juz zostaĂąmy krakowskim targiem przy jednym kosmyku :stop: -jako taka wisienka na torcie.OczywiÂście tym tortem jest Joasia :devil: Hehe jeszcze tortem nie byÂła-to juz jest :aniol: .
epsztajnek pisze:No proszĂŞ ! Nasze zÂłoÂśliwe uwagi czasem pomagajÂą
Joanna przeÂłyka ÂślinĂŞ, ale zachowuje "sÂłuÂżbowÂą" powagĂŞ
No na rozanielona tutaj nie wyglÂąda :aniol: Joasiu tak trzymaj-tzn krĂłtko go trzymaj :szalony: TeÂż mam foteczkĂŞ:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Pewnie :nie: ;ledwo co po pracy a juÂż smsuje :aniol:
Jakby tak jeszcze do nas coÂś skrobnĂŞÂła w stylu"thx chÂłopaki za czuwanie"to rozumiem :devil:
Nie dostaÂłem sms-a :nie: .No to siĂŞ zemszcze-niech szef zobaczy co robi w pracy :devil:
ÂŻartuje-wolno jej bo siĂŞ dobrze spisaÂła dziÂś :brawa: :brawa: :brawa: .
Obrazek
epsztajnek

No to siĂŞ zemszcze-niech szef zobaczy co robi w pracy :devil:
Joasia dziÂś w pracy:
- pilnie stuka w klawiaturĂŞ i tylko od czasu do czasu poprawia wÂłosy
http://www.savefile.com/files/788040

- chodzi sobie po studio i rozmawia z kolegami
http://www.savefile.com/files/788047

-no i po kilku godzinach nalezy jej siĂŞ "maÂłe co nieco" ;)
http://www.savefile.com/files/788051
maxxx

Zwracam honor i przepraszam Joasie :rydzyk: -poniewaÂż zostaÂła jeszcze w pracy :aniol:
Obrazek
Joasia dziÂś w pracy:
http://www.savefile.com/files/788040

http://www.savefile.com/files/788047
Joasia nas zabije jak bĂŞdziemy kablowaĂŚ :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia nas zabije jak bĂŞdziemy kablowaĂŚ :devil:
Jakby szefowie Joasi czytali nasze wypociny to Joasi bagnetem poszerzyli by uÂśmiech Âżeby nas zadowoliĂŚ :cicho:
Ona doskonale zdaje sobie z tego sprawĂŞ i wali sobie z nami w ........... :spiewa:
Joasia dziÂś w pracy:
Czy na odwrĂłt caÂły czas dba o fryzurĂŞ i od czasu do czasu coÂś wystuka :devil:
Niech no sie tylko WalduÂś dowie :devil:
maxxx

adam pisze:Czyli Âże zonaci nie majÂą u niej szans
Tak :!: Ale pocieszĂŞ CiĂŞ :lol2: I Âżonaci,i kawalerka i rozwodnicy i wdowcy :lol2:
Oni wszyscy nie maja szans :nie: .Jedynie ma³olaci mog¹ mieÌ jak¹œ iskierkê nadziei,ale i ich Joasia rozkocha w sobie a potem powie bye bye :stop:
Nikt nie mĂłwiÂł ,Âże bĂŞdzie Âłatwo :lol2:
Ona doskonale zdaje sobie z tego sprawĂŞ i wali sobie z nami w ...........
kulki? :lol2:
Czy na odwrĂłt caÂły czas dba o fryzurĂŞ i od czasu do czasu coÂś wystuka
Jak byl dzieù otwarty co prowadzil kuba Porada,to tam pokazywali jak siê przygotowuj¹ do serwisu prezenterka z wydawc¹ :spiewa: Joasia to jest Zosia samosia i chyba nie ma wydawcy :nie: .No chyba,¿e ten co na tym capsie co sie bawi telefonem,le¿y wyci¹gniêty na fotelu obok :aniol: No ale jak siê ma za wspó³pracowniczke omnibuskê to siê œpi ;)
FajnÂą kolega ma pracĂŞ :P Fotel wygodny,komputerek do zabawy noi cudowna Joasia-powinno byĂŚ w odwrotnej kolejnoÂści :hmm: .
Ale byĂŚ moÂże to tylko moje wymysÂły a to byÂł np operator :spiewa:
Niech no sie tylko WalduÂś dowie
MyÂślisz ,Âże byÂłby aÂż takz azdrosny,Âże by Asi nie pozwoliÂł nawet rozmawiaĂŚ z chÂłopakami z redakcji :uwaga: .

Jeszcze taka myÂśl mi wpadÂła do gÂłowy :aniol: Bo ktoÂś kiedys pisaÂł,Âże Joasia siĂŞ nie nadaje do takiego dynamicznego pasma jak DnÂŻ :aniol:
Wed³ug mnie by sobie bardzo fajnie poradzi³a :spiewa: Bo z³apa³a du¿¹ pewnoœÌ siebie i w ogóle to dobra kandydatka :P
I ma swój nowy znak rozpoznawczy"dziêkuje bardzo za te szczegó³y" :P
Mogli by JÂą na prĂłbĂŞ daĂŚ za AniĂŞ K-ktĂłrej pewnie z 2 tygosnie nie bĂŞdzie :rydzyk: :spiewa:

[ Dodano: Czw Cze 07, 2007 11:07 am ]
maxxx pisze:No chyba,Âże ten co na tym capsie co sie bawi telefonem,leÂży wyciÂągniĂŞty na fotelu obok
PomyÂłka :hmm: Tam kilka capsĂłw wyÂżej -tam Joasia z kimÂś rozmawia :stop:
O tego mi chodzilo pana :]
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tak :!: Ale pocieszĂŞ CiĂŞ :lol2: I Âżonaci,i kawalerka i rozwodnicy i wdowcy :lol2:
A StraÂżacy Kominiarze i Waldemarowie? :mhm:
Oni wszyscy nie maja szans :nie: .Jedynie ma³olaci mog¹ mieÌ jak¹œ iskierkê nadziei,ale i ich Joasia rozkocha w sobie a potem powie bye bye :stop:
Nikt nie mĂłwiÂł ,Âże bĂŞdzie Âłatwo :lol2:
Ciekawe ilu juÂż targnĂŞÂło siĂŞ na swoje Âżycie przez to perfidne postĂŞpowanie wobec mĂŞÂżczyzn Joasi :mhm:
MoÂże my jesteÂśmy jedynymi ktĂłrzy jeszcze ÂżyjÂą bo z niÂą nie mieliÂśmy do czynienia :shock:
Ciekawe co ona im mĂłwi jak pozbawia ich wszelkich zÂłudzeĂą :mhm:
Co to za straszna kobieta ta nasza Joasia :shock:
Cytat:
Ona doskonale zdaje sobie z tego sprawĂŞ i wali sobie z nami w ...........

kulki? :lol2:
w kulki sobie z nami pogrywa :spiewa:
Jak byl dzieù otwarty co prowadzil kuba Porada,to tam pokazywali jak siê przygotowuj¹ do serwisu prezenterka z wydawc¹ :spiewa: Joasia to jest Zosia samosia i chyba nie ma wydawcy :nie: .No chyba,¿e ten co na tym capsie co sie bawi telefonem,le¿y wyci¹gniêty na fotelu obok :aniol: No ale jak siê ma za wspó³pracowniczke omnibuskê to siê œpi ;)
Na niego mo¿ecie szefowi donieœÌ ¿e Joasia siê zapracowuje a ten tylko o go³ych babach rozmyœla.
MoÂże sobie fantazjuje jak to by byÂło z JoasiÂą :devil:
FajnÂą kolega ma pracĂŞ :P Fotel wygodny,komputerek do zabawy noi cudowna Joasia-powinno byĂŚ w odwrotnej kolejnoÂści :hmm: .
Monitora i myszki nie wymieniÂłeÂś :devil:
MyÂślisz ,Âże byÂłby aÂż takz azdrosny,Âże by Asi nie pozwoliÂł nawet rozmawiaĂŚ z chÂłopakami z redakcji :uwaga: .
Ja bym nie pozwoliÂł :nie:
maxxx

A StraÂżacy Kominiarze i Waldemarowie?
Pewnie Jej rozmowa z nimi skÂłoniÂła wielu mÂłodych ludzi ,ktĂłrzy byli przy decyzji co robic ze swoim Âżyciem do pĂłjÂścia w zawĂłd kominiarza bÂądÂź straÂżaka :spiewa:
Wpadli jak Âśliwka w kompot-bo oni tez nie majÂą szans :nie:
Joasia pewnie nie zniosÂła by jakby przychodzili umorusani z pracy codziennie :stop:
Tymbardziej,Âże obraca siĂŞ w towarzystwie garniturowych kolegĂłw :tanczy:
Co do WaldemarĂłw :spiewa: Pewien Waldemar z psl,notabene-byÂły premier :stop: -powiedziaÂł kiedyÂś ,Âże faceci majÂą z JoasiÂą cieÂżkie Âżycie bo ona wszystko chce od razu :spiewa: Joasia poaptrzyÂła na niego z lekkim zawstydzeniem w oczach-wiĂŞc pewnie coÂś w tym imieniu jest :D Bo innego to by tam zmroziÂła spojrzeniem :evil:
Musimy znalezc jakiegos innego Waldka ni¿ Waldek S.-bo wszak jedna jaskó³ka wiosny nie czyni :nie: :aniol: .
Ciekawe ilu juÂż targnĂŞÂło siĂŞ na swoje Âżycie przez to perfidne postĂŞpowanie wobec mĂŞÂżczyzn Joasi
MoÂże my jesteÂśmy jedynymi ktĂłrzy jeszcze ÂżyjÂą bo z niÂą nie mieliÂśmy do czynienia
Ciekawe co ona im mĂłwi jak pozbawia ich wszelkich zÂłudzeĂą
Co to za straszna kobieta ta nasza Joasia
MyÂślisz,Âże jest taka straszna :uhh:
MĂłwi"GiĂą przepadnij" :cicho: Nie chciaÂłbym siĂŞ na wÂłasnej skĂłrze przekonaĂŚ :rozglada:
ZaÂłoÂże siĂŞ,Âże bym zapomnial jĂŞzyka w gĂŞbie jakby mi przyszÂło z NiÂą rozmawiaĂŚ :aniol:
w kulki sobie z nami pogrywa
niezmiennie :aniol:
Na niego mo¿ecie szefowi donieœÌ ¿e Joasia siê zapracowuje a ten tylko o go³ych babach rozmyœla.
MoÂże sobie fantazjuje jak to by byÂło z JoasiÂą
Mo¿e biedna Joasia nie ma pomocy-a nie chcê na niego donieœÌ bo to taka dobroduszna istotka :aniol: Joasiu-jak masz z tym problem to tylko jedno s³owko do nas :aniol:
Monitora i myszki nie wymieniÂłeÂś
I'm sorry :stop:
Ja bym nie pozwoliÂł
Joasia byÂłaby oczkiem w gÂłowie :spiewa: To jest ten problem majÂąc ÂślicznÂą dziewczyne :aniol: Ale jest wiĂŞcej plusĂłw :spiewa:
epsztajnek

Co do WaldemarĂłw :spiewa:
Co do Waldemarów, to Joanna powinna przeczytaÌ legendarn¹ powieœÌ H.Mniszkówny "Trêdowata" o tragicznych losach Stefci Rudeckiej , ¿eby wiedzieÌ , ¿e od Waldemarów to nale¿y trzymaÌ siê z daleka :devil:
Ale moÂże oglÂądaÂła film :)
MyÂślisz,Âże jest taka straszna :uhh:
MĂłwi"GiĂą przepadnij" :cicho: Nie chciaÂłbym siĂŞ na wÂłasnej skĂłrze przekonaĂŚ :rozglada:
MoÂże aÂż tak, to nie... :stop: Ale , na przykÂład "spadaj, pajÂączku" :spiewa:
I jescze: o mnie siĂŞ nie martw, o mnie siĂŞ nie martw, ja sobie radĂŞ dam... ;)
ZaÂłoÂże siĂŞ,Âże bym zapomnial jĂŞzyka w gĂŞbie jakby mi przyszÂło z NiÂą rozmawiaĂŚ :aniol:
Otó¿ to :( Cz³owiek marzy, ¿e kiedyœ stan¹Ì z ni¹ twarz w twarz, ale gdyby taka okazja rzeczywiœcie siê trafi³a , z pewnoœci¹ palnê³o by siê jak¹œ niewybaczaln¹ gafê z wra¿enia ;(
maxxx

Co do Waldemarów, to Joanna powinna przeczytaÌ legendarn¹ powieœÌ H.Mniszkówny "Trêdowata" o tragicznych losach Stefci Rudeckiej , ¿eby wiedzieÌ , ¿e od Waldemarów to nale¿y trzymaÌ siê z daleka
My to jesteÂśmy okropni :stop: CaÂłkiem Jej obrzydzimy i wybijemy z gÂłowy tego Waldunia :devil: :tanczy:
MoÂże aÂż tak, to nie... Ale , na przykÂład "spadaj, pajÂączku"
I jescze: o mnie siĂŞ nie martw, o mnie siĂŞ nie martw, ja sobie radĂŞ dam...
No to starym zwyczajem zapowiadam konkurs na najsubtelniejsze pozbycie siĂŞ amanta przez Joasie :spiewa: :spiewa: :spiewa:
MoÂże skorzysta z tych rad,a ci nieszczeÂśnicy zapamiĂŞtajÂą choĂŚ jakiÂś fajny tekst ktĂłry im rzuci na poÂżegnanie :P
Jest taka piosenka"Przepraszam CiĂŞ w kolejnym Âżyciu bĂŞdzie jak tego chcesz" :spiewa:
Otó¿ to Cz³owiek marzy, ¿e kiedyœ stan¹Ì z ni¹ twarz w twarz, ale gdyby taka okazja rzeczywiœcie siê trafi³a , z pewnoœci¹ palnê³o by siê jak¹œ niewybaczaln¹ gafê z wra¿enia
ByÂł tu juÂż-jak pewnie wiesz taki ÂśmiaÂłek -our kid-{swojÂą droga szkoda,Âże gdzies przepadÂł :mhm: },ktĂłry rozmawiaÂł chwile z JoasiÂą :aniol:
PowiedziaÂł,Âże chce zdjĂŞcie z najÂładniejszÂą paniÂą redaktor polskiej tv 8)
Tak wiĂŞc o meritum nie zapomniaÂł :tanczy:
OgĂłlnie to jestem w miarĂŞ opanowany-ale Joasia mogÂłaby mnie sparaliÂżowaĂŚ :devil: :spiewa:
Magia telewizji i Joasi przede wszystkim :lol2:
epsztajnek

No to starym zwyczajem zapowiadam konkurs na najsubtelniejsze pozbycie siĂŞ amanta przez Joasie :spiewa:
No, jeÂśli chodzi o subtelne :hyh: pozbycie , to moÂżna i w tym przypadku pojechaĂŚ "Czerwonymi Gitarami"

PosÂłuchaj co ci powiem dziÂś
JuÂż jesteÂś niepotrzebny mi...

albo

JeÂśli tego chcesz , szukaj nowych marzeĂą
SÂłowa, ktĂłre dobrze znam innym teraz juÂż mĂłw....
ByÂł tu juÂż-jak pewnie wiesz taki ÂśmiaÂłek -our kid-{swojÂą droga szkoda,Âże gdzies przepadÂł :mhm: },ktĂłry rozmawiaÂł chwile z JoasiÂą :aniol:
PowiedziaÂł,Âże chce zdjĂŞcie z najÂładniejszÂą paniÂą redaktor polskiej tv 8)
Jak to ??? :shock: tak Joasi prosto w oczy ??? :shock: Âże chce z niÂą zdjĂŞcie ?? :shock:
:shock:

A mo¿e w³aœnie dlatego znikn¹³ ? :devil: :devil: :devil:
ODPOWIEDZ