Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Jarosław Kuźniar
Właśnie dziś dopiero znalazłam i obejrzałam dwa programy z udziałem Pana Jarosława a mianowicie
Miasto kobiet:
http://vod.onet.pl/miasto-kobiet,miasto ... cinek.html
Magiel towarzyski:
http://vod.onet.pl/magiel-towarzyski,ma ... cinek.html
Polecam.
Miasto kobiet:
http://vod.onet.pl/miasto-kobiet,miasto ... cinek.html
Magiel towarzyski:
http://vod.onet.pl/magiel-towarzyski,ma ... cinek.html
Polecam.

Przyłączam się do prośby o dzisiejszą, w zasadzie wczorajszą, rozmowę bardzo polityczną.
-
- Początkujący
Ma ktoś może nagrany program TVN Style W roli głównej z Jarosławem Kuźniarem?
Bardzo bym prosiła o link.
Ma ktoś może jakieś gazety z Panem Jarkiem?
Bardzo bym prosiła o skan.
Bardzo bym prosiła o link.
Ma ktoś może jakieś gazety z Panem Jarkiem?
Bardzo bym prosiła o skan.

ja również dołączam się do tej prośbyMysza pisze:Przyłączam się do prośby o dzisiejszą, w zasadzie wczorajszą, rozmowę bardzo polityczną.
-
- Nowicjusz
Do "gwiazdeczka"
Już jakiś czas czytam to forum, choć się nie wypowiadam
I myślę, że wszystko o co prosiłaś znajdziesz, wystarczy tylko cofnąć się do poprzednich stron
Pozdrawiam
Już jakiś czas czytam to forum, choć się nie wypowiadam

I myślę, że wszystko o co prosiłaś znajdziesz, wystarczy tylko cofnąć się do poprzednich stron

Pozdrawiam
-
- Początkujący
Nigdy nie pisałam na tej stronie,bo nie przepadam za panem nadętym bufonem,przemądrzałym Kuźniarem,choć nie wiem czemu,ale od początku kiedy zaczęłam oglądać TVN24 czułam do niego jakąś antypatię! :mhm: Teraz wiem dokładnie czemu budzi we mnie odrazę i złą energię!
Po tym co powiedział wczoraj u Szymona Majewskiego w wywiadzie U 1 Bator o panu Kamilu Durczoku,to był szczyt bezczelności i chamstwa,tak nie postępują ludzie,którzy razem pracują! :grozi: Chociaż dzisiaj wszystkie chwyty dozwolone,ale żeby jeszcze doczepił się do jego pracy lub tej historii z up.... stołem,to zrozumiałabym! :hmm: Ale potraktować kogoś w ten sposób to chwyt poniżej pasa panie mądraliński Omnibusie TVN-owski!Jak wygląda pan Kamil Durczok każdy widzi i nie sądzę,żeby to stanowiło problem dla tych co Go lubią i doceniają za coś innego niż uroda,a jest takich wielu-zapewniam!
Za to stwierdzenie,że jest gruby i jeszcze pokazywanie,że ma odstający brzuch to już draństwo,żeby nie powiedzieć jakim innym epitetem określić to można!Zapewniam,że pan Durczok ma daleko lepszą pozycję w TVN-ie niż pan bufon Kuźniar i nie zdziwiłabym się jakby szybko skończył karierę po czymś takim!Ja pierwsza przybiję gwóźdź do trumny odejścia pana mieniącego się inteligentnym i taktownym panie Omnibusie!Ha,ha,ha!I wiem co panu jeszcze powiem na koniec,niech pan popatrzy na siebie w lustrze,bo to że jest pan chudszy nie oznacza,że ładniejszy.
Ja choćby pan był ostatnim facetem na tej ziemi to wolałabym zostać samotna niż mieć coś z panem wspólnego! :spiewa: Niektórzy jak widać muszą nadrabiać muskułami i wyglądem,bo w głowie mają czarną dziurę i pustkę!
Pan Kamil Durczok na szczęście nie musi i choć ma trochę kilogramów więcej to inteligencji,dowcipu i humoru oraz uroku osobistego Mu nie brakuje! :brawa: Panu wręcz odwrotnie humorzasty d....!Mam nadzieję,że pan to przeczyta i dotrze coś do pana mózgu,jeśli coś pan tam ma pod włosami! 

Jasny gwint! Koniec Poranka z Jarkiem, bidula pewnie idzie już na tory lub nad rzekę. 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
A co, odchodzi z Poranka?Fabian pisze:Jasny gwint! Koniec Poranka z Jarkiem, bidula pewnie idzie już na tory lub nad rzekę.
-
- Początkujący
Czy ja o czymś nie wiem? Pan Kuźniar był wczoraj u Szymona Majewskiego?anita.knapik@ pisze:Nigdy nie pisałam na tej stronie,bo nie przepadam za panem nadętym bufonem,przemądrzałym Kuźniarem,choć nie wiem czemu,ale od początku kiedy zaczęłam oglądać TVN24 czułam do niego jakąś antypatię! :mhm: Teraz wiem dokładnie czemu budzi we mnie odrazę i złą energię!Po tym co powiedział wczoraj u Szymona Majewskiego w wywiadzie U 1 Bator o panu Kamilu Durczoku,to był szczyt bezczelności i chamstwa,tak nie postępują ludzie,którzy razem pracują! :grozi: Chociaż dzisiaj wszystkie chwyty dozwolone,ale żeby jeszcze doczepił się do jego pracy lub tej historii z up.... stołem,to zrozumiałabym! :hmm: Ale potraktować kogoś w ten sposób to chwyt poniżej pasa panie mądraliński Omnibusie TVN-owski!Jak wygląda pan Kamil Durczok każdy widzi i nie sądzę,żeby to stanowiło problem dla tych co Go lubią i doceniają za coś innego niż uroda,a jest takich wielu-zapewniam!
Za to stwierdzenie,że jest gruby i jeszcze pokazywanie,że ma odstający brzuch to już draństwo,żeby nie powiedzieć jakim innym epitetem określić to można!Zapewniam,że pan Durczok ma daleko lepszą pozycję w TVN-ie niż pan bufon Kuźniar i nie zdziwiłabym się jakby szybko skończył karierę po czymś takim!Ja pierwsza przybiję gwóźdź do trumny odejścia pana mieniącego się inteligentnym i taktownym panie Omnibusie!Ha,ha,ha!I wiem co panu jeszcze powiem na koniec,niech pan popatrzy na siebie w lustrze,bo to że jest pan chudszy nie oznacza,że ładniejszy.
Ja choćby pan był ostatnim facetem na tej ziemi to wolałabym zostać samotna niż mieć coś z panem wspólnego! :spiewa: Niektórzy jak widać muszą nadrabiać muskułami i wyglądem,bo w głowie mają czarną dziurę i pustkę!
Pan Kamil Durczok na szczęście nie musi i choć ma trochę kilogramów więcej to inteligencji,dowcipu i humoru oraz uroku osobistego Mu nie brakuje! :brawa: Panu wręcz odwrotnie humorzasty d....!Mam nadzieję,że pan to przeczyta i dotrze coś do pana mózgu,jeśli coś pan tam ma pod włosami!
Pierwsze słyszę...

gwiazdeczka pisze: Czy ja o czymś nie wiem? Pan Kuźniar był wczoraj u Szymona Majewskiego?
Pierwsze słyszę...
anita.knapik@ pisze:[...] Po tym co powiedział wczoraj u Szymona Majewskiego w wywiadzie U 1 Bator [...]
Czy wyświetla mi się niepełna treść postu powyżej? Widzę same cytaty.
Wszystko oki. Po prostu na cytat odpowiada cytatFabian pisze:Czy wyświetla mi się niepełna treść postu powyżej? Widzę same cytaty.

-
- Początkujący
Ale czy naprawdę wczoraj w programie był Pan Kuźniar?incognito pisze:Wszystko oki. Po prostu na cytat odpowiada cytatFabian pisze:Czy wyświetla mi się niepełna treść postu powyżej? Widzę same cytaty.
Bo weszłam na stronę Szymona i nie ma o tym mowy...

Tak jakbygwiazdeczka pisze: Bo weszłam na stronę Szymona i nie ma o tym mowy...

Ten śmieszny gostek (przepraszam, nie wiem jak go zwią[?]) był na meczu tvn vs politycy.. Podchodził do dziennikarzy i pytał : Durczok? Durczok?
Odpowiedzi podobne

-
- Początkujący
Jutro zdaje się że nie będzie w Poranku Pana Jarka...
Coś mówił że zostawi gazety na jutro Panu Jakubowi.
Ciekawe kiedy znów będzie Pan Jarek.
Coś mówił że zostawi gazety na jutro Panu Jakubowi.
Ciekawe kiedy znów będzie Pan Jarek.