Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Tak mi siê teraz skojarzy³o... Jeœli ktoœ z Was chcia³by przeczytaÌ "Kopciuszka..." (Kazi autorstwa, ofkors), lecz nie mo¿e tej ksi¹¿ki zdobyÌ, to niech siê zg³osi do mnie. Mam "Kopciuszka..." w wersji elektronicznej i chêtnie siê podzielê. 
A propos Radia Maryja - wÂłaÂśnie mĂłwiÂą w TVN24, Âże Watykan zwrĂłciÂł siĂŞ do polskich biskupĂłw z proÂśbÂą o interwencjĂŞ w kwestii RM. Podobno jest nadzieja, Âże ojciec Tadeusz nie bĂŞdzie juÂż ojcem Dyrektorem...

A propos Radia Maryja - wÂłaÂśnie mĂłwiÂą w TVN24, Âże Watykan zwrĂłciÂł siĂŞ do polskich biskupĂłw z proÂśbÂą o interwencjĂŞ w kwestii RM. Podobno jest nadzieja, Âże ojciec Tadeusz nie bĂŞdzie juÂż ojcem Dyrektorem...

oida ouden eidos
O to ja chêtnie skorzystam.Charly pisze:Tak mi siê teraz skojarzy³o... Jeœli ktoœ z Was chcia³by przeczytaÌ "Kopciuszka..." (Kazi autorstwa, ofkors), lecz nie mo¿e tej ksi¹¿ki zdobyÌ, to niech siê zg³osi do mnie. Mam "Kopciuszka..." w wersji elektronicznej i chêtnie siê podzielê.

Pewnie kogoÂś z genialnej ekipy "Szymon Majewski Show" moÂże Szymon teÂż przyÂłoÂżyÂł do tego rĂŞkĂŞWeeBastard pisze:Nie wiem czyjego autorstwa byÂł ten filmik na SMS(Majewskiego? Szczuki? Gretkowskiej? copywritera?) (...)

[ Dodano: Czw Kwi 06, 2006 4:57 pm ]
Ahh jestem wzruszony i ubogacony ( :devil: ) tym Âże mogÂłem napisaĂŚ pierwszego posta na 100 stronie o Kazi...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

eee... wiecie co... ja chyba jakaœ przyg³upia jestem, bo nie wiem sk¹d mam te adresy wzi¹Ì...
Jak klikam guziczek 'email', to wyskakuje formularz do wysy³ania maili, ale ani tam adresu nie ma, ani za³¹cznika dodaÌ nie mo¿na. W 'profilu' adresów te¿ brak... Ja tu krótko jestem i nie znam jeszcze wszystkich subtelnoœci obs³ugi forum...

oida ouden eidos
-
- Czasem tu wpada
Pytanie mam... Kiedy leci "Wydanie..."? Bo siĂŞ godziny pozmieniaÂły jakiÂś czas temu i nie mogĂŞ trafiĂŚ w odpowiedniÂą. Czy sÂą jakieÂś powtĂłrki w nocy (a raczej nad ranem...
)? KiedyÂś np. byÂły w piÂątki koÂło 3, ale ostatnio zamiast "Wydania..." zaserwowano mi informacje ekonomiczne (czy coÂś w tym stylu). Natomiast dziÂś o 17 usÂłyszaÂłam MartynĂŞ zamiast Kazi. BĂŞdĂŞ wdziĂŞczna za moÂżliwie jak najdokÂładniejsze info.

oida ouden eidos
-
- Czasem tu wpada
Ja ostatnio oglÂądaÂłam w czwartek o 17 i w weekend o 18.10 czy coÂś koÂło tego. W poniedziaÂłek w nocy, rzeczywiÂście nie byÂłoCharly pisze:Pytanie mam... Kiedy leci "Wydanie..."? Bo siĂŞ godziny pozmieniaÂły jakiÂś czas temu i nie mogĂŞ trafiĂŚ w odpowiedniÂą. Czy sÂą jakieÂś powtĂłrki w nocy (a raczej nad ranem...)? KiedyÂś np. byÂły w piÂątki koÂło 3, ale ostatnio zamiast "Wydania..." zaserwowano mi informacje ekonomiczne (czy coÂś w tym stylu). Natomiast dziÂś o 17 usÂłyszaÂłam MartynĂŞ zamiast Kazi. BĂŞdĂŞ wdziĂŞczna za moÂżliwie jak najdokÂładniejsze info.

Zaczynam wÂątpiĂŚ w to, czy "Wydanie..." ma jakies staÂłe godziny. Co tydzieĂą szukam go w programie TVN-u i TVN24, Âżebym nie przegapiĂŚ

Love
"Wydanie drugie...", na TVN najbli¿sza powtórka w poniedzia³ek o 23.45, wczeœniej jest "Firma" o 23.15, a zmiany spowodowane s¹ chyba tym, ¿e zmienili d³ugoœÌ "Agencji".Charly pisze:Pytanie mam... Kiedy leci "Wydanie..."? Bo siê godziny pozmienia³y jakiœ czas temu i nie mogê trafiÌ w odpowiedni¹. Czy s¹ jakieœ powtórki w nocy (a raczej nad ranem...)?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

-
- Czasem tu wpada
:/ Akurat :/ W ten poniedzia³ek- mimo i¿ w telegazecie i programie by³o zapisane "Wydanie..." po "Firmie" puœcili jakiœ film :/ A potem programu Kazi ju¿ nie by³o..terraX pisze:"Wydanie drugie...", na TVN najbli¿sza powtórka w poniedzia³ek o 23.45, wczeœniej jest "Firma" o 23.15, a zmiany spowodowane s¹ chyba tym, ¿e zmienili d³ugoœÌ "Agencji".Charly pisze:Pytanie mam... Kiedy leci "Wydanie..."? Bo siê godziny pozmienia³y jakiœ czas temu i nie mogê trafiÌ w odpowiedni¹. Czy s¹ jakieœ powtórki w nocy (a raczej nad ranem...)?
WedÂług tvn24.pl powtĂłrki (pewnie gdzieÂś premieraCharly pisze:eee... Ale wiecie co... Bo tak siĂŞ skÂłada, Âże ja nie mam telewizora...![]()
![]()
WiĂŞc TVN nic mi nie da. Interesuje mnie tylko TVN24, bo moÂżna go odbieraĂŚ w wersji audio przez net.

> jutro (soboty) jest o 18:10
> w niedzielĂŞ o 07:04
> w piÂątki o 03:10
> w czwartki - 05:33...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!