Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ja dalej mam nadziejê, ¿e te odejscie Anitki to tylko nasze forumowe snucia o jej dalszym losie. Gdyby odesz³a... brak mi s³ów :( :( :(

Mam nadziejĂŞ, Âże w naprawdĂŞ Anitka wziĂŞÂła kilka dni wolnego. Ostatnio chyba Black pisaÂł coÂś o objawach grypy u Anity... moÂże siĂŞ rozchorowaÂła biedna :?:
Mam w kaÂżdym razie nadziejĂŞ, Âże Anitka zostanie :? PrzecieÂż gdyby odeszÂła to raczej kaÂżdy portal i wiĂŞkszosĂŚ gazet pokroju FAKT I SE rozpisywaÂły by siĂŞ o tym. Dalej mam nadziejĂŞ...

Pozatym powÂątpiewam w to aby Anita miaÂła prowadziĂŚ ÂświÂąteczne FAKTy. PieczyĂąski juz jej tam nie chce :cry: :cry: :cry: Zobaczymy pewnie Kajdanowicza, ewentualnie Rymanowskiego... :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

PieczyĂąski juz jej tam nie chce
Tak on jÂą wprost nienawidzi :!: ZnazazÂł sobie kozÂła ofiarnego i teraz daje jej rĂłwno popaliĂŚ :cry: A wiemy, Âże on tam rzÂądzi :!: Aha i za grafik tvn24 teÂż jest odpowiedzialny wiĂŞc moÂże znĂłw coÂś kombinuje :?: :twisted: :cry:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Na stronach TVN chyba nas naprowadzajÂą na jakieÂś tropy. SpĂłjrzcie naprzykÂład na opis programu FAKTY. Z grona prowadzÂących zniknĂŞÂła Patrycja Redo (a byÂła :!:), zostaÂła Anita. MoÂże to wiĂŞc ostatni tydzieĂą Patrycji i dlatego tak siedzi ten tydzieĂą w Faktach :? Ale to takie snucia bez sensu raczej. Trzeba jednak wszystko braĂŚ pod uwagĂŞ :!:
MoÂże AnitĂŞ od przyszÂłego tygodnia bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ 5 razy w tygodniu? To chyba raczej niemozliwe.
Taki mi przysz³o do g³owy gdy szpera³em po stronach TVN. Poprostu dzielê, siê z forumowiczami tym co myœlê. Jak ju¿ bierzemy pod uwagê teksty ze strony TVN, ten te¿ mo¿na wziaœÌ pod uwagê (choÌ nie na ca³kiem chyba powa¿nie) :cry: :cry: :cry:

A mo¿e to tylko b³¹d na stronie? Nie wiem :?

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

O tym, Âże nie ma tam Redo juÂż pisaÂł baryla, ale podobno jej nie ma tam [na stronie] juÂż od jakiegoÂś czasu.
:)
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Aaa... to musia³em niedoczytaÌ :? Ale trzeba fanów Anity zrozumieÌ. Snujemy (przynajmniej ja) ju¿ bez sensu, piszemy jej przysz³oœÌ. My poprostu chcemy wiedzieÌ co dalej :!: To czekanie na jak¹kolwiek informacjê o Anicie mnie przynajmniej doprowadza do sza³u :? :roll:

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

O tym, Âże nie ma tam Redo juÂż pisaÂł baryla, ale podobno jej nie ma tam [na stronie] juÂż od jakiegoÂś czasu.
To zÂły trop :!: bo nie ma tam jej od bardzo dawna :!: :!: :!: Wtedy kiedy jeszcze Marcin tam byÂł to teÂż juÂż jej nie byÂło :!:
o Anicie mnie przynajmniej doprowadza do szaÂłu
Mnie teÂż :cry: :cry: :cry: :?: :!:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

michos pisze:To widaĂŚ, Âże nieuwaÂżnie oglÂądasz te rubryki bo Hubert jest prawie wszĂŞdzie. Z tego co pamiĂŞtam to w "Vivie" jest a w "Gali" nawet na kilku zdjĂŞciach :!:
DziĂŞki, jutro lecĂŞ do kiosku! :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Oj Maciek jak mogÂłes na okÂładce nie zauwazyĂŚ Huberta :) :lol: ja mam radar na swoje idolki caÂły czas nastawiony :)

A Hubert w Vivie normalnie jak z Bushu wyglÂąda ten fryz ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Grypê podejrzewa³em dwa tyg. temu. Teraz nie mam nawet pomys³ów na jakieœ wyt³umaczenie sytuacji, oprócz oczywiœcie tego, ¿e Anita w mniej lub bardziej niemi³ych okolicznoœciach opuœci³a tvn i tvn24.
No ale to, Âże pominĂŞli fakt, iÂż jest jednÂą z nagrodzonych dziennikarek tvn-u, to jest celowe zagranie, ktĂłrego skutkiem ma byĂŚ to, Âże ludzie w ogĂłle zapomnÂą, Âże Anita kiedyÂś zostaÂła nagrodzona.

Ale o ,,odejÂściu'' Anity byÂłoby chyba gÂłoÂśno :?: Kiedy Ziemiec odszedÂł ktoÂś :?: od razu
poinformowaÂł w necie o mailu PieczyĂąskiego.
A tak apropos Ziemca, to wiecie moÂże w jakim stopniu jest on spokrewniony z TrzaskalskÂą :?:
To uderzajÂące podobieĂąstwo wskazywaÂłoby nawet na to, Âże sÂą bliÂźniaczym rodzeĂąstwem :lol: :wink:
No i teraz ju¿ by mnie nie dziwi³a jego obecnoœÌ w Wiadomoœciach.
Ostatnio zmieniony wtorek 07 gru 2004, 20:17 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ale byÂłoby chyba o tym gÂłoÂśno Kiedy Ziemiec odszedÂł ktoÂś od razu
poinformowaÂł w necie o mailu PieczyĂąskiego.
jak to wogóle by³o z Krzychem ? s³ysza³am ze w czasie programu znikn¹³ a potem siê Pieczyùski pojawi³ ??? O co z tym mailem chodzi... ?
Co do ANity to sÂą 2 moÂżliwoÂści albo racje ma kaseta i bedzie w fucktach albo Black ja i Michos i wyleciaÂła... :? w czwartek cos sie powinno wyjaÂśniĂŚ...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie dziwi mnie obecnoœÌ Ziemca w Wiadomoœciach - jest dobry i potrafi "szyÌ' - ale ostatnio razi mnie jego nie zawsze poprawna wymowa. Wracaj¹c do Anity Werner - s¹dzê, ¿e istniej¹ dwie mo¿liwoœci - albo od stycznia bêdzie w TVP (podobno pojawi siê wóczas kilka nowych programów publicystycznych, zreszt¹ ona nawet do programu Kawa czy herbata nadawa³aby siê), albo wyl¹duje ... w Faktach o 19.00.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

albo wylÂąduje ... w Faktach o 19.00.
CzyÂż to nie byÂłoby zbyt piĂŞkne aby moÂżliwe :?: :?: :?: W takim wypadku moÂże pojawiĂŚ siĂŞ w poranku np.w czwartek. Ale jak o tym myÂślĂŞ to z jednej strony Âśmiac mi siĂŞ chce :cry: bo to jest w zaistniaÂłych okolicznoÂściach wprost niemoÂżliwe :cry:

Albo jest jeszcze jedna mo¿liwoœÌ. Anitka odejdzie ca³kowicie z mediów bo TVP wcale nie musi jej chcieÌ a w tvn-nie ju¿ raczej nie ma na co liczyÌ :cry:

Sytuacja ktĂłra ma miejsce obecnie jest patowa :cry: NIc nie wiadomo co dalej z niÂą bĂŞdzie :cry: :?:
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

kamuii pisze:jak to wogóle by³o z Krzychem ? s³ysza³am ze w czasie programu znikn¹³ a potem siê Pieczyùski pojawi³ ??? O co z tym mailem chodzi... ?
Pieczyùski go zdj¹³ z wizji (tu¿ przed 24 godzinami?) po czym odby³ z nim bardzo nieprzyjemn¹ rozmowê uœwiadamiaj¹c mu, ¿e jest wylany. Nastêpnie wys³a³ maila do wszystkich pracowników wyjaœniaj¹c zaistania³¹ sytuacjê (¿e wywala Ziemca, bo próby kamerowe w TVP, ¿e nie mo¿na w ci¹gu kilku dni przeskoczyÌ sobie z jednej anteny na drug¹ itp.) No i oczywiœcie zaraz potem przecieki pojawia³y siê na gazeta.pl z opisem tych wydarzeù :)
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

doktorfaustus1 pisze:Nie dziwi mnie obecnoœÌ Ziemca w Wiadomoœciach - jest dobry i potrafi "szyÌ' - ale ostatnio razi mnie jego nie zawsze poprawna wymowa. Wracaj¹c do Anity Werner - s¹dzê, ¿e istniej¹ dwie mo¿liwoœci - albo od stycznia bêdzie w TVP (podobno pojawi siê wóczas kilka nowych programów publicystycznych, zreszt¹ ona nawet do programu Kawa czy herbata nadawa³aby siê), albo wyl¹duje ... w Faktach o 19.00.
Dlaczego akurat Kawa czy herbata? :shock:

Ziemcowi nie mam aÂż tyle do zarzucenia, poza dykcjÂą - fatalna :!: -
a dykcja to przecieÂż podstawowa sprawa, ale dziÂś w wiĂŞkszoÂści dziennikĂłw chyba nie najistotniejsza :wink:
Ziemca szanujĂŞ za to, jak potraktowaÂł szefĂłw TVN24, i Anicie ÂżyczyÂłbym aby wziĂŞÂła przykÂład z kolegi :!:
Tylko, Âże on (jeÂśli moje przypuszczenia o rzekomym pokrewieĂąswie z TrzaskalskÂą sÂą prawdziwe :!:) znalazÂł sie w TVP ,,po znajomoÂści''.
Konkretnie w wyniku - ewentualnych - dobrych ukÂładĂłw Kasi T. z WarakomskÂą. Ale to tylko moje insynuacje :!:

A co do ponownego pojawienia siê Anity w g³ównych f. to to graniczy
z cudem - tego akurat jestem w 100% pewien.
To samo siĂŞ tyczy TVP - tam stoÂłki sÂą juÂż od dawna ,,poobsadzane'', a nawet zrobiÂł sie swoisty tÂłok :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Black Jack '62 pisze: Ziemca szanujĂŞ za to, jak potraktowaÂł szefĂłw TVN24, i Anicie ÂżyczyÂłbym aby wziĂŞÂła przykÂład z kolegi :!:
szanujesz go za dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? brawo :? :arrow:
ODPOWIEDZ