[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

TydzieĂą o tej samej porze kanaÂł zaprezentuje program "Po prostu taĂącz", w ktĂłrym wezmÂą udziaÂł bohaterowie dwĂłch emitowanych jesieniÂą w TVN tanecznych formatĂłw. Forma specjalnego programu nie zostaÂła jeszcze w peÂłni sprecyzowana.
http://www.wirtualnemedia.pl/article/21 ... ki_TVN.htm
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Czyli tak jak myÂślaÂłem - wspĂłlny program "You can dance - po prostu taĂącz!" i "TaĂąca z gwiazdami". :D Ale to chyba nie bĂŞdzie rywalizacja dwĂłch programĂłw, bo wiadomo, Âże gwiazdy przegraÂłyby z uczestnikami YCD. :> Ciekawe w ktĂłrym studiu, kto poprowadzi czy bĂŞdzie jury, jeÂśli tak to ktĂłre itd... :twisted:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

MoÂże jury z TaĂąca bĂŞdzie oceniaĂą tych z You Can Dance, a jury z You Can Dance gwiazdy xD
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Studio to napewno bĂŞdzie z TaĂąca z gwiazdami , a co do reszty to narazie nic nie wiadomo.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Jury z dwĂłch programĂłwi i gwiazdy bĂŞdÂą oceniaĂŚ uczestnikĂłw You Can Dance ;)

Najprawdopodobniej w niedzielny wieczĂłr, podczas finaÂłu „TaĂąca z gwiazdami” dowiemy siĂŞ czy i kiedy na antenĂŞ telewizji TVN powrĂłci legendarny teleturniej „Milionerzy”. W studiu TzG pojawiĂŚ ma siĂŞ sam Huber UrbaĂąski - pisze Press.pl .
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Jutro juÂż dÂługo oczekiwany finaÂł ''TaĂąca z gwiazdami'' :)

Tymczasem ''Fakt'' donosi, Âże Anna Guzik objada siĂŞ przed finaÂłem programu. Paparazzi przyÂłapaÂł AniĂŞ, gdy wychodzÂąc z baru, wynosi podwĂłjnÂą porcjĂŞ na wynos. Gazeta pisze krĂłtko: Karygodne zaniedbanie Anny Guzik. Zamiast dbaĂŚ o formĂŞ, aktorka pochÂłania podwĂłjne porcje obiadu. A przecieÂż wyczekiwany finaÂł "TaĂąca z gwiazdami" tuÂż tuÂż...

Oj nieÂładnie Ania, nieÂładnie... :grozi:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Heh, poprosiÂła podwĂłjnÂą porcjĂŞ, bo pewnie dla dwĂłch osĂłb. MoÂże na trening dla ÂŁukasza. Nie wiadomo. Ach te brukowce :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :D
WYGRAÂŁA ANIA GUZIK!!!!!!!!!!!!!!!!
:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :D :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :D

Brawa, brawa i jeszcze raz brawa! :D NaleÂżaÂło siĂŞ jej!!! :D Jest Âświetna - piĂŞkna, urocza, a przede wszystkim ma fanstastyczne poczucie humoru! :brawa: WysÂłaÂłem tylko 4 sms-y, ale udaÂło siĂŞ. :D WidaĂŚ, Âże ma wielu fanĂłw. Pierwszy taniec nie poszedÂł najlepiej, ale freestyle byÂł FENOMENALNY!! :brawa: :tanczy: :D

Aniu, jesteÂś boska!!!
:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :D :D :D :D :D :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Ja nie liczyÂłem tych smsĂłw nawet :D Ale czytajÂąc posty na forum TaĂąca z gwiazdami osoby pisaÂły, ze wysyÂłaÂły po 20 smsĂłw, wiec nie ma siĂŞ czemu dziwiĂŚ :D Bravo :D
pawell

Post autor: pawell »

Wielkie gratulacje dla Ani! :brawa: Zdecydowanie byÂła najlepsza ze wszystkich uczestnikĂłw VI edycji "TaĂąca z gwiazdami" i zasÂłuÂżyÂła na wygranÂą. :tanczy:

No to... oby do wiosny i do VII edycji? :> :D Ale wczeÂśniej za dwa tygodnie specjalne wydanie. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Gratulacje dla Ani. PodejrzewaÂłem, Âże wygra, bo wkoĂącu po ostatnich rekordach w Na WspĂłlnej wiadomo, Âże ma naprawdĂŞ wielu fanĂłw. Jest bardzo miÂła, sympatyczna, z poczuciem humoru :D
PodobaÂło mi siĂŞ, Âże prezes Walter wrĂŞczyÂł kluczyki do Porsche i pogratulowaÂł zwyciĂŞzcy. Bardzo miÂło.
Teraz oby do wiosny (mam nadzieje :D).
harry
Początkujący
Początkujący

Post autor: harry »

BRAWO ANIAAA!!!!!!!!!!
:brawa: :jupi:
zasÂłuÂżenie!! wczoraj po prostu dla mnie byÂło bosko! ten walc to po prostu byÂło piĂŞkne!! no i miÂło byÂło, Âże jury doceniÂło to, Âże Ania jest w finale, bo wczeÂśniej to po prostu siĂŞ Jej trochĂŞ czepiali. Justyna taĂączy fajnie, ale ten american smooth ani trochĂŞ mi siĂŞ nie podobaÂł..
Gratulacje dla Ani i czekam za 7 edycjÂą ;D
No i w t tej ró¿owej sukni wygl¹da³a przeœlicznie ;)

http://film.onet.pl/seriale/0,55914,1,1,galeria.html
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

FianaÂł oglÂądaÂło 6614399 :D

ÂŚrednio 5,3 mln widzĂłw oglÂądaÂło szĂłstÂą edycjĂŞ "TaĂąca z gwiazdami" na antenie TVN, ktĂłrÂą wygraÂła Anna Guzik.

TVN szóst¹ edycjê "Taùca z gwiazdami" emitowa³ od 9 wrzeœnia do 25 listopada br. Najwiêcej widzów obejrza³o fina³ programu 6,6 mln widzów (38,4 proc. udzia³ów w rynku). Ca³a edycja gromadzi³a przed telewizorami œrednio 5,3 mln widzów (31,9 proc. udzia³ów w rynku).

W czasie emisji "TaĂąca z gwiazdami", TVN byÂł najchĂŞtniej oglÂądanym kanaÂłem telewizyjnym. TVP1 miaÂła w tym czasie 2,9 mln widzĂłw (17,1 proc. udzia³ów w rynku), TVP2 – 2,09 mln widzĂłw (12,52 proc. udzia³ów w rynku), a Polsat – 3,7 mln widzĂłw (21,94 proc. udzia³ów w rynku).

TVN "Taniec z gwiazdami" nadaje od wiosny 2005 roku. PierwszÂą edycjĂŞ oglÂądaÂło Âśrednio 3,4 mln widzĂłw. Druga zgromadziÂła przed telewizorami Âśrednio 5 mln widzĂłw. Trzecia edycja miaÂła 6,7 mln widzĂłw, czwarta - 6,4 mln widzĂłw, a piÂąta - 5,6 mln widzĂłw.

http://www.medialink.pl/artykul/38103,5 ... _gwiazdami
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Super, Âże wygraÂła Ania!!!
FinaÂł Âświetny - szczegĂłlnie ten ukÂład na koĂącu.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Bardzo podobaÂło mi siĂŞ zakoĂączenie :tanczy:
Szkoda, Âże nie mogĂŞ zobaczyĂŚ tego jeszcze raz na YouTube :( (filmiki zostaÂły usuniĂŞte z powodu praw autorskich, jakie posiada TVN)
Tutaj moÂżna przeczytaĂŚ artykuÂł o finale ''Tzg'' (tvn24.pl) :)

Wg informacji jakie sÂą w Wikipedii Ania i ÂŁukasz zdobyli 53,5% gÂłosĂłw widzĂłw, a Justyna i Stefano - 46,5%.

Aniu, gratulujĂŞ zwyciĂŞstwa :brawa:
ODPOWIEDZ