Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Zwykle staram się nie komentować, ale dzisiaj - WOW!
Ale miło tu zajrzeć, na 4 screenie od @melony widać że pani Asia miała skórzaną spódnicę 

Szacun maliniak, wytrzymałeś całą jedną stronę bez opisywania co widzimy na zdjęciach...
- Wojciech 29 xxx
- Bywalec
Cudna ta nowa sukienka pani Joasi 

Zawsze lubiłem Krynię, nie czepiałem się jej. Od kilku lat nie mam telewizora, via www oglądam wybrane rzeczy i nie jestem na bieżąco z porannym pasmem. Dziś we fragmencie rozmowy z Mateuszem Borkowskim, uderzyło mnie, że ona prowadzi ją w infantylny sposób. Zadaje pytania z własnymi odpowiedziami.
Red. Kryńska jest urodziwa, sympatyczna i lubi ją kamera. Przy tym pozostańmy.Fabian pisze: poniedziałek 09 gru 2019, 06:05 Zawsze lubiłem Krynię, nie czepiałem się jej. Od kilku lat nie mam telewizora, via www oglądam wybrane rzeczy i nie jestem na bieżąco z porannym pasmem. Dziś we fragmencie rozmowy z Mateuszem Borkowskim, uderzyło mnie, że ona prowadzi ją w infantylny sposób. Zadaje pytania z własnymi odpowiedziami.

Oglądam właśnie "Fakty w południe" prowadzone przez Joasię i mogę stwierdzić, że w czarnym kolorze też jej do twarzy
W każdym razie smutno byłoby bez niej w TVN24.