[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Ja uwaÂżam, Âże na wiosnĂŞ 7 edycja to musi byĂŚ jakaÂś konkurencja dla Rancza. A na jesieĂą to nowe show kiedy nie bĂŞdzie juÂż takiej duÂżej konkurencji :] A jak to show nie bĂŞdzie siĂŞ cieszyĂŚ popularnoÂściÂą, to na wiosnĂŞ 2009 8 edycjĂŞ daĂŚ.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

JakbyÂś nie zauwaÂżyÂł, kamilo to wszystkie te informacje juÂż zostaÂły napisane w tym temacie, wiĂŞc to nic nowego. :uhh:
kamiiloo pisze:a urbaĂąska bedzie zajĂŞta kontunuacjÂą swojej klapy nie wiem jak jej sie udaÂło to przepchaĂŚ do nastepnej ramĂłwki
Nie kontynuacjÂą tylko zupeÂłnie nowym programem pt. "ZÂłota sobota". :hahaha: Czyli uboÂższa wersja "Przebojowej nocy". :devil:

Co do specjalnego wydania "TaĂąca z gwiazdami" i "You can dance - po prostu taĂącz!" zapowiada siĂŞ ciekawie! :D SzczegĂłlnie w peÂłni profesjonalne jury. :twisted: JuÂż siĂŞ nie moge doczekaĂŚ! :tanczy:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Przepraszam, Âże po czasie, ale miaÂłem pewne kÂłopoty techniczne.

Wiem, ¿e wszyscy (a bynajmniej wiêkszoœÌ) jesteœcie fanami Ani Guzik.

I...

PrawdÂą jest, Âże Ania Guzik jest przesympatycznÂą osobÂą i z pewnoÂściÂą zaskarbiÂła sobie wielkie grono wielbicieli po wystĂŞpach w "TaĂącu z gwiazdami"

PrawdÂą jest rĂłwnieÂż, Âże Justyna Steczkowska nie budzi w ludziach zbyt pozytywnych uczuĂŚ (pamiĂŞtamy sprawĂŞ z problemami finansowymi itp.) .

PrawdÂą takÂże jest, Âże "Taniec z gwiazdami jest programem rozrywkowym, a nie konkursem taĂąca, a uczestnicy nie sÂą oceniani na podstawie realnych umiejĂŞtnoÂści tanecznych (:arrow: Bryndal)

PrawdÂą jest takÂże, Âże Ania miaÂła Âładniejszy od Justyny, choĂŚ nie porywajÂący freestyle.

Niestety, wszyscy musicie siĂŞ zgodziĂŚ, Âże nie taĂączyÂła lepiej od Justyny Steczkowskiej.

W ÂŻADNEJ DOTÂĄD edycji "TaĂąca z gwiazdami" nie zdarzyÂło siĂŞ tak, aby wygraÂła osoba, aÂż tak ewidentnie bĂŞdÂąca gorsza od innych..

Powiedzcie mi, skÂąd ten jej fenomen? :mhm:
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Anna Guzik wcale nie odbiega³a tak od Steczkowskiej , mo¿e w ³¹cznej klasyfikacji punktowej ca³ej edycji Steczkowska mia³a wiêcej punktów , ale nie jest to du¿a ró¿nica .
Ja osobiÂście przed rozpoczĂŞciem programu myÂślaÂłem , Âże Ania Guzik bĂŞdzie taĂączyĂŚ gorzej , a jednak byÂło lepiej niÂż myÂślaÂłem i w drugiej czĂŞÂści caÂłej edycji Guzik taĂączyÂła coraz to lepiejej. DostawaÂła takÂże od jurorĂłw dziesiÂątki , a to Âże podczas finaÂłu jeden taniec poszedÂł jej gorzej , mimo iÂż taĂączyÂła go juÂż wczeÂśniej , to wcale nie oznacza Âże byÂło Âźle. ZresztÂą Kindze Rusin teÂż przytrafiaÂły siĂŞ takie wpadki.
WiĂŞc ogĂłlnie obydwie taĂączyÂły bardzo dobrze ( tak oceniÂł sam Piotr GaliĂąski , ktĂłry byÂł za SteczkowskÂą) , natomiast w fianaÂłowym gÂłosowaniu widzĂłw patrzy siĂŞ na caÂłoksztaÂłt i ten wygraÂła Ania Guzik.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Kuba pisze:Powiedzcie mi, skÂąd ten jej fenomen? :mhm:
Przede wszystkim z poczucia humoru i dystansu do wszystkiego. :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Dok³adnie tak. Ania Guzik ma baaaardzo wielu fanów (sporo widzów "Na Wspólnej" i troche z "Heli..."). Jeszcze w "Taùcu z gwiazdami" potwierdzi³a to, ¿e ma œwietne poczucie humoru i dystans do wszystkiego :D. Fakt, ¿e Justyna Steczkawska taùczy³a od samego pocz¹tku znakomicie i lepiej jej wychodzi³o ni¿ Ani, ale có¿ to na szczêœcie ludzie decyduj¹ kto zwyciê¿y, a nie jury.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ania jet bardziej "swojska" jest poprostu normalnÂą babkÂą, ze swojÂą moÂże troche mniej idealna figurÂą zyskuje, nie to co justyna ktĂłra zbudowaÂła dystans pomiĂŞdzy odbiorcÂą
TVN innowacja i nowoczesność...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Pamiêtajcie, ¿e ró¿nica w g³osach by³a niewielka. Mnie freestyle Ani porwa³, a Justyny nie. To by³a ostateczna rozgrywka i ona nie by³a bez znaczenia.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawe czy TVN Siedem da powtĂłrki TaĂąca z gwiazdami. Ja bym bardzo chciaÂł zobaczyĂŚ chociaÂż 1 i 2 edycjĂŞ ( chociaÂż widziaÂłem wszystkie). PorĂłwnaÂłoby siĂŞ MoÂłek i Skrzynecka i wogĂłle :P
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Skoro oglÂądaÂłeÂś to moÂżesz je obie porĂłwnaĂŚ teraz. :]
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawi mnie odcinek specjalny. BĂŞda go prowadziĂŚ aÂż 3 osoby... Hym... JeÂżeli bĂŞdzie to w formie TaĂąca z gwiazdami ( sÂłuchanie komentarza i pĂłjÂście na gĂłrĂŞ), a pewnie tak bĂŞdzie to ciekawe co bĂŞdzie robiĂŚ tam 3 osoba xD Jak by byÂł format You Can Dance to juÂż wogĂłle byÂłoby dziwnie. Jeszcze ciekawi mnie studio. MoÂże bĂŞdzie nowe? To TaĂąca z gwiazdami an ten odcinek specjalny mogli przerobiĂŚ przez 2 tygodnie przecieÂż :D
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Spora niespodzianka w ukraiĂąskim "TaĂącu z Gwiazdam" ....
Znany z serialu "M jak Mi³oœÌ" polski aktor Marcin Mroczek i Ukrainka Hanna Py³ypenko zostali zwyciêzcami ukraiùskiego "Taùca z gwiazdami" w stacji telewizyjnej "1plus1". W niedzielnym finale nieznany dotychczas na Ukrainie Mroczek pokona³ megagwiazdê ukraiùskiej muzyki pop Nataliê Mohylewsk¹.

- Nie spodziewa³em siê tego. Dziêkujê za wasze poparcie. CzêœÌ mojego serca zostaje na Ukrainie - powiedzia³ wyraŸnie wzruszony Mroczek po og³oszeniu wyników konkursu. - Sukces ten w du¿ej mierze zawdziêczam mojej partnerce, Hannie - podkreœli³.

Hanna PyÂłypenko zalewajÂąc siĂŞ Âłzami stwierdziÂła z kolei, Âże sukces ten byÂłby niemoÂżliwy bez miÂłoÂści. - JeÂżeli kogoÂś kochasz, oddajesz mu wszystko - powiedziaÂła patrzÂąc Mroczkowi w oczy.

- Moja przygoda z taĂącem na Ukrainie zaczĂŞÂła siĂŞ trzy miesiÂące temu. PamiĂŞtam pierwszy taniec. To byÂła rumba, ktĂłrej tak naprawdĂŞ nigdy nie lubiÂłem, ale mieliÂśmy miesiÂąc przygotowaĂą i naprawdĂŞ zrobiliÂśmy ÂświetnÂą choreografiĂŞ. I udaÂło siĂŞ - zdradzaÂł jeszcze przed finaÂłem Marcin Mroczek w programie "DzieĂą dobry TVN".

Przypomnijmy, i¿ po raz pierwszy z formatem "Taùca z gwiazdami" aktor zetkn¹³ siê w 2006 roku. W czwartej polskiej edycji show na parkiet wkroczy³ u boku Edyty Herbuœ. Para odpad³a dopiero w 9. odcinku.

W rodzinie MroczkĂłw to juÂż druga wygrana w show "Taniec z gwiazdami". JednÂą z polskich edycji wygraÂł RafaÂł Mroczek.

Puchar "Taùca z gwiazdami" polsko-ukraiùskiej parze wrêczy³a ¿ona prezydenta Ukrainy Kateryna Juszczenko oraz ambasador Polski na Ukrainie Jacek Kluczkowski. G³ówn¹ nagrod¹, któr¹ otrzymali zwyciêzcy trzeciej edycji programu telewizji "1plus1", by³y dwa samochody osobowe. - Chcia³abym podziêkowaÌ producentom programu za to, ¿e spopularyzowali taniec na Ukrainie i na tym parkiecie po³¹czyli Ukraiùców, Polaków, Rosjan i Gruzinów - powiedzia³a Kateryna Juszczenko. Ambasador RP pogratulowa³ zwyciêzcom i zaznaczy³, ¿e "Taniec z gwiazdami" by³ prawdziwym œwiêtem taùca.

W programie wziĂŞli udziaÂł najlepsi uczestnicy trzech dotychczasowych programĂłw na Ukrainie oraz w innych paĂąstwach.
ÂżrĂłdÂło:onet.pl

Czyli to co niepowiadÂło sie Marcinowi w polskim TzG odbiÂł sobie na Ukrainie. :mhm:
NOWA ERA W TVN
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

!!! Pani Beata Tyszkiewicz w tym co napisaÂła w teletygodniu mnie zawiodÂła! MyÂślaÂłem, Âże ona jest inna! Jak moÂżna napisaĂŚ, Âże DamiĂŞcki i Steczkowska byli lepsi, a wygrana byÂła niesprawiedliwa :/ Do tego jeszcze wysyÂłaÂła smsy na JustynĂŞ, aÂż jej telefon siĂŞ zablokowaÂł xD

P.S Pani Beatka siĂŞ pomyliÂła :P NapisaÂła, ze byÂły 64 gwiazdy, a byÂł 62! Pewnie liczyÂła, ze w kaÂżdej byÂło po 10, a w 6 14. A w 1 byÂło tylko 8 :D
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ojj no to zrobiÂła sobie pojechane kobieta, torche przykro napisaÂła, ale felieton to felieton, piszesz co ci sie podoba, przynajmniej jest szczera :P
TVN innowacja i nowoczesność...
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,4728258.html

No i po programie. Szkoda. Mam nadziejĂŞ, Âże wrĂłci juÂż na jesieĂą 2008. A co do tego nowego programu to moÂże byĂŚ wielki hit bo ludzie lubiÂą oglÂądaĂŚ takie gwiazdy.
ODPOWIEDZ