[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
JakbyÂś nie zauwaÂżyÂł, kamilo to wszystkie te informacje juÂż zostaÂły napisane w tym temacie, wiĂŞc to nic nowego. :uhh:
Co do specjalnego wydania "TaĂąca z gwiazdami" i "You can dance - po prostu taĂącz!" zapowiada siĂŞ ciekawie!
SzczegĂłlnie w peÂłni profesjonalne jury.
JuÂż siĂŞ nie moge doczekaĂŚ! :tanczy:
Nie kontynuacjÂą tylko zupeÂłnie nowym programem pt. "ZÂłota sobota". :hahaha: Czyli uboÂższa wersja "Przebojowej nocy". :devil:kamiiloo pisze:a urbaĂąska bedzie zajĂŞta kontunuacjÂą swojej klapy nie wiem jak jej sie udaÂło to przepchaĂŚ do nastepnej ramĂłwki
Co do specjalnego wydania "TaĂąca z gwiazdami" i "You can dance - po prostu taĂącz!" zapowiada siĂŞ ciekawie!

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Przepraszam, Âże po czasie, ale miaÂłem pewne kÂłopoty techniczne.
Wiem, ¿e wszyscy (a bynajmniej wiêkszoœÌ) jesteœcie fanami Ani Guzik.
I...
PrawdÂą jest, Âże Ania Guzik jest przesympatycznÂą osobÂą i z pewnoÂściÂą zaskarbiÂła sobie wielkie grono wielbicieli po wystĂŞpach w "TaĂącu z gwiazdami"
PrawdÂą jest rĂłwnieÂż, Âże Justyna Steczkowska nie budzi w ludziach zbyt pozytywnych uczuĂŚ (pamiĂŞtamy sprawĂŞ z problemami finansowymi itp.) .
PrawdÂą takÂże jest, Âże "Taniec z gwiazdami jest programem rozrywkowym, a nie konkursem taĂąca, a uczestnicy nie sÂą oceniani na podstawie realnych umiejĂŞtnoÂści tanecznych (:arrow: Bryndal)
PrawdÂą jest takÂże, Âże Ania miaÂła Âładniejszy od Justyny, choĂŚ nie porywajÂący freestyle.
Niestety, wszyscy musicie siĂŞ zgodziĂŚ, Âże nie taĂączyÂła lepiej od Justyny Steczkowskiej.
W ÂŻADNEJ DOTÂĄD edycji "TaĂąca z gwiazdami" nie zdarzyÂło siĂŞ tak, aby wygraÂła osoba, aÂż tak ewidentnie bĂŞdÂąca gorsza od innych..
Powiedzcie mi, skÂąd ten jej fenomen? :mhm:
Wiem, ¿e wszyscy (a bynajmniej wiêkszoœÌ) jesteœcie fanami Ani Guzik.
I...
PrawdÂą jest, Âże Ania Guzik jest przesympatycznÂą osobÂą i z pewnoÂściÂą zaskarbiÂła sobie wielkie grono wielbicieli po wystĂŞpach w "TaĂącu z gwiazdami"
PrawdÂą jest rĂłwnieÂż, Âże Justyna Steczkowska nie budzi w ludziach zbyt pozytywnych uczuĂŚ (pamiĂŞtamy sprawĂŞ z problemami finansowymi itp.) .
PrawdÂą takÂże jest, Âże "Taniec z gwiazdami jest programem rozrywkowym, a nie konkursem taĂąca, a uczestnicy nie sÂą oceniani na podstawie realnych umiejĂŞtnoÂści tanecznych (:arrow: Bryndal)
PrawdÂą jest takÂże, Âże Ania miaÂła Âładniejszy od Justyny, choĂŚ nie porywajÂący freestyle.
Niestety, wszyscy musicie siĂŞ zgodziĂŚ, Âże nie taĂączyÂła lepiej od Justyny Steczkowskiej.
W ÂŻADNEJ DOTÂĄD edycji "TaĂąca z gwiazdami" nie zdarzyÂło siĂŞ tak, aby wygraÂła osoba, aÂż tak ewidentnie bĂŞdÂąca gorsza od innych..
Powiedzcie mi, skÂąd ten jej fenomen? :mhm:
Anna Guzik wcale nie odbiega³a tak od Steczkowskiej , mo¿e w ³¹cznej klasyfikacji punktowej ca³ej edycji Steczkowska mia³a wiêcej punktów , ale nie jest to du¿a ró¿nica .
Ja osobiÂście przed rozpoczĂŞciem programu myÂślaÂłem , Âże Ania Guzik bĂŞdzie taĂączyĂŚ gorzej , a jednak byÂło lepiej niÂż myÂślaÂłem i w drugiej czĂŞÂści caÂłej edycji Guzik taĂączyÂła coraz to lepiejej. DostawaÂła takÂże od jurorĂłw dziesiÂątki , a to Âże podczas finaÂłu jeden taniec poszedÂł jej gorzej , mimo iÂż taĂączyÂła go juÂż wczeÂśniej , to wcale nie oznacza Âże byÂło Âźle. ZresztÂą Kindze Rusin teÂż przytrafiaÂły siĂŞ takie wpadki.
WiĂŞc ogĂłlnie obydwie taĂączyÂły bardzo dobrze ( tak oceniÂł sam Piotr GaliĂąski , ktĂłry byÂł za SteczkowskÂą) , natomiast w fianaÂłowym gÂłosowaniu widzĂłw patrzy siĂŞ na caÂłoksztaÂłt i ten wygraÂła Ania Guzik.
Ja osobiÂście przed rozpoczĂŞciem programu myÂślaÂłem , Âże Ania Guzik bĂŞdzie taĂączyĂŚ gorzej , a jednak byÂło lepiej niÂż myÂślaÂłem i w drugiej czĂŞÂści caÂłej edycji Guzik taĂączyÂła coraz to lepiejej. DostawaÂła takÂże od jurorĂłw dziesiÂątki , a to Âże podczas finaÂłu jeden taniec poszedÂł jej gorzej , mimo iÂż taĂączyÂła go juÂż wczeÂśniej , to wcale nie oznacza Âże byÂło Âźle. ZresztÂą Kindze Rusin teÂż przytrafiaÂły siĂŞ takie wpadki.
WiĂŞc ogĂłlnie obydwie taĂączyÂły bardzo dobrze ( tak oceniÂł sam Piotr GaliĂąski , ktĂłry byÂł za SteczkowskÂą) , natomiast w fianaÂłowym gÂłosowaniu widzĂłw patrzy siĂŞ na caÂłoksztaÂłt i ten wygraÂła Ania Guzik.
Przede wszystkim z poczucia humoru i dystansu do wszystkiego.Kuba pisze:Powiedzcie mi, skÂąd ten jej fenomen? :mhm:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
DokÂładnie tak. Ania Guzik ma baaaardzo wielu fanĂłw (sporo widzĂłw "Na WspĂłlnej" i troche z "Heli..."). Jeszcze w "TaĂącu z gwiazdami" potwierdziÂła to, Âże ma Âświetne poczucie humoru i dystans do wszystkiego
. Fakt, ¿e Justyna Steczkawska taùczy³a od samego pocz¹tku znakomicie i lepiej jej wychodzi³o ni¿ Ani, ale có¿ to na szczêœcie ludzie decyduj¹ kto zwyciê¿y, a nie jury.

Skoro oglÂądaÂłeÂś to moÂżesz je obie porĂłwnaĂŚ teraz. :]
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Ciekawi mnie odcinek specjalny. BĂŞda go prowadziĂŚ aÂż 3 osoby... Hym... JeÂżeli bĂŞdzie to w formie TaĂąca z gwiazdami ( sÂłuchanie komentarza i pĂłjÂście na gĂłrĂŞ), a pewnie tak bĂŞdzie to ciekawe co bĂŞdzie robiĂŚ tam 3 osoba xD Jak by byÂł format You Can Dance to juÂż wogĂłle byÂłoby dziwnie. Jeszcze ciekawi mnie studio. MoÂże bĂŞdzie nowe? To TaĂąca z gwiazdami an ten odcinek specjalny mogli przerobiĂŚ przez 2 tygodnie przecieÂż 

-
- Czasem tu wpada
Spora niespodzianka w ukraiĂąskim "TaĂącu z Gwiazdam" ....
Czyli to co niepowiadÂło sie Marcinowi w polskim TzG odbiÂł sobie na Ukrainie. :mhm:
¿ród³o:onet.plZnany z serialu "M jak Mi³oœÌ" polski aktor Marcin Mroczek i Ukrainka Hanna Py³ypenko zostali zwyciêzcami ukraiùskiego "Taùca z gwiazdami" w stacji telewizyjnej "1plus1". W niedzielnym finale nieznany dotychczas na Ukrainie Mroczek pokona³ megagwiazdê ukraiùskiej muzyki pop Nataliê Mohylewsk¹.
- Nie spodziewa³em siê tego. Dziêkujê za wasze poparcie. CzêœÌ mojego serca zostaje na Ukrainie - powiedzia³ wyraŸnie wzruszony Mroczek po og³oszeniu wyników konkursu. - Sukces ten w du¿ej mierze zawdziêczam mojej partnerce, Hannie - podkreœli³.
Hanna PyÂłypenko zalewajÂąc siĂŞ Âłzami stwierdziÂła z kolei, Âże sukces ten byÂłby niemoÂżliwy bez miÂłoÂści. - JeÂżeli kogoÂś kochasz, oddajesz mu wszystko - powiedziaÂła patrzÂąc Mroczkowi w oczy.
- Moja przygoda z taĂącem na Ukrainie zaczĂŞÂła siĂŞ trzy miesiÂące temu. PamiĂŞtam pierwszy taniec. To byÂła rumba, ktĂłrej tak naprawdĂŞ nigdy nie lubiÂłem, ale mieliÂśmy miesiÂąc przygotowaĂą i naprawdĂŞ zrobiliÂśmy ÂświetnÂą choreografiĂŞ. I udaÂło siĂŞ - zdradzaÂł jeszcze przed finaÂłem Marcin Mroczek w programie "DzieĂą dobry TVN".
Przypomnijmy, i¿ po raz pierwszy z formatem "Taùca z gwiazdami" aktor zetkn¹³ siê w 2006 roku. W czwartej polskiej edycji show na parkiet wkroczy³ u boku Edyty Herbuœ. Para odpad³a dopiero w 9. odcinku.
W rodzinie MroczkĂłw to juÂż druga wygrana w show "Taniec z gwiazdami". JednÂą z polskich edycji wygraÂł RafaÂł Mroczek.
Puchar "Taùca z gwiazdami" polsko-ukraiùskiej parze wrêczy³a ¿ona prezydenta Ukrainy Kateryna Juszczenko oraz ambasador Polski na Ukrainie Jacek Kluczkowski. G³ówn¹ nagrod¹, któr¹ otrzymali zwyciêzcy trzeciej edycji programu telewizji "1plus1", by³y dwa samochody osobowe. - Chcia³abym podziêkowaÌ producentom programu za to, ¿e spopularyzowali taniec na Ukrainie i na tym parkiecie po³¹czyli Ukraiùców, Polaków, Rosjan i Gruzinów - powiedzia³a Kateryna Juszczenko. Ambasador RP pogratulowa³ zwyciêzcom i zaznaczy³, ¿e "Taniec z gwiazdami" by³ prawdziwym œwiêtem taùca.
W programie wziĂŞli udziaÂł najlepsi uczestnicy trzech dotychczasowych programĂłw na Ukrainie oraz w innych paĂąstwach.
Czyli to co niepowiadÂło sie Marcinowi w polskim TzG odbiÂł sobie na Ukrainie. :mhm:
NOWA ERA W TVN
!!! Pani Beata Tyszkiewicz w tym co napisaÂła w teletygodniu mnie zawiodÂła! MyÂślaÂłem, Âże ona jest inna! Jak moÂżna napisaĂŚ, Âże DamiĂŞcki i Steczkowska byli lepsi, a wygrana byÂła niesprawiedliwa :/ Do tego jeszcze wysyÂłaÂła smsy na JustynĂŞ, aÂż jej telefon siĂŞ zablokowaÂł xD
P.S Pani Beatka siĂŞ pomyliÂła
NapisaÂła, ze byÂły 64 gwiazdy, a byÂł 62! Pewnie liczyÂła, ze w kaÂżdej byÂło po 10, a w 6 14. A w 1 byÂło tylko 8 
P.S Pani Beatka siĂŞ pomyliÂła

-
- Czasem tu wpada
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,4728258.html
No i po programie. Szkoda. Mam nadziejĂŞ, Âże wrĂłci juÂż na jesieĂą 2008. A co do tego nowego programu to moÂże byĂŚ wielki hit bo ludzie lubiÂą oglÂądaĂŚ takie gwiazdy.
No i po programie. Szkoda. Mam nadziejĂŞ, Âże wrĂłci juÂż na jesieĂą 2008. A co do tego nowego programu to moÂże byĂŚ wielki hit bo ludzie lubiÂą oglÂądaĂŚ takie gwiazdy.