wÂłoch pisze:Do mikasur: No to ktĂłrzy reporterzy sprawdziliby siĂŞ w zespole FaktĂłw wedÂług ciebie
WedÂług mnie:
Magda Sakowska
Brygida Grysiak
Jacek PaÂłasiĂąski
Jacek PaÂłasiĂąski - ale on chyba juÂż je w zespole FAKTĂW i chyba tylko jego jestem w stanie zaakceptowaĂŚ, bo facet jest GENIALNY!!!!! Bez obrazy, TVN24 ma kiepskich reporterĂłw, a w zwiÂązku z tym, ze sÂą sÂłabi, nie zwracam na nich szczegĂłlnej uwagi. Nawet do piĂŞt nie dorastaja starej ekipie FAKTĂW, a ja poszukujĂŞ, moÂże nie idealnych, ale choc trochĂŞ podobnych reportĂłw wÂłasnie do nich. WyjÂątkiem i jednoczeÂśnie przykÂładem do tego, co mĂłwie, jest PÂłuska, ktĂłry przechodzÂąc do FAKTĂW speÂłniaÂł moje, powyÂższe opisane, kryteria. No i moze jeszcze Kolenda. WskaÂż mi kogoÂś tej klasy? Wiem, ze moÂże zbyt duÂżo wymagam. A moze potrzebna jest ÂświeÂża krew reporterska - PRAWDZIWI dziennikarze i porzÂądne szkolenia??
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
sprawĂŞ by rozwiÂązaÂło, gdyby TVN nie stwarzaÂło pozoru, Âże ma wÂłasnych reporterĂłw, wÂłasne studio, bo tak nie jest, no i reporterzy w Faktach powinni mĂłwiĂŚ np. Tomasz Sianecki - TVN24
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
A ja nie! Stara ekipa faktowcĂłw nigdy nie upodobni siĂŞ do TVN24!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
i znĂłw jakaœ nowoœæ
kilka dni temu Roman M³odkowski w FAKTACH
no ten to by³ i wyrĂłs³ z FAKTĂW jeszcze FaktĂłw KrakĂłw i TV Wis³a
ale Stanilewicz
ten co nie ma TVN24 nie wie kto to i co to i tka ratowni goscie s¹dzê nie pomog¹ stacji i programowi
ktoœ powie: taki przem¹drza³y Pan z TVN24 wkrad³ siê raz na miesi¹c do FAKTĂW.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Przepraszam, czy ktoœ zapomnia³ ¿e we wrzeœniu 2003 redakcje FaktĂłw i TVN24 siê po³¹czy³y?????????? Nie rozumiem zdziwienia coponiektĂłrych, ¿e naturaln¹ drog¹ awansu dla reporterĂłw TVN24 jest robienie materia³Ăłw dla FaktĂłw i do³¹czenie do tego zespo³u a nie redakcji. Chyba wkrĂłtce znĂłw siê zdziwicie na wiadomoœæ kto przejdzie do FaktĂłw :evil2:
no dobra skoro redakcje sie po³aczy³y to oki, tylko, ¿e ci najlepsi przestaja robic materia³y dla TVN24 i robi¹ dla "FaktĂłw" to jest troche nietak. No bo jak Mazur robi materia³ dla TVN to robi go ca³y dzien i poka¿¹ go dopiero w magazynie o 21, to trochê pĂłŸno, czemu "Fakty" niemolg¹ sobie poszukac œwie¿ej krwi tylko podbieraj¹ z TVN24??
Kowal, zrozum, ¿e to jedenorganizm!!!! TVN24 i Fakty to ta sama firma i chyba logicznym jest, ¿e awansĂłw i nowych pracownikĂłw szuka siê na terenie najpierw swojej firmy dopiero potem wychodzi siê na zewn¹trz. Stary, nie presadzaj, spĂłjrz, ¿e wszystkie materia³y z FaktĂłw l¹duj¹ w TVN24 i pokazywane s¹ w serwisach wiêc nie tracisz nic. A to, ¿e Mazura marteria³ ma premiere o 19 w Faktach chyba nie robi Ci wiêkszej rĂł¿nicy bo przez dzieñ i tak w serwisach s¹ same voiceovery z wydarzeniami dnia dzisiejszego i newsy z wczoraj.
Dla Kowala jest chyba ci¹gle rok 2001, gdy lisowskie Fakty i TVN24 to by³y dwa rĂł¿ne studia, dwie rĂł¿ne redakcje. A teraz wszystko jest razem. W Faktach s¹ umieszczane materia³y tych, ktĂłrzy nigdy nie aspiruj¹ do bycia w ich zespole (Robert Stanilewicz, Brygida Grysiak itd.). TVN24 korzysta z reporterĂłw FaktĂłw (np. Wiktor Bater). Szkoda tylko, ¿e pozoruj¹, ¿e to ca³kiem inne organizmy. Zawsze chcia³em, ¿eby w stand-upach w Faktach reporterzy mĂłwili np. "Maciej Mazur TVN24". Ale na razie jak ma³o kto ma TVN24 i takie emerytki by pomyœla³y ogl¹daj¹c Fakty na TVN "Och co to za stacja. Nawet reporterĂłw nie ma w³asnych".
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Ja wiem, ¿e jest rok 2005. No dobra skoro redakcje po³¹czy³ysiê to poco te wszystkie przechodzenia?? Niech Mazur zostanie reporterem TVN24 a robi materia³y do "FaktĂłw" to by by³a dodatkowa reklama.