Anime na TVN
Moderator: Łukasz
Teraz w maju skoĂącze 17 urodziÂłem sie 05 23 1987r.
urodzony dwudziestegotrzeciego maja 1987r
urodzony dwudziestegotrzeciego maja 1987r
Ostatnio zmieniony środa 27 kwie 2005, 12:50 przez Świetlik, łącznie zmieniany 2 razy.
Świetlik ****
Dragon Ball numer łan
I stała się światłosć:-)

Po pierwsze ÂŚwietlik nieprzejmuj siĂŞ nikt ciĂŞ nie atakuje ty chyba jeszcze niewidziaÂłeÂś kÂłutni na forum tam siĂŞ dopiero dzieje:)
A co do DragonBalla to jakos go niewidze w ramĂłwce TVN, moÂże faktycznie jak juÂż to w TVNSiedem bo tam puszczaja takie "MaÂło ambitne" filmy i programy.
A co do DragonBalla to jakos go niewidze w ramĂłwce TVN, moÂże faktycznie jak juÂż to w TVNSiedem bo tam puszczaja takie "MaÂło ambitne" filmy i programy.
Wróciłem!!
no cos nie chce mi sie produkowac ale bardzo bym chciaÂł zeby dragon ball powrĂłciÂł na antenĂŞ, czy to TVNu czy TVN siedem ale zeby poscili od nowa! przeciez to jest bez wÂątpienia najlepsza seria bajki/kreskĂłwki/anime/manga/filmu animowanego/serialu - nazwijcie to jak chcecie.
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak Dragon ball jest popularny wÂśrĂłd rĂłznych grup wiekowych, a oglÂądalnoÂśc byÂła by na pewno, bo dÂługo nie byÂło go na antenie.
Ja podpisujĂŞ siĂŞ pod proÂśba rĂŞkami i nogami. (mam 19lat)
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak Dragon ball jest popularny wÂśrĂłd rĂłznych grup wiekowych, a oglÂądalnoÂśc byÂła by na pewno, bo dÂługo nie byÂło go na antenie.
Ja podpisujĂŞ siĂŞ pod proÂśba rĂŞkami i nogami. (mam 19lat)
to juÂż pozostaje w rĂŞkach TVN-u wiecie mĂłwiÂłem wielu kolegom Âże moÂże TVN lub TVN 7 pokaÂże Dragon Balla mĂłwili ÂłaÂł to super.
Wiele z nich nie ma televizji kablowej czy cyfrowej i nie majÂą
TVN7 tylko TVN i pewnie nie oglÂądali wszystkich odcinkĂłw.
I to jest powud mojego postu wiem Âże moÂże nie do zrealizowania ale Dragon Ball mugÂłby zaistnieĂŚ w TVN
Wiele z nich nie ma televizji kablowej czy cyfrowej i nie majÂą
TVN7 tylko TVN i pewnie nie oglÂądali wszystkich odcinkĂłw.
I to jest powud mojego postu wiem Âże moÂże nie do zrealizowania ale Dragon Ball mugÂłby zaistnieĂŚ w TVN
Świetlik ****
Dragon Ball numer łan

PaweÂł Anime to nie bajki :? bajka to kopciuszek... Anime to filmy dla dorosÂłyz z resztÂą caÂła tradycja Mangi i anime wywodzi siĂŞ z tradycji drzeworytĂłw ukioe co z naczy przemijajÂące obrazy i nic wspĂłlnego z bajkami nie miaÂła... Fakt ze moze Pokemon jest trochĂŞ bardziej dla dzieci niz hentai nie oznacza ze jest bajkÂą.
Android <3