Poznajmy się
Moderator: Łukasz
poznajmy siĂŞ
No niech siĂŞ znajdzie ktoÂś odwaÂżny.Ja mogĂŞ byĂŚ drugi 
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ÂŁukaszowi wÂładza uderza do gÂłowy, hihi. Chce mieĂŚ panowanie nad wszystkim. 
ÂŁukaszu to podziel siĂŞ tymi fotkami, ja teÂż chciaÂłabym zobaczyĂŚ jak wyglÂądajÂą twoi ulubieĂący (chÂłopcy czy dziewczynki?)
Marcin...ja widziaÂłam juÂż ten link. Dobrze, Âże PaweÂł go odÂświeÂżyÂł.
ÂŁukaszu to podziel siĂŞ tymi fotkami, ja teÂż chciaÂłabym zobaczyĂŚ jak wyglÂądajÂą twoi ulubieĂący (chÂłopcy czy dziewczynki?)
Marcin...ja widziaÂłam juÂż ten link. Dobrze, Âże PaweÂł go odÂświeÂżyÂł.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

No moze troszke zle zrobilem dajac linka bez pytania Ciebie o zdanie ale no dalem pewnie wiele osob jest ciekawych jak wyglada jeden z moderatorow :>Marcin pisze:Nie jestem zachwycony, Âże przywoÂłujesz pawell artykuÂł o mnie sprzed niemal rokuPrzed chwilÂą do niego zajrzaÂłem i teraz zastanawiam siĂŞ czy skasowaĂŚ linka do niego czy teÂż nie. :p

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

poznajmy siĂŞ
To odwaÂży siĂŞ ktoÂś w koĂącu czy nie

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
poznajmy siĂŞ
Ja moge byĂŚ drugi,serio,jesli ktoÂś pokaze swoje zdjĂŞcie to ja od razu daje swoje 

Jako admin powinieneÂś daĂŚ przykÂład ludziom, za TobÂą pĂłjdÂą legiony, ÂŁukaszu.:evil2:
Salladyn juÂż siĂŞ zdeklarowaÂł, Âże chce byĂŚ drugi (btw: w Âżyciu teÂż?
), moÂże ktoÂś jeszcze... moÂże moderatorzy, a potem reszta uÂżytkownikĂłw.
Salladyn juÂż siĂŞ zdeklarowaÂł, Âże chce byĂŚ drugi (btw: w Âżyciu teÂż?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

Salladynie przekroczyles 500 postow wiec zgodnie z tym co pisales w innym temacie musisz opisac 10 uzytkownikow... :>
ja tez musze ale mi sie nie chce...

Juz wiemy jak wyglada jeden z dwoch moderatorow...terraX pisze:
Salladyn juÂż siĂŞ zdeklarowaÂł, Âże chce byĂŚ drugi (btw: w Âżyciu teÂż? ), moÂże ktoÂś jeszcze... moÂże moderatorzy, a potem reszta uÂżytkownikĂłw.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Nie nie niepawell pisze:Juz wiemy jak wyglada jeden z dwoch moderatorow...terraX pisze:
Salladyn juÂż siĂŞ zdeklarowaÂł, Âże chce byĂŚ drugi (btw: w Âżyciu teÂż? ), moÂże ktoÂś jeszcze... moÂże moderatorzy, a potem reszta uÂżytkownikĂłw.