TVN Meteo
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
No cóz mo¿e nie jest ona wzorem prezenterki, ale widocznie szefowie stacji coœ w niej zauwa¿yli. Zreszta prowadzi ta pogodê tylko pó¿nym wieczornem. Kiedy dzieci dawno juz œpi¹. Fakt - poslki strasznie kaleczy.
KRAsu - to has³o, ¿e nadaje siê do domu publicznego jak nikt inny by³o za mocne :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Có¿ trudno bêdzie jej zerwaÌ z ³atk¹ przyklejona w Redlight ale Twoja ostatnia wypowied¿ by³a zbyt dosadna - delikatnie to ujmuj¹c.
KRAsu - to has³o, ¿e nadaje siê do domu publicznego jak nikt inny by³o za mocne :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Có¿ trudno bêdzie jej zerwaÌ z ³atk¹ przyklejona w Redlight ale Twoja ostatnia wypowied¿ by³a zbyt dosadna - delikatnie to ujmuj¹c.
Nieprawda, ze prowadzi tylko wieczorem. Poza tym jej "inteligentne" podsumowania, o których wspomnia³ jeden z przedmówców, zwalaj¹ z nóg - "Jak widaÌ, ciœnienie roœnie, wiêc i nasze samopoczucie.... yy... te¿ roœnie". Za chwilê pojawia siê mapa z warunkami biometo - prawie w ca³ym kraju warunki niekorzystne. O³ je! Nie ma to jak w³aœciwa osoba na w³aœciwym miejscu!doktorfaustus1 pisze:No cóz mo¿e nie jest ona wzorem prezenterki, ale widocznie szefowie stacji coœ w niej zauwa¿yli. Zreszta prowadzi ta pogodê tylko pó¿nym wieczornem. Kiedy dzieci dawno juz œpi¹. Fakt - poslki strasznie kaleczy.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Mo¿e chcieli ¿eby sobie poÌwiczy³a troszeczkê przed póŸniejsz¹ prac¹ w TVN Meteo, a wiadomo, ¿e najlepiej w telewizji Ìwiczy siê na ¿ywca.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 lip 2004, 16:21 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi siĂŞ wydaje Âże szefowie TVN odkÂąd pozwalniali swoje gwaiazdeczki (czytaj:Monika Olejnik ,Tomasz lis, Janusz Rewinski) nie patrzÂą na jakoÂśc a na biznes. W ogĂłle nie wiem czy ktoÂś zauwaÂżyÂł ake i Tomasz Zubilewicz ostatnio jest max 2 do 3 razy w przeciwieĂąstwie do p.Mai Popiearskiej. W tvn dzije siĂŞ od wrzeÂśnia cos ZLEGO.
Moje opinie na temat prezenterĂłw pogody:
Nowe Osoby:
Agnieszka Cegielska - nawet siĂŞ wyrobiÂła
Helena Sztybert - do telewizji nie nadaje siĂŞ ktoÂś, kto nie potrafi wymawiaĂŚ "R"
Aleksander Nebelski - Âżeglarz, moÂże i obyty ze Âświatem, ale nie nadaje siĂŞ do telewizji, czĂŞste powtĂłrzenia w jego wypowiedziach, ÂżenujÂące opowieÂści itd.
Omena Mensa - tragedia, nie nadaje siĂŞ w ogĂłle do telewizji
Stare Osoby:
Maja Popielarska - zbyt dziecinna, "roztrzepana", nie nadaje siĂŞ
Agnieszka GĂłrniakowska - caÂłkiem w porzÂądku
Tomasz Wasilewski - bardzo dobry prezenter pogodowy
Tomasz Zubilewicz - najlepszy prezenter pogody w Polsce
Marzena Sienkiewicz - moÂże byĂŚ
Nowe Osoby:
Agnieszka Cegielska - nawet siĂŞ wyrobiÂła
Helena Sztybert - do telewizji nie nadaje siĂŞ ktoÂś, kto nie potrafi wymawiaĂŚ "R"
Aleksander Nebelski - Âżeglarz, moÂże i obyty ze Âświatem, ale nie nadaje siĂŞ do telewizji, czĂŞste powtĂłrzenia w jego wypowiedziach, ÂżenujÂące opowieÂści itd.
Omena Mensa - tragedia, nie nadaje siĂŞ w ogĂłle do telewizji
Stare Osoby:
Maja Popielarska - zbyt dziecinna, "roztrzepana", nie nadaje siĂŞ
Agnieszka GĂłrniakowska - caÂłkiem w porzÂądku
Tomasz Wasilewski - bardzo dobry prezenter pogodowy
Tomasz Zubilewicz - najlepszy prezenter pogody w Polsce
Marzena Sienkiewicz - moÂże byĂŚ
Nada
Maja Popielarska to moja ulubiona prezenterka pogody. UwaÂżam, Âże siĂŞ nadajĂŞ poza tym juÂż tak dÂługo zapowiada pogodĂŞ (najpierw w rtl7), Âże raczej nie wyobraÂżam sobie pogody bez tej sympatycznej prezenterki. JeÂżeli chodzi o nowe twarze w TVN meteo to tylko Agnieszka Cegielskia moÂże zostaĂŚ.

Dziwi mnie to stwierdzenie. Ja normalnie nie znosze faceta i scyzoryk mi siĂŞ otwiera jak Go widze. Czasami wydaje mu sie, ze jak cos powie to jest Âśmieszne, ale z tego mogÂą siĂŞ Âśmiac chyba tylko babcie.domino pisze: Tomasz Zubilewicz - najlepszy prezenter pogody w Polsce
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl