Trwam przy RM, czyli...Moherowe berety
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Haha widzê ¿e posz³o wam na no¿e, wiêc i ja siê w³¹czê i coœ wyjaœniê, zw³aszcza, ¿e mylisz siê ca³kowicie Sumeryjczyku wrzucaj¹c wszystkich forumowiczów do jednego worka, jako elektorat Tuska i PO. Ale nie bêdê siê rozwodziÌ na ten temat, bo to przecie¿ nie ten w¹tek :?
dodam tylko, Âże rzeczywiÂście TVN_FAN ma racjĂŞ piszÂąc, Âże nie czytaÂłeÂś jego wypowiedzi, albo Âże czytasz je od jakiegoÂś czasu zaledwie; mogĂŞ zaÂświadczyĂŚ, Âże osobiÂście broniÂł on Kaczora po wyborach, za co zresztÂą ktoÂś na forum nazwaÂł go sztywniakiem
dodam tylko, Âże rzeczywiÂście TVN_FAN ma racjĂŞ piszÂąc, Âże nie czytaÂłeÂś jego wypowiedzi, albo Âże czytasz je od jakiegoÂś czasu zaledwie; mogĂŞ zaÂświadczyĂŚ, Âże osobiÂście broniÂł on Kaczora po wyborach, za co zresztÂą ktoÂś na forum nazwaÂł go sztywniakiem
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

-
- Początkujący
wiesz co ?? przeginasz !! mi³oœÌ do TV TRWAM przes³ania ci ca³kiem oczy !! Czytasz forum pobie¿nie i widzisz tylko to co chcesz !! A skoro widzisz w moich postach, ¿e ja pochlebnie piszê o Tusku czy PO to prosty wniosek, ¿e nie umiesz czytaÌ :?sumeryjczyk pisze:Nie musisz pisac ze go kochasz wystarczy ze sie czyta to co piszesz
wiesz, jak czytam takie "wypociny" to Âżal mi ciebie !!sumeryjczyk pisze:druga sprawa to ksieza ktorzy tak mowia dawno powinni nie byc juz ksiezmi
typowo polskie- nie przeczyta, nie pomyÂśli a piszesumeryjczyk pisze:A to w takim razie przepraszam TVN FANa i wyrazam ubolewania z powodu zaistnialej sytuacji .

ZIMA
-
- Początkujący
Szkoda klawiatury na pewno na moherowe berety i popleczkikĂłw ksenofoba i homofoba jakim jest szanowny O Dyrektor...
Do tego antysemita manipulator i guru sekty...
Jesli to popierasz to powodzenia :/
nie trzeba popieraĂŚ Tuska i PO zeby wiedzieĂŚ Âże Kackzi to zÂło dla kraju :[
btw... dzisiaj widac jakimi tchĂłrzami sÂą PiSowcy... Becikowe i kolejna forsa poszÂła w PiSduuuuu
Do tego antysemita manipulator i guru sekty...
Jesli to popierasz to powodzenia :/
nie trzeba popieraĂŚ Tuska i PO zeby wiedzieĂŚ Âże Kackzi to zÂło dla kraju :[
btw... dzisiaj widac jakimi tchĂłrzami sÂą PiSowcy... Becikowe i kolejna forsa poszÂła w PiSduuuuu
Android <3
-
- Początkujący
Kamuii czy to ze rzad pomaga rodzicom to tchorzostwo
dzis poznalismy prawdziwe dwu licowe oblicze platformy pierwsze byly wypowiedzi ze nie popieraja becikowego a teraz stroja sie w szaty obroncow ludu coz za falsz
na szczescie ta dziwna partyjka sie chyba niedlugo rozsypie i ten dzien bede napewno siwetowal moze glosniej niz nowy rok 

Niezrzeszony
Ja, jak piszĂŞ na jakiÂś temat to czytam wszystko to co ten ktoÂś powiedziaÂł w danej sprawie-a nie czytam tylko to co chcĂŞ (co jest po mojej myÂśli) i widzĂŞ tylko co chcĂŞ widzieĂŚ. Ale widocznie niektĂłrzy tak majÂą !!sumeryjczyk pisze:Hahahaha koles rozwalasz mnie takimi tekstami jestes jednak prostakiem ktos cie przeprasza a ty dalej swoje piszesz .Wedlug mnie jestes naprawde mocno ograniczony poprostu brak mi slow i szkoda klawiatury na kogos takiego jak ty
I pamiĂŞtaj - nie jesteÂś w stanie mnie obraziĂŚ bo ktoÂś kto ma klapki na oczach nie moÂże byĂŚ powaÂżnym partnerem do dyskusji

ZIMA
Mylisz siĂŞ, niestety grubo... becikowe popierajÂą wszystkie partie w parlamencie, tyle Âże nie w takiej wersji jakÂą proponowaÂł LPR (a dziÂś taka przeszÂła) i wÂłaÂśnie dlatego oÂśmieszyÂł siĂŞ dziÂś PIS, pokazujÂąc Âże nie ma Âżadnej wÂładzy, bo sam wyszedÂł z propozycjÂą becikowego, po czym nie doprowadziÂł do jej przegÂłosowania, lecz pomĂłgÂł w przegÂłosowaniu propozycji opozycji giertychopodobnej. To jaka to jest wÂładza, jaka siÂła w sejmie, ja siĂŞ pytam?sumeryjczyk pisze:dzis poznalismy prawdziwe dwu licowe oblicze platformy pierwsze byly wypowiedzi ze nie popieraja becikowego a teraz stroja sie w szaty obroncow ludu coz za falsz

-
- Początkujący
Terra x oni zaczeli popierac becikowe wtedy jak zaczeli byc opozycja zeby zaszkodzic rzadowi
Mnie zaniepokoila informacja ze Zyta Gilowska ma zostac ministrem finansow
jezeli to bedzie prawda to podaje sie do dymisji jako rzecznik rzadu na tym forum i obejme posade rzecznika Ojca Dyrektora 

Niezrzeszony
-
- Początkujący
-
- Początkujący
MĂłwiĂŞ Ci, Âże popierali beciki caÂły czas, tylko ostatniego dnia przed gÂłosowaniem dobili targu z Romanem, aby poprzeĂŚ jego, a nie PISu projekt, ktĂłry zakÂładaÂł, Âże bĂŞdzie 1000 dla kaÂżdego.sumeryjczyk pisze:Terra x oni zaczeli popierac becikowe wtedy jak zaczeli byc opozycja zeby zaszkodzic rzadowi
Pis dawaÂł 1000 tylko dla najbiedniejszych.
A w wyniku tych roszad przeszÂły oba te projekty,ale goÂździem do trumny jest ten LPRu, ktĂłry rozwala budÂżet i tylko w tym sensie Platforma zaszkodziÂła rzÂądowi. :?
Jakby Zyta zostaÂła ministrem z ramienia Pisu to chyba byÂłaby nim krĂłcej niÂż LubiĂąska :evil2: