Patroni testu: jak zwykle Onet.pl, "Gazeta Wyborcza", tygodnik "Wprost" i poraz pierwszy radiowa TrĂłjka.
Poza tym pojawiÂły siĂŞ 2 inne reklamy - w jednaj nadal grajÂą aktorzy z "RozmĂłw w tÂłoku" SMS, a w tej drugiej Tomasz Schimscheiner. Obie takie sobie...
Edit: ZapomniaÂłem jeszcze dodac ze ruszyÂła strona testu http://www.zloty.onet.pl narazie jeszcze nie skoĂączona.
Mnie dziÂś nauczyciel od przedsiebiorczoÂści zÂłapaÂł i wlepiÂł kartĂŞ odpowiedzi z informacja: "WynikĂłw jeszcze nie mam [z konkursu - mialem 46/50, moge sie pochwalic, ze pokonaÂłem caÂłe liceum ] , ale test sobie zrĂłb ". SwojÂą drogÂą trzymajcie kciuki, moÂże bĂŞdĂŞ pierwszym pierwszakiem, ktĂłry w I klasie bĂŞdzie mial zabukowane miejsce na studiach twisted: SzkoÂła wprawdzie nie marzeĂą, ale wkoĂącu i tak bĂŞdzie to ciekawe doÂświadczenie. Natomiast w samej karcie znajdujÂą siĂŞ opinie Magdy MoÂłek o finansach... raczej takie proste ....
No i juÂż za nami ten test, ktĂłry byÂł taki sobie. Pytanie Âłatwe niczym audiotele. MoÂłek jak zwykle kiepska moim zdaniem, a SoÂłtysik nie lepszy. TrochĂŞ dziwnie byÂło w ostatniej rundzie 2 pary przyciskaÂły te grzybki bez opamietania no ale tu trzeba byÂło chyba je wiskaĂŚ po zadaniu pytania. ZresztÂą gÂłupio dawali tÂą grafikĂŞpojawiaÂła siĂŞ a jak ktoĂŚ nacisknÂą grzybka to znikaÂła. :? :/
Coraz gorzej wychodzÂą im te testy wiĂŞc juÂż powinni z nich zrezygnowaĂŚ i wymyÂśleĂŚ coÂś nowego czego jeszcze nie byÂło.
Pytania do testu byÂły na poziomie rozwielitki, kto im to opracowaÂł? Chyba nie eksperci z NBP... Dziwne, Âże Âśrednia poprawnych odpowiedzi byÂła taka niska, ja uwaÂżam siĂŞ za matoÂła w tej dziedznie, a miaÂłam duÂżo wiĂŞcej niÂż Âśrednia.
Niemiarodajny test. A i zabawa teÂż "taka sobie"
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Dzisiaj w "Uwadze o piÂątej" fajna relacja z kulis testu.
Fajn¹ relacjê uzupe³ni³y fatalne wypowiedzi prowadz¹cych. Mo³ek skompromitowa³a siê mówi¹c, ¿e na zdecydowan¹ wiêkszoœÌ pytaù nie zna³a odpowiedzi. To po co ten test prowadzi³a? So³ysik wyjaœni³ czemu w³aœnie on to prowadzi mówi¹c, ¿e Szwedes poszed³ sobie do TVP, Szymon jest zajêty, a Hubert taùczy, wiêc zosta³ tylko on. Mi³o, ¿e zapomnia³ o Mellerze, czy chocia¿by Janiaku.