Maciej Mazur
Moderator: Łukasz
Przypominam o nadrzĂŞdnej zasadzie forum. JeÂśli nie mamy do powiedzenia nic fascynujÂącego, to lepiej trzymaĂŚ siĂŞ od klawiatury z daleka.
Bardzo dobrze, ¿e pawell da³ scany z "Faktu" i nie widzê powodów do dyskusji nad tym czy by³y one potrzebne, czy nie. Je¿eli kogoœ interesuj¹, to czyta. Jeœli nie, to wraca z powrotem na stronê g³ówn¹ forum - proste.
Bardzo dobrze, ¿e pawell da³ scany z "Faktu" i nie widzê powodów do dyskusji nad tym czy by³y one potrzebne, czy nie. Je¿eli kogoœ interesuj¹, to czyta. Jeœli nie, to wraca z powrotem na stronê g³ówn¹ forum - proste.
Maciej Mazur jest Âświetny!!! :tanczy: Obserwuje go od jakiegoÂś czasu – przystojny (ach to jego spojrzenie
) i sympatyczny. Przygotowywane przez niego materiaÂły to peÂłna profeska!! poczucie humoru klasa Âświatowa, analiza i komentarz do sytuacji pierwsza liga.
Polecam jego bloga, jedyny ktĂłry czytam z przyjemnoÂściÂą.

Polecam jego bloga, jedyny ktĂłry czytam z przyjemnoÂściÂą.
Oj to ja jestem w jakimÂś stopniu temu winny. :rozglada: ZamieÂściÂłem tutaj tÂą informacjĂŞ o Âślubie MaĂŚka. 
A tak powaÂżnie jak widzĂŞ to ten temat nie byÂł jakoÂś specjalnie popularny. ChoĂŚ jest o czym rozmawiaĂŚ, bo nadal robi Âświetne materiaÂły do "FaktĂłw".
Tak wiĂŞc medialna ÂśmierĂŚ nie obejmuje Macieja.

A tak powaÂżnie jak widzĂŞ to ten temat nie byÂł jakoÂś specjalnie popularny. ChoĂŚ jest o czym rozmawiaĂŚ, bo nadal robi Âświetne materiaÂły do "FaktĂłw".

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
To bĂŞdzie dla was zaskoczenie - Maciej Mazur jakiego nie znacie.
Otó¿ natrafi³em na YouTubie ca³kiem przez przypadek na teledysk Senior Sk³adu - grupy hip-hopowej. Reklamuj¹ siê jako "number four band in whole Poland".
No, w koĂącu majÂą w swoim skÂładzie nie byle kogo, bo samego MaĂŚka Mazura. Kilka capsĂłw:

A caÂły teledysk moÂżna obejrzeĂŚ >>TUTAJ<<
I jak?

A caÂły teledysk moÂżna obejrzeĂŚ >>TUTAJ<<
I jak?

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
-
- Fan Forum
- Kontakt: