Teleturnieje interaktywne CALL-TV - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Przed chwilÂą oglÂądaÂłem "ÂŁapu Capu", w ktĂłrym 65% wszystkich wpadek pochodzi z teleturniejĂłw TVN Siedem 
NiektĂłre chochliki baaardzo zabawne, np. jedna Pani dodzwoniÂła siĂŞ do "Garito" i zapytana o odpowiedÂź stwierdziÂła, Âże nie wie, bo jej telewizor nie odbiera TVN
NiezÂła teÂż byÂła przedwczesna radoÂśc Olimpii z wygranej gracza

NiektĂłre chochliki baaardzo zabawne, np. jedna Pani dodzwoniÂła siĂŞ do "Garito" i zapytana o odpowiedÂź stwierdziÂła, Âże nie wie, bo jej telewizor nie odbiera TVN

NiezÂła teÂż byÂła przedwczesna radoÂśc Olimpii z wygranej gracza

A dzisiaj z kilkudniowych opóŸnieniem zaczê³a siê emisja 'Graj o Raj'.
Co do grafiki 'NerwĂłw na wodzy' - widziaÂłam takÂą samÂą w 'Eliminacjach' do programu przed rozpoczĂŞciem jego nadawania (czyli jeszcze w innym kraju majÂą podobnÂą, bo na tych zdjĂŞciach, ktĂłre umieÂściÂł Grzesioo nie widzĂŞ tamtej prowadÂącej).

SwojÂą drogÂą, Julita KoÂżuszek ma jutro urodziny.
Co do grafiki 'NerwĂłw na wodzy' - widziaÂłam takÂą samÂą w 'Eliminacjach' do programu przed rozpoczĂŞciem jego nadawania (czyli jeszcze w innym kraju majÂą podobnÂą, bo na tych zdjĂŞciach, ktĂłre umieÂściÂł Grzesioo nie widzĂŞ tamtej prowadÂącej).
Ta dziewczyna ma na imiĂŞ Magda, nazwiska nie pamiĂŞtam. PojawiÂła siĂŞ w 'WykrĂŞĂŚ...' w poniedziaÂłek, a teraz znĂłw program prowadzi Kamila.Grzesioo pisze:Ta pani jest trochĂŞ przeraÂżajÂąca![]()
SwojÂą drogÂą, Julita KoÂżuszek ma jutro urodziny.
Czyli teraz kaÂżdy program interaktywny ma 2 prowadzÂących:
<<WykrĂŞĂŚ Numer>> Kamila Ryciak i Magda ......
<<Nerwy na Wodzy>> Julita KoÂżuszek i Gosia Opczowska
<<Graj o Raj>> Aga WrĂłblewska i Irek Bieleninik
<<Garrito>> Wito Casetti i Olimpia Ajakaye
Ciekawe ale dwie bardzo fajne Aktorki zaczynaÂły w Poloni 1 chodzi mi o Julite KoÂżuszek i o Magde WĂłjcik ( Klara w serialu <<Kocham KlarĂŞ>> )
------------------------------------------------
Grzesiu a skÂąd masz te zdjĂŞcia z Holandii??
<<WykrĂŞĂŚ Numer>> Kamila Ryciak i Magda ......
<<Nerwy na Wodzy>> Julita KoÂżuszek i Gosia Opczowska
<<Graj o Raj>> Aga WrĂłblewska i Irek Bieleninik
<<Garrito>> Wito Casetti i Olimpia Ajakaye
Ciekawe ale dwie bardzo fajne Aktorki zaczynaÂły w Poloni 1 chodzi mi o Julite KoÂżuszek i o Magde WĂłjcik ( Klara w serialu <<Kocham KlarĂŞ>> )
------------------------------------------------
Grzesiu a skÂąd masz te zdjĂŞcia z Holandii??
Żartowałem.
Kamila odwiedziÂła fryzjera i o wiele lepiej teraz wyglÂąda.
[img][img]http://members.lycos.co.uk/tivien/kamila1.jpg[/img][/img]
[img][img]http://members.lycos.co.uk/tivien/kamila1.jpg[/img][/img]
Jeœli znasz/znacie na jakich kana³ach i o której porze lec¹ to mo¿e bêdê móg³ coœ zrobiÌ.kwiatek pisze:Grzesio cyknij no wiêcej zdjêÌ z ró¿nych programów interaktywnych (nie tylko z Polski)!! By³bym bardzo wdziêczy!!
Gdyby ktoÂś chciaÂł wystartowaĂŚ w Graj o raj

Ostatnio zmieniony wtorek 18 sty 2005, 11:07 przez Grzesioo, łącznie zmieniany 1 raz.