Co powinno powrócić do TVN'u?
Moderator: Łukasz
Odczepcie siĂŞ wreszcie od UrbaĂąskiego! Nie widzieliÂście jeszcze "Robinsona" z Hubertem, ale juÂż musicie wydawaĂŚ sÂądy. Nie lubiĂŞ takich uprzedzonych ludzi. Dajcie mu siĂŞ sprawdziĂŚ!
A "NajsÂłabsze ogniwo"wcale nie zastÂąpiÂło "MilionerĂłw" (w Âżadnym, stopniu!) i nikt mi tego nie wmĂłwi. PrzecieÂż to jest zupeÂłnie inny program
W "Milionerach "panowaÂła miÂła atmosfera, czego w w "NajsÂłabszym Ogniwie" nigdy nie byÂło. :?
Sama pani Szczuka przyznaÂła, iÂż odczuÂła, Âże "Polacy potrzebujÂą kolejnego Huberta UrbaĂąskiego, ktĂłrym byĂŚ nie potrafi".
Zdecydowanie wola³bym kolejnego mi³ego prezentera ni¿ aroganck¹ Szczukê. Tak jak ja s¹dzi zreszt¹ wiêkszoœÌ. Ale mo¿e rzeczywiœcie - taki musi byÌ program Najs³absze Ogniwo...
A "NajsÂłabsze ogniwo"wcale nie zastÂąpiÂło "MilionerĂłw" (w Âżadnym, stopniu!) i nikt mi tego nie wmĂłwi. PrzecieÂż to jest zupeÂłnie inny program

W "Milionerach "panowaÂła miÂła atmosfera, czego w w "NajsÂłabszym Ogniwie" nigdy nie byÂło. :?
Sama pani Szczuka przyznaÂła, iÂż odczuÂła, Âże "Polacy potrzebujÂą kolejnego Huberta UrbaĂąskiego, ktĂłrym byĂŚ nie potrafi".
Zdecydowanie wola³bym kolejnego mi³ego prezentera ni¿ aroganck¹ Szczukê. Tak jak ja s¹dzi zreszt¹ wiêkszoœÌ. Ale mo¿e rzeczywiœcie - taki musi byÌ program Najs³absze Ogniwo...
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
A 'TwĂłj problem - nasza gÂłowa' gdzie jest?
Poza tym taki temat juÂż jest tyle, Âże bez sondy:
Czego nie ma, a byĂŚ powinno na antenie TVN?
PrzecieÂż powtĂłrki lecÂą w niedzielne wieczory, wiĂŞc moÂżesz pooglÂądaĂŚ
Poza tym taki temat juÂż jest tyle, Âże bez sondy:

Abe pisze:
A no i chĂŞtnie bym pooglÂądaÂł "Noktowizjer" a w nim serial "Kryminalna ja rasija" z lektorem RadosÂławem PopÂłonikowskim
PrzecieÂż powtĂłrki lecÂą w niedzielne wieczory, wiĂŞc moÂżesz pooglÂądaĂŚ

Nawet nie widziaÂłem :? no to se jutro obejrzeszymcio9 pisze:PrzecieÂż powtĂłrki lecÂą w niedzielne wieczory, wiĂŞc moÂżesz pooglÂądaĂŚAbe pisze: A no i chĂŞtnie bym pooglÂądaÂł "Noktowizjer" a w nim serial "Kryminalna ja rasija" z lektorem RadosÂławem PopÂłonikowskim![]()

A nie wiecie moÂże czy "Nie do wiary" bĂŞdÂą nowe odcinki ?
Re: stare programy TVN-u
Jacek RadziĂąski - chyba tak on siĂŞ nazywa.Abe pisze:Ja chce "ZwariowanÂą forsĂŞ" i z tym samym prowadzÂącym co potem na polsacie prowadziÂł z poczÂątku "Dwa Âświaty". Nie pamiĂŞtam juÂż jak siĂŞ nazywa....
KiedyÂś zawiesili na pewien czas ten program i na okÂładce "ÂŻycia na GorÂąco" pojawiÂła siĂŞ smutna Kayah, Âże straciÂła grunt pod nogami, bo nagle zerwano z niÂą umowĂŞ, Âże nie wie co teraz z niÂą bĂŞdzie, a bardzo by chciaÂła Âżeby ten program byÂł kontunuowany. TVN powiedziaÂł, Âże po prostu za duÂżo kosztuje produkcja jednego odcinka. Ale jednak potem jeszcze kilkanaÂście odcinkĂłw nakrĂŞcili.Abe pisze: A co do programu "To byÂło grane", ktĂłru prowadziÂła Kayah to juÂż pewnie nie ma szans na nowÂą edycjĂŞ, co najwyÂżej powtĂłrki.
A program byÂł bardzo fajny i Âśmieszny. Kayah byÂła Âświetna!
Przyk³ady ostatnich miesiêcy (weekendowe pary w "Faktach", "Milionerzy") pokazuj¹, ¿e TVN jednak wraca do starych programów i pomys³ów. Jest wiele formatów, które mog³by wróciÌ do TVN, ale które ju¿ nie odnios³yby sukcesu. O bajkach i programach dla dzieci i m³odzie¿y - które kocha³em i w TVN ogl¹da³em ka¿dy odcinek - nie bêdê pisa³, bo szans na przywrócenie chocia¿by tylko "Bajkowego kina", nie ma. Na antenê móg³by wróciÌ program, którego nazwa wypad³a mi z g³owy, ale polag³ o na tym, ¿e widzowie nagrywali przeróbki reklam telewizyjnych. Program prowadzi³y dwie osoby - prowadz¹cy "Sextet" i jeszcze jeden facet. Program by³ emitowany, z tego co pamiêtam, w sobotnie popo³udnia ok. 2000 roku. Wtedy jeszcze kamery itp. by³y ludziom doœÌ obce - co innego dziœ, gdy m³odzie¿ ma nieskoùczone pomys³y na przerabianie w³aœnie reklam. Taki program na pewno cieszy³by siê znów du¿¹ popularnoœci¹. Odcinek, który najbardziej zapad³ mi w pamiêÌ, to ten w którym jakaœ rodzina nagra³a trzy reklamy "Vizira", kiedy jeszcze 'twarz¹' tego proszku by³ Irek Bieleninik, albo rodzeùstwo, które nagra³o w³asn¹ reklamê jogurtu - dziewczyna by³a przywi¹zania do krzes³a przyklejonego do sufitu i ka¿dy 'felerny' jogurt, który otwiera³a siê od razu 'ulatnia³'.
Program naprawdĂŞ byÂł fenomenalny - duÂżo lepszy od "ÂŚmiechu warte".
"Zwariowana forsa" - o której ju¿ wczeœniej by³a mowa - tak¿e by³a super, ogl¹da³em ka¿dy odcinek. WiêkszoœÌ zadaù by³a strasznie g³upia, ale program mia³ w sobie to 'coœ'.
RĂłwnieÂż mĂłgÂłby wrĂłciĂŚ do ramĂłwki weekendowej.
"Chwila prawdy" byÂła moim ulubionym programem w TVN. Nie powiem nic nowego - staraÂłem siĂŞ oglÂądaĂŚ kaÂżdy odcinek.
Wydanie, ktĂłre najbardziej zapadÂło mi w pamiĂŞĂŚ, to wydanie specjalne z udziaÂłem prezydenta (wtedy jeszcze Warszawy) Lecha KaczyĂąskiego.
Z tego co pamiêtam to w tym samym odcinku udzia³ bra³ Micha³ Kamiùski. Niestety, teraz nie ma szans du¿ych szans na powrót "Chwili", g³ównie ze wzglêdu na prowadz¹cego...
Kolejny kultowy program, nie dla ca³ej rodziny, ale g³ównie dla - jak to teraz siê mówi
-wyksztaÂłciuchĂłw, to oczywiÂście "Ale plama". KaÂżdy pamiĂŞta niedzielne popoÂłudnia z duetem RewiĂąski - Piasecki.
Teraz chyba oboje s¹ w TVP, ale nigdy nie mia³em okazji obejrzeÌ... nawet nie wiem jak to siê teraz nazywa. :> No có¿, szkoda, ¿e znów TVP, a nie TVN, bo program na pewno znów znalaz³by rzesze fanów.
Na antenĂŞ mĂłgÂłby powrĂłciĂŚ jeszcze jakiÂś program muzyczny, ktĂłrego teraz w TVN niestety brak - np. "Viva Polska", albo "To byÂło grane". O tych programach chyba nie muszĂŞ pisaĂŚ, bo kaÂżdy je pamiĂŞta.
...i tak jako fan TVN mĂłgÂłby jeszcze pisaĂŚ i pisaĂŚ, ale oszczĂŞdzĂŞ wam czytania.

"Zwariowana forsa" - o której ju¿ wczeœniej by³a mowa - tak¿e by³a super, ogl¹da³em ka¿dy odcinek. WiêkszoœÌ zadaù by³a strasznie g³upia, ale program mia³ w sobie to 'coœ'.

"Chwila prawdy" byÂła moim ulubionym programem w TVN. Nie powiem nic nowego - staraÂłem siĂŞ oglÂądaĂŚ kaÂżdy odcinek.

Kolejny kultowy program, nie dla ca³ej rodziny, ale g³ównie dla - jak to teraz siê mówi

Na antenĂŞ mĂłgÂłby powrĂłciĂŚ jeszcze jakiÂś program muzyczny, ktĂłrego teraz w TVN niestety brak - np. "Viva Polska", albo "To byÂło grane". O tych programach chyba nie muszĂŞ pisaĂŚ, bo kaÂżdy je pamiĂŞta.
...i tak jako fan TVN mĂłgÂłby jeszcze pisaĂŚ i pisaĂŚ, ale oszczĂŞdzĂŞ wam czytania.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
W³aœnie ze starych programów, chcia³bym najbardziej powrotu "Chwili prawdy". Naprawdê du¿o emocji zawsze towarzyszy³o temu programowi i to chodz¹ce wci¹¿ po g³owie "NauczyÌ siê tego w tydzieù? To niemo¿liwe!". I familijny charakter.
Czy prowadzÂący jest przeszkodÂą? Niekoniecznie. Podobno "Grasz czy nie grasz" stoi pod duÂżym znakiem zapytania.
Czy prowadzÂący jest przeszkodÂą? Niekoniecznie. Podobno "Grasz czy nie grasz" stoi pod duÂżym znakiem zapytania.

Ja teÂż chĂŞtnie bym zobaczyÂł "ChwilĂŞ prawdy" w sobotnie czy niedzielne popoÂłudnie.
OczywiÂście z Zygmuntem Chajzerem. "Grasz czy nie grasz" chyba juÂż jest "skreÂślone" w Polsacie skoro na jesieni nie byÂło kolejnej edycji. :rozglada:
I jeszcze - jak pisaÂł mĂłj poprzednik - "Agenta" lub "WyprawĂŞ robinson". :rydzyk: To byÂły jedne z najlepszych reality-show jakie oglÂądaÂłem.
SzczegĂłlnie mogliby pomyÂśleĂŚ o "Agencie", bo minĂŞÂło juÂż duÂżo czasu od III edycji.

I jeszcze - jak pisaÂł mĂłj poprzednik - "Agenta" lub "WyprawĂŞ robinson". :rydzyk: To byÂły jedne z najlepszych reality-show jakie oglÂądaÂłem.

Tak, majÂą w TVP1 program "Szkoda gadaĂŚ!".POpieram pisze:KaÂżdy pamiĂŞta niedzielne popoÂłudnia z duetem RewiĂąski - Piasecki.Teraz chyba oboje sÂą w TVP, ale nigdy nie miaÂłem okazji obejrzeĂŚ... nawet nie wiem jak to siĂŞ teraz nazywa.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!