Krzysztof Skórzyński

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Reporterzy w tvn24 muszÂą byĂŚ przygotowani na sytualcje ekstremalne.
Krzysio od wczorajszego wieczora jest na gor¹cej linii, dziœ te¿ od rana ciê¿ko charuje. No có¿, taka fucha 8)

[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 11:38 am ]
A mnie to siĂŞ dziÂś ÂśniÂło, Âże KrzyÂś wypoczywaÂł na plaÂży razem z JoasiÂą. MoÂże to jakiÂś proroczy sen... :P
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Z JoasiÂą :shock:
Jak ona tak moze nam robiĂŚ-ta Joasia :devil:
Krzysio siĂŞ napracowaÂł i coÂś go nie widaĂŚ :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WidaĂŚ KrzyÂś sie tera musi napracowaĂŚ przy Joasi :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:WidaĂŚ KrzyÂś sie tera musi napracowaĂŚ przy Joasi :devil:
chyba za nie obecnÂą JoasiĂŞ :devil:
Ciekawe czy Joasia postawi mu duÂże piwo za pilnowanie stanowiska pracy

Krzysiek spokojnie siĂŞ upomnij :cicho: jakby co to powoÂłaj siĂŞ na mnie :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

chyba za nie obecnÂą JoasiĂŞ
Niedobra Joasia, bierze wolne a póŸniej wykorzystuje Krzysia :(
Ciekawe czy Joasia postawi mu duÂże piwo za pilnowanie stanowiska pracy
Jak bĂŞdzie dobrÂą koleÂżanka to moÂże mu coÂś postawi :devil: :red:
Krzysiek spokojnie siĂŞ upomnij jakby co to powoÂłaj siĂŞ na mnie
Jak sie upomni to podpadnie Joasi. TVN24 mogÂłoby starciĂŚ jednego z najlepszych reporterĂłw :stop:

[ Dodano: Czw Lip 19, 2007 3:56 pm ]
DziÂś Krzychu zaliczyÂł ÂśmiesznÂą pomyÂłkĂŞ. Jak mĂłwiÂł o tym, czym chwali siĂŞ rzÂąd, wspomniaÂł o programie Giertycha 'zero edukacji' :devil: :devil: :devil:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Krzysio chyba wybyÂł siĂŞ urlopowaĂŚ bo coÂś go ostatnio nie widaĂŚ ani nie sÂłychaĂŚ 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Krzysiu, no co ty. Z kogo ty przyk³ad bierzesz z tym urlopem. Powinieneœ siedzieÌ w pracy i troche Agate odci¹¿yÌ.
No ale jak juz musisz, to dobrze odpoczywaj :tanczy:
A co sÂądzicie o KrzyÂśku w roli prezentera :shock: :?: :rozglada: MyÂślĂŞ, Âże byÂłby dobry 8)
Ale naprawde dobrze sprawdza siĂŞ w reporterce, wiĂŞc pewnie stacja nic nie bĂŞdzie zmieniaÂła w tym wzglĂŞdzie :P
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:A co sÂądzicie o KrzyÂśku w roli prezentera MyÂślĂŞ, Âże byÂłby dobry
TeÂż tak myÂślĂŞ.Ale:po 1 on jest taki dynamiczny,lubi byc w oku cyklonu-a w studio to troche inaczej wyglada :spiewa: Innymi sÂłowy:ma jeszcze czas :szalony:
A po drugie:Na dziÂś za wiele miejsca za prezenterskim stoÂłem nie ma :nie:
PawÂła ÂŁukasika nie ma,takiej fajnej blondynki-nie pamietam w tej chwili nazwiska ( :red: )teÂż nie ma :nie: :lol2: A mimo tych brakĂłw jakis nowych twarzy nie ma.Tak wiĂŞc prezenterow Ci u Nas (w tvn24) dostatek .. :wariat:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No wÂłaÂśnie. Dlatego wypowiadaÂłem siĂŞ zupeÂłnie hipotetycznie :P
JakoÂś nie widaĂŚ, Âżeby byÂły braki kadrowe za stoÂłem. Zgodze siĂŞ, ma jeszcze czas- on chyba mÂłody jest, nie :?:
A co do tej blondynki to nie wiem o co Ci chodzi. PrzecieÂż Brygida nie jest na urlopie :devil: . Wczoraj prowadziÂła serwisy :D
Tak wiĂŞc prezenterow Ci u Nas (w tvn24) dostatek ..
Z ca³¹ pewnoœci¹ zaryzykujê stwierdzenie, ¿e 'u Nas'. W koncu tvn24 to nasze podwórko, nie :rozglada:
maxxx

JakoÂś nie widaĂŚ, Âżeby byÂły braki kadrowe za stoÂłem. Zgodze siĂŞ, ma jeszcze czas- on chyba mÂłody jest, nie
Daty nie znam,ale wyglada mi na jakieÂś 28 :spiewa: W kaÂżdym razie obrÂączka juz mu bÂłyszczy na palcu ;)
A co do tej blondynki to nie wiem o co Ci chodzi.
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o... to proste jak 3 * 3 :lol2:
Z ca³¹ pewnoœci¹ zaryzykujê stwierdzenie, ¿e 'u Nas'. W koncu tvn24 to nasze podwórko, nie
W sumie My tez jestesmy czeÂściÂą tej stacji-promujemy gwiazdy nawet jeÂśli tego nie bardzo chcÂą :brawa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Daty nie znam,ale wyglada mi na jakieÂś 28 W kaÂżdym razie obrÂączka juz mu bÂłyszczy na palcu
No na pewno jest przed 30. Chyba tak w wieku Joasi (o :nie: znowu ta Joasia).
A raz jak Fakty ogl¹da³em, to ta obr¹czka tak b³yszcza³a, ¿e po oczach dawa³o. Mo¿e to z jak¹œ kole¿ank¹ ze stacji :shock:
W sumie My tez jestesmy czeÂściÂą tej stacji-promujemy gwiazdy nawet jeÂśli tego nie bardzo chcÂą
Powinni nas zatrudniĂŚ w agencji reklamowej, Âżeby kaÂżdemu dziennikarzowi zrobiĂŚ indywidualnÂą kampaniĂŞ reklamowÂą :devil:
maxxx

No na pewno jest przed 30. Chyba tak w wieku Joasi (o znowu ta Joasia).
TroszkĂŞ starszy bo Joasia ma 19 lat przecieÂż ;)
A raz jak Fakty ogl¹da³em, to ta obr¹czka tak b³yszcza³a, ¿e po oczach dawa³o. Mo¿e to z jak¹œ kole¿ank¹ ze stacji
Nie mam pojĂŞcia :wariat: Zwyczajowo nie patrze facetom po palcach ale wÂłaÂśnie ten bÂłysk przykuÂł mojÂą uwagĂŞ :spiewa:
Powinni nas zatrudniĂŚ w agencji reklamowej, Âżeby kaÂżdemu dziennikarzowi zrobiĂŚ indywidualnÂą kampaniĂŞ reklamowÂą
Mamy pewne doÂświadczenia :tanczy: Zawsze jak ktoÂś gdzieÂś przychodzi to go reklamujÂą,Âże to on cos tam coÂś ..to nas by zareklamowali (To oni sÂą architektami sukcesu Joasi) 8) :red:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

TroszkĂŞ starszy bo Joasia ma 19 lat przecieÂż
:shock: :shock: To juÂż takie siksy tam zatrudnijÂą :mhm:
Zwyczajowo nie patrze facetom po palcach ale wÂłaÂśnie ten bÂłysk przykuÂł mojÂą uwagĂŞ
No ja teÂż tak zazwyczaj nie chwytam reporterĂłw za Âłapy, ale KrzyÂś tak siĂŞ afiszowaÂł w tym paluchem, Âże nie sposĂłb byÂło nie zauwaÂżyĂŚ. Jeszcze ta obrÂączka jakaÂś odblaskowa :shock:
Mamy pewne doÂświadczenia Zawsze jak ktoÂś gdzieÂś przychodzi to go reklamujÂą,Âże to on cos tam coÂś ..to nas by zareklamowali (To oni sÂą architektami sukcesu Joasi)

No wÂłasnie. Jestem pewien, Âże z nami tvn24 odniĂłsÂłby jeszcze wiĂŞkszy sukces. KaÂżdego kopciuszka (:red:) potrafimy wypromowaĂŚ 8) :P
maxxx

To juÂż takie siksy tam zatrudnijÂą
:xx: :xx: :xx:
No ja teÂż tak zazwyczaj nie chwytam reporterĂłw za Âłapy, ale KrzyÂś tak siĂŞ afiszowaÂł w tym paluchem, Âże nie sposĂłb byÂło nie zauwaÂżyĂŚ. Jeszcze ta obrÂączka jakaÂś odblaskowa
JuÂż nie mam co dodaĂŚ :hmm:
Ale informacje o wakacjach Krzysztofa byÂły przedwczesne :red:
Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale informacje o wakacjach Krzysztofa byÂły przedwczesne
O nie ;( To nasza sromotna poraÂżka :shock:
Tzn. bardzo dobrze, Âże Krzychu na posterunku, ale nasza intuicja jakoÂś szwankuje :stop:
A w sumie to moÂże on byÂł na urlopie, tylko sobie go tak dzieli. Inni teÂż mogliby z niego przykÂład braĂŚ i te urlopy tak sobie organizowaĂŚ, Âżeby nie byÂło nawet wiadomo , Âże sÂą na urlopie.
Uff, mam nadziejĂŞ, Âże zrozumiaÂłe to co tam napisaÂłem :devil:

A tak wogóle to dziœ imieniny Krzysztofa :tanczy: :tanczy: . Krzychu, to dziœ jak¹œ balange dla nas chyba robisz :?: :shock:
I nie zapomnij zaprosiĂŚ paru koleÂżanek z anteny :devil:
ODPOWIEDZ