[TVN] Projekt plaża / [TTV] Tymczasem na plaży
Moderator: Łukasz
Re: Projekt plaża
Co do ''Projekt plaża'' mam nadzieję, że w te wakacje będzie w nieco innej formie :] Chodzi mi o to, żeby w wakacje weszła za Dzień Dobry TVN i była emitowana codziennie jednak w późniejszych godzinach jak ludzie będą już na plaży powiedzmy od 10:30 :] Takie coś mogłoby wypalić 

Od 2 lipca - Projekt Plaża. Właśnie o tym było w "Co za tydzień". 

-
- Zbanowany
W Mielnie dobrze się reklamują. Szkoda, że byli tam (są) tak późno
W Mielnie byłem na początku lipca 

-
- Początkujący
Re:
Warte zobaczenia? Chyba dla 50-letnich gospodyń domowych, które rano będą o tym plotkować przy kawielukaasz777 pisze:Warto zobaczyć pijanego Rafała Maseraka albo Janiaka po paru głębszych no i ich "życie nocne" czyli jak się bawią itd.

Tych wersji wieczornych to już nie oglądam, ale w weekend jak wstanę to się obejrzy czasami
Ja mam nadzieję, ze może w końcu w przyszłe wakacje zrobią wydania codzienne tego programu, bo jak rano się wstanie to przy śniadaniu można taki program obejrzeć 

-
- Zbanowany
Ekipa TVN po raz trzeci odwiedzi nadmorskie kurorty. W ramach "Projektu plaża" stacja zrealizuje wakacyjne programy między innymi we Władysławowie, Ustce, Darłowie i Giżycku. Poprowadzą je Dorota Gardias i Irek Bieleninik (dawno niewidziany po wypadku - http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=12058 na antenie TVN). Wcześniej podawano informację że pogodynce będzie partnerował Marcin Sawicki reporter "Dzień Dobry TVN".
http://www.sendspace.pl/file/0a4ec04cbe622c542222a39. Moje radio internetowe. Zapraszam serdecznie codziennie od 18 do 20
Oj wyglądą na to, że zatrudnienie pogodynki do prowadzenia programu nie wyszło mu na dobre:
"Z danych firmy AGB Nielsen Media Research wynika, że programu nie ogląda nawet pół miliona widzów. Średnia oglądalność to 430 tysięcy. Odcinki
sobotnie to już zupełna tragedia - mają oglądalność na poziomie 250 tysięcy...
Dla porównania TVP1 w tym paśmie ogląda ponad 1,5 miliona widzów, Dwójkę prawie 900 tysięcy, a Polsat - prawie 800. Również nadawany w czwartki wieczorem Projekt plaża nocą nie zdobył wielu sympatyków. TVN przegrywa w tym paśmie ze wszystkimi konkurentami."
"Z danych firmy AGB Nielsen Media Research wynika, że programu nie ogląda nawet pół miliona widzów. Średnia oglądalność to 430 tysięcy. Odcinki
sobotnie to już zupełna tragedia - mają oglądalność na poziomie 250 tysięcy...
Dla porównania TVP1 w tym paśmie ogląda ponad 1,5 miliona widzów, Dwójkę prawie 900 tysięcy, a Polsat - prawie 800. Również nadawany w czwartki wieczorem Projekt plaża nocą nie zdobył wielu sympatyków. TVN przegrywa w tym paśmie ze wszystkimi konkurentami."
Jakd al mnie to Irek jest porażką prorgamu, a nie Dorota 

Do Bieleninika już się przyzwyczaiłam, więc mnie specjalnie nie razi, chociaż kiedyś bardzo, co do Doroty to jak na mój gust za bardzo się miota i jest zbyt hałaśliwa, ale każdy kiedyś zaczynał, przyznam, że lubiłam "Projekt Plaża" prowadzony przez Janiaka, no ale on ma teraz inny priorytet 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Prawdopodobnie w lipcu ruszy kolejna edycja Projektu plaża.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Niewiem dlaczrgo TVN realizuje tego typu programy: Projekt Plaża czy Alle Zima. Chyba tylko z powodów reklamy i większego kontaktu z widzami... Innego wytłumaczenia nie widzę.
A oglądalność nie dopisuje, no chyba że zmieni się to w tym roku...
A oglądalność nie dopisuje, no chyba że zmieni się to w tym roku...
tvn - wiosną programowo najlepszy.