Nowa wersja tvn.personal.pl

Rozmowy dotyczące strony tvnfakty.pl - zmiany, błędy, problemy, oceny.

Moderator: Łukasz

Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Na phpbb.pl nie za bardzo jest coÂś lepszego, ale ja uwaÂżam, Âże ta szata jest idealna. :wink:
Pozdrawiam, Filip
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Filip pisze:Na phpbb.pl nie za bardzo jest coÂś lepszego, ale ja uwaÂżam, Âże ta szata jest idealna. :wink:
ZÂła nie jest, nie moÂżna powiedzieĂŚ. Ona jest poprosu zwykÂła i takÂą bÂądÂź podobnÂą moÂżna spotkaĂŚ na wielu forach, dlatego poprostu dobrze byÂłoby mieĂŚ cÂś oryginalnego :wink: (albo szatĂŞ, ktĂłrÂą trudno spotkaĂŚ :wink: )
Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:09 przez Marcin, łącznie zmieniany 2 razy.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ona nie jest tak do koĂąca zwykÂła. To nie popularny SubSilver. Wg mnie wyglÂąda Âładnie, przejrzyÂście, nowoczeÂśnie i na razie nie ma co zmieniaĂŚ.
kawiocha

Post autor: kawiocha »

Po mojemu jest spoko, chociaÂż moÂżnaby dodaĂŚ parĂŞ modĂłw
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Tak, np. gg i nie obraziÂłbym siĂŞ teÂż na jakiegoÂś shoutboxa. :D
Pozdrawiam, Filip
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a moÂże daÂło by radĂŞ umieszczaĂŚ na strone wydania faktĂłw ??? :) taka tyko mala sugestia :)
Android <3
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

kamuii - co za duzo to niezdrowo :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a tammm zaraz za duuuzoooo :)
to tyko taka sugestia na przyszoœÌ byla :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ÂŁukaszu <:)))> a czy na twojej stronie znajdzie siĂŞ chociaÂż fragment pierwszego wydania FaktĂłw w nowym studio? liczylem na to Âże oglÂądne je live ale niestety pojutrze juÂż wybywam w Âświat i moge nie mieĂŚ takiej moÂżliwoÂści. wiĂŞc jak? bĂŞdzie? bĂŞdzie? :wink: :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Musi byĂŚ i tu ÂŁukasz nie powinien mieĂŚ Âżadnych wÂątpliwoÂści czy umieÂściĂŚ fakty na stronie. ChociaÂż jak bĂŞdzie je prowadziÂł ryman to nie musisz ich umieszczaĂŚ. :twisted: :twisted: :twisted:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

arrow.pablo pisze:ÂŁukaszu <:)))> a czy na twojej stronie znajdzie siĂŞ chociaÂż fragment pierwszego wydania FaktĂłw w nowym studio? (...) wiĂŞc jak? bĂŞdzie? bĂŞdzie? :wink: :arrow:
No jaaasne, Âże bĂŞdzie. :D Nawet dwa fragmenty albo i trzy + fotki. O nic siĂŞ nie martw. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ÂŁukaszu(no dobra jak siĂŞ nie podoba to RopczyĂąski :lol: :lol: :lol: ) zrĂłb jeszcze fotki Anitki z programu "Mamy ciĂŞ".
ProszĂŞ. :lol: :lol: :lol: Ja niestety nie mam karty tv. :cry: :cry: :cry:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

michos pisze:ÂŁukaszu(no dobra jak siĂŞ nie podoba to RopczyĂąski :lol: :lol: :lol: ) :
A tego to juÂż bardzo nei lubiĂŞ...
michos pisze:zrĂłb jeszcze fotki Anitki z programu "Mamy ciĂŞ".
ProszĂŞ. :lol: :lol: :lol: Ja niestety nie mam karty tv. :cry: :cry: :cry:
Taaak... widzĂŞ, Âże sobie ze mnie zrobiliÂście murzyna do najgorszej roboty. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A tego to juÂż bardzo nei lubiĂŞ...
Mo¿e wymyœl sobie jak¹œ ksywkê np.mistrzu, spec lub kochany administrator. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Ale zwrot "ÂŁukaszu" jest bardzo dobry i wyraÂża nasz szacunek wobec ciebie. :lol: :lol: :lol:

Mam pytanie: jak ma siê kartê tv to mo¿e ona byÌ pod³¹czona jednoczeœnie do komputera i telewizora czy za ka¿dym razem trzeba coœ przek³adaÌ i ustawiaÌ. np. jak ktoœ sygna³ odbiera z cyfry.
Tak ca³y czas myœlê o kupieniu(trochê kasiorki ma³o :cry: :twisted: ) sobie ale przedtem chcem wiedzieÌ o tych wszystkich szczegó³ach.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

teee, murzyn :wink: i jeszcze jakbyœ móg³.... hehehehehehe, dziêki, liczê g³ównie na czo³ówkê, zjazd kamery, przywitanie, jakiœ fragment newsa w ktorym widaÌ belki (no te z wizytówkami) i zakoùczenie, chyba nie za du¿o wymagam? :arrow:
ODPOWIEDZ