Moderator: Łukasz
Dokotorze Faustusie, czy nie zechcia³byœ zostaÌ sta³ym felietonist¹ http://www.tvn.personal.pl?doktorfaustus1 pisze:Rzeczywiœcie realizatorzy powinni szczególnie uwa¿aÌ podczas wydaù, w których rolê gospodarza pe³niÌ bêdzie Ryamnowski - zbyt szybki obrót i klapa - spadnie z fotela lub wylec¹ te ksi¹¿ki telefoniczne, s³u¿¹Ìe jako podest. A przecie¿ nie chcemy tak przykrej wpadki![]()
![]()
Krzysztofa RybiĂąskiego?, tego ekonomiste?.ÂŁukasz pisze: Albo najlepiej kimÂś na wzĂłr pana RybiĂąskiego z "Rzeczpospolitej" dla naszej strony?
WÂłaÂśnie, celna uwaga!!! Nie mĂłwiÂłem Wam, bo nigdy nie byÂło okazji, ale nie naleÂży zbytnio mnie chwaliĂŚ - jestem naiwny, Âłatwowierny i bardzo Âłatwo wpadam w samozachwyt! (StajĂŞ siĂŞ wĂłwczas niebezpieczny dla otoczeniamichos pisze: Nie bĂŞde ciĂŞ juÂż chwaliĂŚ bo wpadniesz w samozachwyt.![]()
![]()
Ale by³oby strasznie œmieszniedoktorfaustus1 pisze:Rzeczywiœcie realizatorzy powinni szczególnie uwa¿aÌ podczas wydaù, w których rolê gospodarza pe³niÌ bêdzie Ryamnowski - zbyt szybki obrót i klapa - spadnie z fotela lub wylec¹ te ksi¹¿ki telefoniczne, s³u¿¹Ìe jako podest. A przecie¿ nie chcemy tak przykrej wpadki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość