Tez widziałem tą rozmowę z panem Zalewskim-bardzo dobra :spiewa:
Moderator: Łukasz
Do hieny Tomkowi daleko!maxxx pisze:Czyli,że nie jest taka hiena dziennikarską![]()
Narreszcie, trzeba bylo latami czekac na te wiekopomna chwile. Trzeba by w kalendarzu te date zaznaczyc.I z tego tytułu należy mu się otwarta właśnie 2. rocznica strony![]()
Potem z jeszcze jednym poslem rozmawial, niestety nazwiska nie zapamietalam, ale wiem, ze ten Pan jest szefem komisji ds. zagranicznych. I tez to byla rownie udana rozmowa.Tez widziałem tą rozmowę z panem Zalewskim-bardzo dobra :spiewa:
Na pewno skorzystaNika pisze:Ciekawe w takim razie czy pan redaktor skorzysta z tego zaproszenia, jezeli tak to bedziemy wowczas wyczekiwac jego relacji z tych uroczystosci . :tanczy:
Ostatnio wielu reporterów gości w studio TVN24, zajmując się różnymi sprawami. Szczerze mówiąc nie wiem, czy to najlepszy pomysł, ale mi to nie przeszkadza, czy relacja jest ze studia, czy z terenu :nie:Nika pisze:Kamilo ponowne dzieki za czuwanie nad najlepszymi kadrami (Tomek + usmiech) no i za reanimacje watku! :*
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości