KolejnoœÌ zupe³nie przypadkowa :tanczy:
adam-co ja mogĂŞ napisaĂŚ’adam,mordo Ty Moja!’PoruszaliÂśmy siĂŞ samotnie po pewnym wÂątku mnĂłstwo czasu jak po jakimÂś lesie z ktĂłrego ciĂŞÂżko do dziÂś jest wyjœÌ :spiewa: MoÂżna powiedziec,Âże to posrednio dzieki niemu napisaÂłem pierwszy post,spodobaÂł mi siĂŞ sposĂłb w jaki dyskutowaÂł o Joasi

.Mistrz ciĂŞtej riposty,zakrecony,barwny jezyk,niepowtarzalny,posty zawsze z jajem-w ogĂłle kojarzy mi siĂŞ z tym forum jak maÂło kto.Szkoda,Âże teraz jest tak rzadko.Masz wrĂłcic :grozi: !Chyba zostaÂło pare kwestii do rozwikÂłania co
arczi-wielbiciel Joasi ,który spad³ jak grom z jasnego nieba :tanczy: .Wydaje mi siê ,¿e rozumiem siê z nim bez s³ów i to nie jest udawane

ÂŻarciki ma na koĂącu klawiatury,strasznie lubie czytaĂŚ jego posty :tanczy: .Sa pochwalno- zaczepne-przepeÂłnione emocjami i pomysÂłami :aniol: Z tego co wiem lubi teÂż Magde S i Agatke A-pewnie by mi nie wybaczyÂł gdybym tego nie powiedziaÂł
pawell-skarbnica wiedzy forumowej

Ciekawostki,fakty,statystyki-zamiast szukaĂŚ po internecie moÂżna krĂłtkÂą drogÂą przeczytaĂŚ jego posty i juÂż siĂŞ jest na bierzÂąco :aniol: Liczba postĂłw robi wraÂżenie-waÂżne,Âże kaÂżdy coÂś wnosi do dyskusji :brawa:
epsztajnek-patrz¹c na Jego capsy mo¿na odnieœÌ wra¿enie,¿e sprawdzi³by siê w fotografii-szczególnie piêknych tefauenek

MiaÂł mocny poczÂątek na forum broniÂąc JoasiĂŞ przed nazwaniem Jej bezdusznÂą maszynÂą czym pokazaÂł,Âże nie bĂŞdzie tu tylko statystÂą

Zawsze ma swoje zdanie,obecnie polubiÂł poznanskÂą reporterke i prezenterke :spiewa:
TVN_FAN-chyba aktywniejszy byÂł przed mojÂą obecnoÂściÂą tutaj,ale zawsze lubie czytaĂŚ jego posty

Czêsto reaguj¹cy na ró¿ne kontrowersyjne wypowiedzi forumowiczów-ale to dobrze - porz¹dek musi byÌ
obieÂżyÂświat-pierwszy post jaki tu przeczytaÂłem byÂł jego autorstwa-i z tym bĂŞdzie mi sie kojarzyÂł

Jeden z g³ównych architektów pewnego w¹tku,lubie te jego kropki przed prawie ka¿dym zdaniem,sympatyczna postaÌ :tanczy:
Nika-przesympatyczna forumowiczka z ktĂłrÂą od niedawna zdarza mi siĂŞ czĂŞÂściej podyskutowaĂŚ o naszych ulubieĂącach i nie tylko :tanczy: W takim oryginalnym stylu potrafi skomentowaĂŚ bierzÂące wydarzenia,a jak trzeba to nie zawaha siĂŞ uÂżyĂŚ pewnych sÂłownych Âśrodkow by nas uspokoiĂŚ-super siĂŞ to czyta!

Wielka fanka serialu ‘PB’o ktĂłrym np. ja nie mam zielonego pojĂŞcia

No –5 Jej postawie,bo zawsze moÂże byĂŚ lepiej(czytaj:czĂŞÂściej wpadaĂŚ do Joasiowego wÂątku

) :tanczy:
marcinkowsky-fajne posty,takie Âżywe peÂłne emocji,peÂłno znakĂłw interpunkcyjnych!!!!!

:tanczy:
Wydaje mi siĂŞ ,Âże ma duÂże poczucie humoru i duuuÂżo do powiedzenia na temat Agatty
:tanczy:
kamilo-niestrudzony capsiarz,wyprowadza wiele wÂątkĂłw ze stanu anabiozy

Dzieki Niemu moÂżna szybko zasiĂŞgn¹Ì informacji kogo danego dnia straciÂło siĂŞ nie ogladajÂąc np. ‘Dnia na ÂŻywo’ :aniol: Forumowy pracuÂś

!
Alchemik-g³ównie znamy siê troche z w¹tku Sylwii Walendowskiej :aniol: .Jego posty s¹ mega dopracowane,eleganckie z lekk¹ nutk¹ dekadencji i szczypt¹ improwizacji :tanczy: Wydaje mi siê ,¿e najbardziej próbuje okie³znaÌ reszte za³ogi Agattowej-z ró¿nym skutkiem :spiewa: I w tym ca³y urok :tanczy: Chyba z ka¿dym znalaz³by wspólny jezyk :hyh: :spiewa:
ChciaÂłbym opisaĂŚ wiele wiĂŞcej osĂłb ale jak 10 to 10 :rozglada: Zasady zobowiÂązujÂą :tanczy: