Wiosna 2008 w TVN

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

MoÂże to jest Divy i pojawi siĂŞ on na jesieĂą?

[ Dodano: PiÂą Sty 04, 2008 12:14 pm ]
Ale czemu miaÂłby byĂŚ szalony?
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

A "Divy"?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Naznaczony pojawi siĂŞ na jesieĂą to juÂż wiadomo.
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nowe programy to jest Milionerzy, 39 i pó³, Naznaczony, i ten program...
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

mateusz240 pisze:Nowe programy to jest Milionerzy.
Bez przesady :D , juÂż nie taki nowy.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

To bêdzie 39 i pó³, Naznaczony,Divy i jeszcze jedno
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Powtarzam jeszcze raz: NAZNACZONY bĂŞdzie jesieniÂą.
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale to sÂą 4 nowe programy na caÂły rok nie potrafisz czytaĂŚ?
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

r_r16 pisze:Naznaczony pojawi siĂŞ na jesieĂą to juÂż wiadomo.
B³agam czytaj ze zrozumieniem. :( Piotr Walter powiedzia³: "Zaproponujemy cztery nowoœci w ró¿nych gatunkach. Pojawi siê m.in. nowy serial". I siê zastanawiam o który serial mu chodzi: o "39 i pó³" czy o "Naznaczonego". A jego s³owa dotycz¹ ca³ego 2008 roku, nie wiosny. Ja doskonale wiem, ¿e "Naznaczony" pojawi siê jesieni¹.

"Divy" zwariowanym programem? :D :lol: Raczej nie. ;)

mateusz240 pisze:Nowe programy to jest Milionerzy, 39 i pó³, Naznaczony, i ten program...
"Milionerzy" na pewno nie sÂą w tej czwĂłrce - nie trzymaÂłby tego w tajemnicy, bo juÂż kaÂżdy wie, Âże wracajÂą. I pewnie nie chodzi o dwa seriale - wspomniaÂł tylko o jednym. :> I o tym, Âże sÂą to inne gatunki programĂłw.
Ostatnio zmieniony piątek 04 sty 2008, 13:30 przez pawell, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

A no fakt rzeczywiÂście :)
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale 39 i pó³ i Naznaczony to s¹ seriale ró¿nego gatunku. :P
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

NastĂŞpca "Magdy M."
We wtorek ruszajÂą zdjĂŞcia do nowego serialu telewizji TVN o poszukiwaniach miÂłoÂści. Produkcja zapowiadana jest jako nastĂŞpca "Magdy M.".

Bohaterami produkcji bêd¹ farmaceuci, dziennikarze i informatyczka. - To bêdzie opowieœÌ o piêknych 20-, 30-letnich niepoprawnych marzycielach, którzy na ró¿ne sposoby próbuj¹ odnaleŸÌ siê w ¿yciu, szukaj¹c przyjaŸni i mi³oœci. Trochê romantyczna, trochê obyczajowa, z dawk¹ dobrej ironii - zapowiada Dorota Chamczyk, producentka ze strony TVN, wspó³odpowiedzialna za sukces "Magdy M.". Chamczyk zapowiada jednak, i¿ jej nowe dzie³o nie bêdzie kopi¹ hitowej produkcji z Joann¹ Brodzik.

- Nowy serial bêdzie mia³ podobny klimat, ale mamy tu innych, m³odszych bohaterów i inne konfiguracje mêsko-damskie. ¯adna z postaci nie bêdzie siê wysuwaÌ na pierwszy plan, tak jak tytu³owa bohaterka w poprzedniej produkcji. Nasi bohaterowie to grupa przyjació³ - t³umaczy producentka w rozmowie z "Dziennikiem".

ReÂżyseriÂą pokieruje Urszula Urbaniak. Scenariusz pisze RadosÂław Figura, za zdjĂŞcia odpowiedzialny bĂŞdzie JarosÂław ÂŻamojda. W obowiÂązkach producenckich DorotĂŞ Chamczyk wspieraĂŚ bĂŞdÂą Dariusz GÂąsiorowski i firma Akson Studio. Przed kamerÂą stanÂą Mateusz DamiĂŞcki, RafaÂł KrĂłlikowski, Bartosz Kasprzykowski oraz Marta ÂŻmuda-Trzebiatowska, a takÂże Agata Buzek, Katarzyna MaciÂąg.

Serial na antenie TVN zadebiutuje wiosnÂą, najprawdopodobniej we wtorkowe wieczory. Nie wybrano jeszcze ostatecznego tytuÂłu produkcji. Na dobry poczÂątek producenci planujÂą 13 odcinkĂłw.
http://film.onet.pl/seriale/0,1668670,wiadomosc.html

Ciekawe jak serial wypadnie 8)
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Nie widzĂŞ lepszego tematu, Âżeby o tym napisaĂŚ, wiĂŞc piszĂŞ tu.

Co do popularnoœci "Magdy M.", która niby w porównaniu do "M jak Mi³oœÌ" wypada³a blado i do sugestii Podmarka jakoby ogl¹dalnoœÌ "YCD" 'nie by³a rewelacyjna'. O "Magdzie M." i "YCD" niestety - opowiadali wszyscy. Mia³y zbli¿on¹ ogl¹dalnoœÌ, nie porywaj¹c¹ ale sta³y siê ulubionymi programami m³odych ludzi w TV. Nie s³ysza³em nigdy w szkole - jednej czy drugiej - rozmowy o np. rewelacyjnie notuj¹cym "NDiNZ" czy te¿ w³aœnie 'MJM". Te programy mia³y inny wp³yw na styl ¿ycia, mo¿e marzenia ludzi. Czujê, ze z tym serialem bêdzie podobnie. Obawiam siê tylko kopiowania - ekipa jest praktycznie ta sama! Jeszcze do popularnoœci YCD - skoro nawet Polsat planuje powrót do talent - search shows to znaczy, ¿e po prostu formaty te znów s¹ popularne. Przykro mi tylko, ¿e s³oneczna stacja bêdzie jak zwykle dwa sezony z TVN we wprowadzaniu swoich nowoœci. Ktoœ zaraz powie: ale Polsat z "Idolem" by³ pierwszy! Moim zdaniem teraz to siê nie liczy. Od wprowadzenia "Idola" minê³o prawie 5 (?) lat, czyli ca³a era w telewizji, a to TVN postawi³ na ponowne wprowadzenie tego typu formatów. Ciekaw jestem, kiedy nowemu trendowi ulegn¹ ci z publicznej, a po drugie, to co wprowadzi stacja Waltera jesieni¹.

Aha, no i zapowiada siĂŞ niezÂły pojedynek w telewizji Âśniadaniowej :D Mam nadziejĂŞ, ze Lisowa wejdzie w weekendy :D

Pozdrawiam, Kuba
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TVN szykuje ostr¹ walkê na seriale. Na wiosnê bêd¹ a¿ 2 nowe pozycje. Mam nadziejê, ¿e oka¿¹ siê hitami.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Kuba pisze:skoro nawet Polsat planuje powrĂłt do talent - search shows to znaczy, Âże po prostu formaty te znĂłw sÂą popularne. Przykro mi tylko, Âże sÂłoneczna stacja bĂŞdzie jak zwykle dwa sezony z TVN we wprowadzaniu swoich nowoÂści.
Chyba Ci umknê³o coœ wa¿nego, a mianowicie fakt, ¿e "The X Factor" mia³ zagoœciÌ na antenie Polsatu ju¿ rok temu. Ju¿ wtedy Nina zapowiada³a ten program. Jednak Solorz uzna³, ¿e dwa programy muzyczne to za du¿o, wiêc postawi³ na JOŒ. Licencja ju¿ jest kupiona i tylko czeka na realizacjê :). Wiêc wcale tak póŸno nie s¹.
KtoÂś zaraz powie: ale Polsat z "Idolem" byÂł pierwszy! Moim zdaniem teraz to siĂŞ nie liczy. Od wprowadzenia "Idola" minĂŞÂło prawie 5 (?) lat, czyli caÂła era w telewizji, a to TVN postawiÂł na ponowne wprowadzenie tego typu formatĂłw.
Teraz siĂŞ mĂłwi, Âże nie to siĂŞ liczy, a jakie byÂły gÂłosy krytyki, Âże CzwĂłrka kopiuje pomysÂły TVN wprowadzajÂąc BB ? WÂłaÂśnie, Âże siĂŞ liczy. MoÂże i minĂŞÂło 5 lat, ale przez te 5 lat pojawiÂły siĂŞ kolejna edycje tego programu. I pierwszym programem z cyklu talent search od czasĂłw "Idola" wcale nie jest YCD, tylko goszczÂący w 2006 roku na antenie DwĂłjki "Supertalent".

A co do nowego serialu - skoro ma byÌ utrzymany w tonacji pó³ ¿artem - pó³ serio to nie za bardzo rozumiem wprowadzaÌ dwa seriale o podobnym charakterze. Przecie¿ mówiono, ¿e "39 i pó³" to bêdzie w³aœnie nastêpca "Magdy M" w mêskim wydaniu. Chocia¿ osobiœcie wydaje mi siê, ¿e na antenie wiosn¹ znajdzie siê tylko jeden z tych seriali :).
Ciekaw jestem, co wprowadzi stacja Waltera jesieniÂą.
Oprócz "Naznaczonego" chyba nie wiedz¹ tego nawet ludzie z TVN. Trzeba pamiêtaÌ, ¿e dyrektor programowy ma czas do kwietnia na zastanowienie siê. PóŸniej s¹ jeszcze targi w Cannes, gdzie mo¿na porozgl¹daÌ siê za czymœ nowym i ewentualnie kupiÌ :)
ODPOWIEDZ