Wiosna 2008 w TVN
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
A "Divy"?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
Bez przesadymateusz240 pisze:Nowe programy to jest Milionerzy.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
BÂłagam czytaj ze zrozumieniem.r_r16 pisze:Naznaczony pojawi siĂŞ na jesieĂą to juÂż wiadomo.

"Divy" zwariowanym programem?

"Milionerzy" na pewno nie s¹ w tej czwórce - nie trzyma³by tego w tajemnicy, bo ju¿ ka¿dy wie, ¿e wracaj¹. I pewnie nie chodzi o dwa seriale - wspomnia³ tylko o jednym. :> I o tym, ¿e s¹ to inne gatunki programów.mateusz240 pisze:Nowe programy to jest Milionerzy, 39 i pó³, Naznaczony, i ten program...
Ostatnio zmieniony piątek 04 sty 2008, 13:30 przez pawell, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
NastĂŞpca "Magdy M."
We wtorek ruszajÂą zdjĂŞcia do nowego serialu telewizji TVN o poszukiwaniach miÂłoÂści. Produkcja zapowiadana jest jako nastĂŞpca "Magdy M.".
Bohaterami produkcji bêd¹ farmaceuci, dziennikarze i informatyczka. - To bêdzie opowieœÌ o piêknych 20-, 30-letnich niepoprawnych marzycielach, którzy na ró¿ne sposoby próbuj¹ odnaleŸÌ siê w ¿yciu, szukaj¹c przyjaŸni i mi³oœci. Trochê romantyczna, trochê obyczajowa, z dawk¹ dobrej ironii - zapowiada Dorota Chamczyk, producentka ze strony TVN, wspó³odpowiedzialna za sukces "Magdy M.". Chamczyk zapowiada jednak, i¿ jej nowe dzie³o nie bêdzie kopi¹ hitowej produkcji z Joann¹ Brodzik.
- Nowy serial bêdzie mia³ podobny klimat, ale mamy tu innych, m³odszych bohaterów i inne konfiguracje mêsko-damskie. ¯adna z postaci nie bêdzie siê wysuwaÌ na pierwszy plan, tak jak tytu³owa bohaterka w poprzedniej produkcji. Nasi bohaterowie to grupa przyjació³ - t³umaczy producentka w rozmowie z "Dziennikiem".
ReÂżyseriÂą pokieruje Urszula Urbaniak. Scenariusz pisze RadosÂław Figura, za zdjĂŞcia odpowiedzialny bĂŞdzie JarosÂław ÂŻamojda. W obowiÂązkach producenckich DorotĂŞ Chamczyk wspieraĂŚ bĂŞdÂą Dariusz GÂąsiorowski i firma Akson Studio. Przed kamerÂą stanÂą Mateusz DamiĂŞcki, RafaÂł KrĂłlikowski, Bartosz Kasprzykowski oraz Marta ÂŻmuda-Trzebiatowska, a takÂże Agata Buzek, Katarzyna MaciÂąg.
Serial na antenie TVN zadebiutuje wiosnÂą, najprawdopodobniej we wtorkowe wieczory. Nie wybrano jeszcze ostatecznego tytuÂłu produkcji. Na dobry poczÂątek producenci planujÂą 13 odcinkĂłw.
http://film.onet.pl/seriale/0,1668670,wiadomosc.html
Ciekawe jak serial wypadnie
We wtorek ruszajÂą zdjĂŞcia do nowego serialu telewizji TVN o poszukiwaniach miÂłoÂści. Produkcja zapowiadana jest jako nastĂŞpca "Magdy M.".
Bohaterami produkcji bêd¹ farmaceuci, dziennikarze i informatyczka. - To bêdzie opowieœÌ o piêknych 20-, 30-letnich niepoprawnych marzycielach, którzy na ró¿ne sposoby próbuj¹ odnaleŸÌ siê w ¿yciu, szukaj¹c przyjaŸni i mi³oœci. Trochê romantyczna, trochê obyczajowa, z dawk¹ dobrej ironii - zapowiada Dorota Chamczyk, producentka ze strony TVN, wspó³odpowiedzialna za sukces "Magdy M.". Chamczyk zapowiada jednak, i¿ jej nowe dzie³o nie bêdzie kopi¹ hitowej produkcji z Joann¹ Brodzik.
- Nowy serial bêdzie mia³ podobny klimat, ale mamy tu innych, m³odszych bohaterów i inne konfiguracje mêsko-damskie. ¯adna z postaci nie bêdzie siê wysuwaÌ na pierwszy plan, tak jak tytu³owa bohaterka w poprzedniej produkcji. Nasi bohaterowie to grupa przyjació³ - t³umaczy producentka w rozmowie z "Dziennikiem".
ReÂżyseriÂą pokieruje Urszula Urbaniak. Scenariusz pisze RadosÂław Figura, za zdjĂŞcia odpowiedzialny bĂŞdzie JarosÂław ÂŻamojda. W obowiÂązkach producenckich DorotĂŞ Chamczyk wspieraĂŚ bĂŞdÂą Dariusz GÂąsiorowski i firma Akson Studio. Przed kamerÂą stanÂą Mateusz DamiĂŞcki, RafaÂł KrĂłlikowski, Bartosz Kasprzykowski oraz Marta ÂŻmuda-Trzebiatowska, a takÂże Agata Buzek, Katarzyna MaciÂąg.
Serial na antenie TVN zadebiutuje wiosnÂą, najprawdopodobniej we wtorkowe wieczory. Nie wybrano jeszcze ostatecznego tytuÂłu produkcji. Na dobry poczÂątek producenci planujÂą 13 odcinkĂłw.
http://film.onet.pl/seriale/0,1668670,wiadomosc.html
Ciekawe jak serial wypadnie

Nie widzĂŞ lepszego tematu, Âżeby o tym napisaĂŚ, wiĂŞc piszĂŞ tu.
Co do popularnoœci "Magdy M.", która niby w porównaniu do "M jak Mi³oœÌ" wypada³a blado i do sugestii Podmarka jakoby ogl¹dalnoœÌ "YCD" 'nie by³a rewelacyjna'. O "Magdzie M." i "YCD" niestety - opowiadali wszyscy. Mia³y zbli¿on¹ ogl¹dalnoœÌ, nie porywaj¹c¹ ale sta³y siê ulubionymi programami m³odych ludzi w TV. Nie s³ysza³em nigdy w szkole - jednej czy drugiej - rozmowy o np. rewelacyjnie notuj¹cym "NDiNZ" czy te¿ w³aœnie 'MJM". Te programy mia³y inny wp³yw na styl ¿ycia, mo¿e marzenia ludzi. Czujê, ze z tym serialem bêdzie podobnie. Obawiam siê tylko kopiowania - ekipa jest praktycznie ta sama! Jeszcze do popularnoœci YCD - skoro nawet Polsat planuje powrót do talent - search shows to znaczy, ¿e po prostu formaty te znów s¹ popularne. Przykro mi tylko, ¿e s³oneczna stacja bêdzie jak zwykle dwa sezony z TVN we wprowadzaniu swoich nowoœci. Ktoœ zaraz powie: ale Polsat z "Idolem" by³ pierwszy! Moim zdaniem teraz to siê nie liczy. Od wprowadzenia "Idola" minê³o prawie 5 (?) lat, czyli ca³a era w telewizji, a to TVN postawi³ na ponowne wprowadzenie tego typu formatów. Ciekaw jestem, kiedy nowemu trendowi ulegn¹ ci z publicznej, a po drugie, to co wprowadzi stacja Waltera jesieni¹.
Aha, no i zapowiada siĂŞ niezÂły pojedynek w telewizji Âśniadaniowej
Mam nadziejĂŞ, ze Lisowa wejdzie w weekendy 
Pozdrawiam, Kuba
Co do popularnoœci "Magdy M.", która niby w porównaniu do "M jak Mi³oœÌ" wypada³a blado i do sugestii Podmarka jakoby ogl¹dalnoœÌ "YCD" 'nie by³a rewelacyjna'. O "Magdzie M." i "YCD" niestety - opowiadali wszyscy. Mia³y zbli¿on¹ ogl¹dalnoœÌ, nie porywaj¹c¹ ale sta³y siê ulubionymi programami m³odych ludzi w TV. Nie s³ysza³em nigdy w szkole - jednej czy drugiej - rozmowy o np. rewelacyjnie notuj¹cym "NDiNZ" czy te¿ w³aœnie 'MJM". Te programy mia³y inny wp³yw na styl ¿ycia, mo¿e marzenia ludzi. Czujê, ze z tym serialem bêdzie podobnie. Obawiam siê tylko kopiowania - ekipa jest praktycznie ta sama! Jeszcze do popularnoœci YCD - skoro nawet Polsat planuje powrót do talent - search shows to znaczy, ¿e po prostu formaty te znów s¹ popularne. Przykro mi tylko, ¿e s³oneczna stacja bêdzie jak zwykle dwa sezony z TVN we wprowadzaniu swoich nowoœci. Ktoœ zaraz powie: ale Polsat z "Idolem" by³ pierwszy! Moim zdaniem teraz to siê nie liczy. Od wprowadzenia "Idola" minê³o prawie 5 (?) lat, czyli ca³a era w telewizji, a to TVN postawi³ na ponowne wprowadzenie tego typu formatów. Ciekaw jestem, kiedy nowemu trendowi ulegn¹ ci z publicznej, a po drugie, to co wprowadzi stacja Waltera jesieni¹.
Aha, no i zapowiada siĂŞ niezÂły pojedynek w telewizji Âśniadaniowej

Pozdrawiam, Kuba
-
- Czasem tu wpada
Chyba Ci umknĂŞÂło coÂś waÂżnego, a mianowicie fakt, Âże "The X Factor" miaÂł zagoÂściĂŚ na antenie Polsatu juÂż rok temu. JuÂż wtedy Nina zapowiadaÂła ten program. Jednak Solorz uznaÂł, Âże dwa programy muzyczne to za duÂżo, wiĂŞc postawiÂł na JOÂŚ. Licencja juÂż jest kupiona i tylko czeka na realizacjĂŞKuba pisze:skoro nawet Polsat planuje powrĂłt do talent - search shows to znaczy, Âże po prostu formaty te znĂłw sÂą popularne. Przykro mi tylko, Âże sÂłoneczna stacja bĂŞdzie jak zwykle dwa sezony z TVN we wprowadzaniu swoich nowoÂści.

Teraz siĂŞ mĂłwi, Âże nie to siĂŞ liczy, a jakie byÂły gÂłosy krytyki, Âże CzwĂłrka kopiuje pomysÂły TVN wprowadzajÂąc BB ? WÂłaÂśnie, Âże siĂŞ liczy. MoÂże i minĂŞÂło 5 lat, ale przez te 5 lat pojawiÂły siĂŞ kolejna edycje tego programu. I pierwszym programem z cyklu talent search od czasĂłw "Idola" wcale nie jest YCD, tylko goszczÂący w 2006 roku na antenie DwĂłjki "Supertalent".KtoÂś zaraz powie: ale Polsat z "Idolem" byÂł pierwszy! Moim zdaniem teraz to siĂŞ nie liczy. Od wprowadzenia "Idola" minĂŞÂło prawie 5 (?) lat, czyli caÂła era w telewizji, a to TVN postawiÂł na ponowne wprowadzenie tego typu formatĂłw.
A co do nowego serialu - skoro ma byÌ utrzymany w tonacji pó³ ¿artem - pó³ serio to nie za bardzo rozumiem wprowadzaÌ dwa seriale o podobnym charakterze. Przecie¿ mówiono, ¿e "39 i pó³" to bêdzie w³aœnie nastêpca "Magdy M" w mêskim wydaniu. Chocia¿ osobiœcie wydaje mi siê, ¿e na antenie wiosn¹ znajdzie siê tylko jeden z tych seriali

Oprócz "Naznaczonego" chyba nie wiedz¹ tego nawet ludzie z TVN. Trzeba pamiêtaÌ, ¿e dyrektor programowy ma czas do kwietnia na zastanowienie siê. PóŸniej s¹ jeszcze targi w Cannes, gdzie mo¿na porozgl¹daÌ siê za czymœ nowym i ewentualnie kupiÌCiekaw jestem, co wprowadzi stacja Waltera jesieni¹.