Fakty po Faktach
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Fakty po Faktach
Materiały mało ciekawe powinno być coś o maturach, powrotach z majówki coś takie "dla ludzi" a nie jakimś Pruszkowie

z media2.pl
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
To logo to też porażka - przepraszam zapomniałem wcześniej napisać przy moich wyliczeniach... Te bardziej żółte kropki to Polska? 

-
- Początkujący
Jakaś mała trochę ta Nasza PolskaGreg Haus pisze:To logo to też porażka - przepraszam zapomniałem wcześniej napisać przy moich wyliczeniach... Te bardziej żółte kropki to Polska?

Mnie czołówka się właśnie podoba.
Poza tym - zapomniałem wcześniej napisać - strasznie szybko pojawili się w TVN24. Specjalnie czekałem, aż w TVN do końca skończą się (jak to brzmi
) "Fakty" i wtedy przełączyłem na TVN24, a Durczok już zapowiadał, co będzie w programie.
Poza tym - zapomniałem wcześniej napisać - strasznie szybko pojawili się w TVN24. Specjalnie czekałem, aż w TVN do końca skończą się (jak to brzmi

bo koncowka faktow jest juz pokazywana na tvn24
Dodam, że dla mnie było za krótko. Spodziewałem się większej ilości tematów. Chociaż z drugiej strony w TVN24 trąbią o tym cały dzień, więc może rzeczywiście bez sensu jest mówienie o tym jeszcze w "Faktach po Faktach".
Ale chyba za kilka dni spokojnie będę mógł włączać Kraśkę bez jakiegoś żalu, że nie obejrzę "Faktów po Faktach".
Zobaczymy jeszcze jak program poprowadzi Styśka.
Ale chyba za kilka dni spokojnie będę mógł włączać Kraśkę bez jakiegoś żalu, że nie obejrzę "Faktów po Faktach".
Zobaczymy jeszcze jak program poprowadzi Styśka.
I zobaczymy co przygotował Kraśko po podejrzewam, że on zrobił może nie wiecej, ale pewnie będzie to efektowniejsze od tego co nam dziś zaserwowano...POpieram pisze: Zobaczymy jeszcze jak program poprowadzi Styśka.
Nie podobało mi się...
Tak naprawdę co nowego wniosły "Fakty po Faktach"? Bardzo mało, by nie powiedzieć, że nic... Rozmowy o hemofilii i Pruszkowie były średnio ciekawe, tak naprawdę to zostało już powiedziane o 19:00, tylko inaczej...
Miałem wrażenie, że Durczok nie miał pomysłu na dzisiejsze wydanie, a to zapowiada bardzo marną przyszłość, bo skoro pierwsze wydanie wypada nijak, to co z kolejnymi? Pierwsze powinno przyciągać przed telewizor, a nie do pilota.
Miałem nadzieję na więcej materiałów, może jakiś zagraniczny flesh... Nie było... A miało być właśnie więcej informacji (między innymi). W sumie tylko Londyn i Woroch... Przede wszystkim wrócono do tego, co zostało już omówiono bardzo dobrze... Niepotrzebnie.
Poza tym myślałem, że sport i pogoda będą w ramach "Faktów po Faktach". Durczok robi olbrzymi (!) błąd, bo wielu widzów jednak czeka na te 2 serwisy, więc po kilku minutach przełączą na TVN po to, by je obejrzeć... W ten sposób mamy nienaturalną konkurencję pomiędzy sportem i pogodą w TVN a dalszą częścią "Faktów" w TVN24. Sport i pogoda są naturalnym dopełnieniem "Faktów", a teraz Durczok wchodzi im w paradę...
Okazuje się, że zamiast 45-minutowych "Faktów" mamy 26-minutowe "Fakty" i nudną gadaninę "po Faktach".
Nie sądzę, bym w przyszłości szczególnie czekał na "Fakty po Faktach". Może inne będą w wydaniu Pochanke?
Tak naprawdę co nowego wniosły "Fakty po Faktach"? Bardzo mało, by nie powiedzieć, że nic... Rozmowy o hemofilii i Pruszkowie były średnio ciekawe, tak naprawdę to zostało już powiedziane o 19:00, tylko inaczej...
Miałem wrażenie, że Durczok nie miał pomysłu na dzisiejsze wydanie, a to zapowiada bardzo marną przyszłość, bo skoro pierwsze wydanie wypada nijak, to co z kolejnymi? Pierwsze powinno przyciągać przed telewizor, a nie do pilota.
Miałem nadzieję na więcej materiałów, może jakiś zagraniczny flesh... Nie było... A miało być właśnie więcej informacji (między innymi). W sumie tylko Londyn i Woroch... Przede wszystkim wrócono do tego, co zostało już omówiono bardzo dobrze... Niepotrzebnie.
Poza tym myślałem, że sport i pogoda będą w ramach "Faktów po Faktach". Durczok robi olbrzymi (!) błąd, bo wielu widzów jednak czeka na te 2 serwisy, więc po kilku minutach przełączą na TVN po to, by je obejrzeć... W ten sposób mamy nienaturalną konkurencję pomiędzy sportem i pogodą w TVN a dalszą częścią "Faktów" w TVN24. Sport i pogoda są naturalnym dopełnieniem "Faktów", a teraz Durczok wchodzi im w paradę...
Okazuje się, że zamiast 45-minutowych "Faktów" mamy 26-minutowe "Fakty" i nudną gadaninę "po Faktach".
Nie sądzę, bym w przyszłości szczególnie czekał na "Fakty po Faktach". Może inne będą w wydaniu Pochanke?
Marcin uwielbiam Twoje komentarze. Zostaniesz chyba... Jackiem Żakowskim.

Świetny był wielki cytat z Durczoka na tvn24.pl:
Durczok: od zawsze chciałem wydłużyć
Fakty.

Świetny był wielki cytat z Durczoka na tvn24.pl:
Durczok: od zawsze chciałem wydłużyć
Fakty.

jeżeli chodzi o wrażenia to grafika OKROPNA - o klasę gorsza niż w TVP INFO [w ogóle nie pasuje; wygląda jak zrobioną w 10 minut], dźwięk - bez zmian, loty - bez rewelacji może być, te 3 tematy to jednak za mało - nie zauważyłem tego "nadmiaru bogactwa najsilniejszego zaspołu reporterskiego w Polsce" - to było takie skromne, przez 20% programu widać było widok reżyserki i napis "za chwilę Fakty po Faktach" - czy 5 minut oglądanie reżyserki to nie troszkę za dużo?
Jeżeli mają wsadzać takie brzydkie belki to niech wsadzą takie normalne z TVN24 i wstawią logo "Fakty po Faktach" w rogu (tak samo jak to jest w "Kropce Nad I", lub w magazynie "Polska i Świat")
Jeżeli mają wsadzać takie brzydkie belki to niech wsadzą takie normalne z TVN24 i wstawią logo "Fakty po Faktach" w rogu (tak samo jak to jest w "Kropce Nad I", lub w magazynie "Polska i Świat")
No to wydłuży, niech sobie Durczok wydłuża co chce ale to musi mieć i treść i formę,- Fakty ją mają - szkoda, że ten program podpina się pod jej marką...
Re:
Ale ona nawiązuje kontakt z rozmówcą, widzi rozmówce, słucha - a dziś miałem wreżenie, że Durczok chciał jaknajszybciej odbębnić ten program...kamilo pisze:Sama Pochanke też niewiele zmieni przy tak nieinteresującym przeciętnych Polaków doborze tematów. Rozmów również nie poprowadzi lepiej od Durczoka, bo - podobnie jak on - ma tendencję do przerywania gościom w połowie zdania.