Jejjku czy pani Małgosia ma już męża albo chłopaka?? Obrączki nie widziałem a chyba się zakochałem Mam 26 lat i jestem (podobno) przystojnym studentem prawa. Pani Małgorzata idealnie wpisuje się w moje marzenia o idealnej żonie, powiedzmy na początek dziewczynie Od dziś TVN24 nie schodzi u mnie z TV
P.S.
Pani Małgosiu
Piękne włosy!!!
No czyż nie jest przepiękna?? Właśnie podczas tego występu sie zakochałem, to kolejny cud Owsiaka!!!
Dzięki za te zdjęcia i nie torturuj mnie następnymi proszę.... to bezsensowna,romantyczna miłość.... Pozostanę tragicznym widzem, skrytym wielbicielem, zawsze oddanym słuchaczem....Ktoś za szkłem czasem też kocha, wiecie?
Dziś miałem przyjemność widzieć relacje z sejmu Małgorzaty- chyba po raz pierwszy tam. Nie mam nic przeciwko temu, by pojawiała się na Wiejskiej częsciej.
Zajmowała się (m.in) oskarżeniami 'Polityki' pod adresem Andrzeja Czumy. Rozmowy z politykami- bardzo rzeczowe i przemyślane.
incognito pisze:Jakoś ostatnio coraz częściej zawieszam na niej oko. Sam nie wiem dlaczego :mhm:
Ja zawsze na nią rzucam okiem, ba - oczyma, twarzą wręcz. Fajna kobita, figura super, fryzura, a i szpilki zawsze eleganckie. Szkoda że i tak częściej te pierdoły rozmaite prezentuje sir Juliusz. Jak sobie przypominam Panią Małgosię z jej reporterskich działań w terenie to wydawała mi się lekko zagubiona jednak, nie zawsze wiedziała o co pytać. Ale w tej roli jest okej.
No to pozostało wpatrywać się w mały ekranik na http://www.tvn24.pl/12858,1,studio3d.html :?
Swoją drogą, dlaczego tvn24.pl nie prezentuje nagrań w formie "pełnego ekranu"??
Dużo lepiej oglądałoby się materiały z Faktów czy choćby te prezentacje ze studia 3D (większa liczba wejść gwarantowana).