Jeśli mogę się poczuć coniektórym, to powiem, że to może się nie udać. :grozi: Jeśli uważasz, że Jej jedynym atutem jest uroda,to...to tym się zasadniczo różnimy. :spiewa:Nika pisze:A za Kryńską to oczekuj dziś wiadra pomyj i rózgi! :hyh:[color=#FF0000]Łukasz[/color] pisze:Przed wysłaniem posta z charakterystyką wkupiłem się w łaski coniektórych, pronując zdjęcia Kryńskiej z serwisu prasowego.Może jakoś się uda.
Ale wiesz,z tymi zdjęciami...co Ci szkodzi spróbować.

Tu pełna zgoda.epsztajnek pisze:"Redaktor Kryńska w >>PzP<< marnuje swój potencjał"

Właśnie, mógłbyś to rozwinąć :rozglada: Mówiąc najdelikatniej strasznie mnie to zdziwiło. :o[color=#FF0000]Łukasz[/color] pisze:Anna Kalczyńska - jeśli miałbym wskazać najbardziej znienawidzoną postać TVN24, to nie miałbym z tym problemuJacek-t pisze:Anna Kalczyńska – oglądam tą Panią od niedawna i może dlatego bardzo zaskoczyła mnie opinia w tym wątku typująca ją na najbardziej znienawidzoną osobę w TVN24. Mocne oskarżenie, a na mnie robi raczej pozytywne wrażenie. Bardzo elegancka kobieta. Czyżbym czegoś nie dostrzegał?
Ale mamy elastyczną panią moderator.wspaniałomyślna Nika pisze:Przepraszam, ale chyba jeszcze dorzucę w pakiecie kategorię "komentujemy charakteryzację dziennikarzy napisaną przez innych forumowiczów".