Nowe logo
Moderator: Łukasz
T³o dobre, lepsze od obecnego, bo dobrane do nag³óka forum, ale ogólnie mówie nie. Tylko sie nie obra¿aj, ale s¹dze, ¿e logo winno byÌ wykonane czcionk¹ "arial black" jak logo tvn i zreszt¹ tej strony równie¿. £ukasz zapewne ucieszy siê, ¿e o jego serwisie mówisz portal
.

Pozdrawiam, Filip
Logo
No pewnie, Âże siĂŞ nie obraÂżam! PrzecieÂż to byÂła tylko moja skromna propozycja ...Filip pisze:(...) Tylko sie nie obraÂżaj

Masz racjĂŞ, ale chodziÂło mi o to, by w napisie "tvn.personal.pl" uÂżyĂŚ takiej ÂświeÂżej, wakacyjnej czcionki. Od wczoraj mamy lato!Filip pisze:SÂądze, Âże logo winno byĂŚ wykonane czcionkÂą "arial black" jak logo tvn i zresztÂą tej strony rĂłwnieÂż.

SÂłowem, poprĂłbujĂŞ jeszcze. GÂłosy krytyczne sÂą jak najbardziej wskazane.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
JuÂż komentuje. Nie zauwaÂżyÂłem Twoich propozycji, dobrze, Âże odÂświeÂżyÂłeÂś forum. Dziwi mnie jednak, dlaczego zwracasz siĂŞ do ÂŁukasza... i do mnie (kurde, oni naprawde wzieli mnie za VIP'a chyba
), a nie np. do Krasu (kurcze, zawsze mam problem). Mi siĂŞ tam osobiÂście... niezbyt podobajÂą
Tylko si nie obra¿aj. Fajnie, ¿e sie tym zajmujesz, ale niepodoba mi siê ta wakacyjna czcionka - sorry. I kolor napisu móg³by byÌ np. zó³ty. Ale to tylko moja skromna propozycja
.

Pozdrawiam, Filip
Zwracam siĂŞ do wszystkich! Ale wymieniÂłem tylko paru, widocznie Wy mi wÂłaÂśnie przyszliÂście do gÂłowy.
SwojÂą drogÂą to robiÂłem to tak dla prĂłby, chyba zrezygnujĂŞ - niech rzeczywiÂście robi to Admin. To byÂły tylko moje skromne propozycje
:oops:

PrzecieÂż siĂŞ nigdy nie obraÂżam, czyÂż nie?Filip pisze:Tylko si nie obraÂżaj.

SwojÂą drogÂą to robiÂłem to tak dla prĂłby, chyba zrezygnujĂŞ - niech rzeczywiÂście robi to Admin. To byÂły tylko moje skromne propozycje

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Zamiast tak krytykowaĂŚ, weÂźcie siĂŞ do pracy
i na pewno wyjdzie z tego coÂś dobrego
.

Ostatnio zmieniony środa 23 cze 2004, 23:58 przez Sylwia, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Na poczÂątku gwoli ÂścisÂłoÂści przypominam: Kto? - Krasu, Kogo? Krasa itd.
KiedyÂś siĂŞ nauczycie
Co do log (teraz ja mam kÂłopot
) to zdecydowanie bez napisu wakacje i lepiej ten adres strony miast pomaraùczowy zrobiÌ tak¹ ¿ó³ci¹ jak jest w logo TVN :idea: Czekamy na propozycje i dziêki, ¿e siê tym zainteresowa³eœ :idea:

Pozdrawiam - KRASU 

To moja kolejne propozycje:

Co sÂądzicie o najnowszysch? MoÂże wypowie siĂŞ teÂż administrator, Âżebym wiedziaÂł czy robiĂŚ, czy nie?
Tak wyszÂło, zrobiÂłem to niespecjalnie, nie zamierzaÂłem. Nie byÂło wyjÂścia, po prostu.szymcio9 pisze:Mimo wszystko... mogÂłes nie pisaĂŚ trzech postĂłw pod rzad... wiem czepiam siĂŞ, ale to mnie najbardziej wkurza na forach
Co sÂądzicie o najnowszysch? MoÂże wypowie siĂŞ teÂż administrator, Âżebym wiedziaÂł czy robiĂŚ, czy nie?

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ