Konkurs - przygotujcie się!
Moderator: Łukasz
Nie... jesteÂśmy na 28 miejscu. KtoÂś mimo to, Âże nie daÂłem bannera juÂż na nas gÂłosowaÂł przez stronĂŞ rekiny.pl - po prostu nas znalazÂł, spodobaÂło siĂŞ i oddaÂł gÂłos.
BĂŞdziemy ich goniĂŚ, chociaÂż na pierwsze miejsce nie ma szans. Postarajmy siĂŞ byĂŚ w pierwszej trĂłjce Âżeby awansowaĂŚ do finaÂłu. PamiĂŞtacje, Âże gÂłosujÂący teÂż dostajÂą nagrody i to cenniejsze niÂż autorzy stron.
EDIT
WÂłasnie zauwaÂżyÂłem komentarz i mnie to zaskoczyÂło.

BĂŞdziemy ich goniĂŚ, chociaÂż na pierwsze miejsce nie ma szans. Postarajmy siĂŞ byĂŚ w pierwszej trĂłjce Âżeby awansowaĂŚ do finaÂłu. PamiĂŞtacje, Âże gÂłosujÂący teÂż dostajÂą nagrody i to cenniejsze niÂż autorzy stron.

EDIT
WÂłasnie zauwaÂżyÂłem komentarz i mnie to zaskoczyÂło.

-
- Bywalec
- Kontakt:
Okej, no wiĂŞc zaczynamy zmasowany atak:
- jest ju¿ banner na stronie w miejscu subskrypcji (tylko strona g³ówna i przy newsach)
- jest banner na forum ÂżebyÂście codziennie pamiĂŞtali
- w razie gdyby na koĂącu maÂło brakowaÂło do pierwszego to wyÂślemy subskrypcjĂŞ do duÂżo ponad 200 osĂłb
Co jeszcze?
- jest ju¿ banner na stronie w miejscu subskrypcji (tylko strona g³ówna i przy newsach)
- jest banner na forum ÂżebyÂście codziennie pamiĂŞtali
- w razie gdyby na koĂącu maÂło brakowaÂło do pierwszego to wyÂślemy subskrypcjĂŞ do duÂżo ponad 200 osĂłb
Co jeszcze?

Okej, poprawiĂŞ to. Gdyby tak policzyĂŚ kto nas lubi i mĂłgÂłby gÂłosowaĂŚ codziennie to trochĂŞ siĂŞ tego uzbiera:
1. szymcio9
2. doktorfaustus
3. maciejek
4. mocne_ogniwo
5. katie
6. kamuii
7. arrow. pablo
8. michos
9. michaÂł (?)
10. tobi (?)
11. Black Jack (?)
12. Aro
Hmm... chyba moÂżemy liczyĂŚ na okoÂło 10 - 15 gÂłosĂłw dziennie od forumowiczĂłw? MoÂżemy, czy nie?
1. szymcio9
2. doktorfaustus
3. maciejek
4. mocne_ogniwo
5. katie
6. kamuii
7. arrow. pablo
8. michos
9. michaÂł (?)
10. tobi (?)
11. Black Jack (?)
12. Aro
Hmm... chyba moÂżemy liczyĂŚ na okoÂło 10 - 15 gÂłosĂłw dziennie od forumowiczĂłw? MoÂżemy, czy nie?

Ostatnio zmieniony sobota 06 lis 2004, 18:41 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja juÂż zagÂłosowaÂłem
Potem pisaÂło mi Âże mogĂŞ przez Internet zagÂłosowaĂŚ tylko 2 razy :? Do trzech razy sztuka ?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza