[TVN] Prawo Agaty
Moderator: Łukasz
Re: Prawo Agaty
Jutro Agnieszka Dygant w DDTVN, tak więc pewnie coś wspomną o "Prawie Agaty".
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Będziemy mieli 2 odcinkową premierę, czyli tak jak robią telewizje w USA
Moim zdaniem serial ma bardzo duży potencjał, ale konkurencja tez nie śpi i będzie ciężko w walce z Ranczem (Ranczo kończy się około 21.10, czyli może mieć wpływ na widownię PA). Jeśli serial osiągnie 2,7-2,9 mln. widzów to będzie bardzo przyzwoity wynik i jesienią będzie 2 seria. No to czekamy na premierę 

Też jestem ciekaw , jednak będę oglądać w TVN Player'ze , bo w tym czasie będzie jakieś show , a ja wolę oglądać takie programy 

Ruszyła strona serialu.
http://prawoagaty.tvn.pl/
http://prawoagaty.tvn.pl/
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
I milion w minute i prawo agaty i reguły gry są zrobione w tym samym stylu tvn'owym . Niestety strony wcześniejsze były lepsze, np , julii czy prosto w serce ;/
Zarówno Prawo Agaty jak i Reguły Gry zyskały całkiem nowe (nie "tvnowe") strony.
No jednak ich styl - zdecydowanie zbliżony do stron TVN-u.
Oj są na wzór stron TVN. I dobrze, bo fajnie wyglądają.r_r16 pisze:Zarówno Prawo Agaty jak i Reguły Gry zyskały całkiem nowe (nie "tvnowe") strony.
Oglądam właśnie Prawo Agaty. Serial ewidentnie pod widza TVN. A ponieważ jestem widzem TVN to serial bardzo mi sie podoba!
I tylko 1 blok reklamowy ( a nie zazwyczaj 2 jak w serialach 45 minutowych)

Przyjemny, fajny serial. Zgadzam się z opinią poprzednika.
Taki układ bloków reklamowych niestety tylko na dzisiaj (gdyby było normalnie mielibyśmy 5 bloków podczas 2 odcinków, a dzisiaj są tylko 3 - po serialu jest za to dłuższy).
Serial wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Będę stałym widzem.
Chcę zwrócić uwagę na jeden szczegół - muzyka z czołówki - genialnie dobrana.
Chcę zwrócić uwagę na jeden szczegół - muzyka z czołówki - genialnie dobrana.
Bardzo, bardzo, bardzo dobry serial !!!!
Cudowni aktorzy, świetny scenariusz, piękne zdjęcia Warszawy,
!!!!!!!!
Kocham ten serial
:D!!!!
Cudowni aktorzy, świetny scenariusz, piękne zdjęcia Warszawy,
!!!!!!!!
Kocham ten serial

Nie oglądałem serialu, ale czy akcja nie dzieje się w Bydgoszczy?
Bydgoszcz się pojawiła ale tylko przez chwilkę