Remont studia Faktów i TVN24
Moderator: Łukasz
Re: Remont studia Faktów i TVN24
Mnie się wydaje, że część tych programów nadawana będzie z holu, gdzie od kilku lat jest nadawany Wieczór Wyborczy.
Np. Wstajesz i Wieszavatar pisze:Jakie programy masz na myśli?arrow2 pisze:Część programów ma być nadawana z realnego studia zlokalizowanego na "balkonie" przy schodach.

Czy to znajduje się w tym samym miejscu co dawniej FpF? 

Nie wiem jakie, słyszałem tylko, że na "balkonie" na przeciwko Coffee Heaven (przy schodach) obok już wystawionych stanowisk dla redaktorów ma być też jakieś stanowisko do prowadzenia programów.

I remont studia najprawdopodobniej ruszył na dobre - Fakty z wirtuala.
I nie ma lewitującej myszki
A tu dla spostrzegawczych demontaż telewizorków

A tu dla spostrzegawczych demontaż telewizorków

Lewitującej myszki?
O co biega? 

-
- Czasem tu wpada
O to http://tvnfakty.pl/assets/images/newsy_ ... fakty5.png. Ale okropne, prześwitujące (bo odbijają zielony kolor) monitory na stole są. Powinni coś z tym zrobić. I kadrowanie na zakończenie jest tragiczne.
O właśnie o taką lewitującą myszkę mi chodziło
Aaaaa...
Sorry, nie zrozumiałem o co chodzi.
No faktycznie myszka nie wyglądała najlepiej. Ale teraz mamy już do czynienia z "realnym" stołem także jest w miarę ok.

Wtedy stół też był realny tylko, że położona była na nim ta szklana nakładka, która odbijała zielony kolor ścian.r_r16 pisze:Aaaaa...Sorry, nie zrozumiałem o co chodzi.
No faktycznie myszka nie wyglądała najlepiej. Ale teraz mamy już do czynienia z "realnym" stołem także jest w miarę ok.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uploaded with ImageShack.us
Nie pierwszy raz. :ech:
No nie żartujcie. A jaki to ma niby cel?
Było to do przewidzenia, ale podgląd z kamerki na studio został wyłączony