[TVN] Wszystko o Miriam
Moderator: Łukasz
WidaÌ, "Wyprawa Robinson" potrafi³a czyniÌ cuda, szczególnie w ostatnich odcinkach. Mo¿e z tym te¿ tak bêdzie, ale na ogl¹dalnoœÌ powy¿ej 2 milionów nie liczê. Nie ma szans, chyba...szymcio9 pisze:Ale trzeba wzi¹Ì te¿ pod uwagê póŸn¹ godzinê nadawania programu - wielu potencjalnych widzów wtedy œpi.
Ostatnio zmieniony piątek 31 gru 2004, 14:51 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
miriam
program zapowiada sie bardzo ciekawie!
ja bĂŞdĂŞ oglÂądaĂŚ!
mam te¿ nadzieje, ¿e bêdzie mieÌ spor¹ ogl¹dalnoœÌ i uœwiadomi ludziom pewne kwestie. choÌ oczywiœcie fajniej by³oby, gdyby krêcili to w Polsce
;-)

mam te¿ nadzieje, ¿e bêdzie mieÌ spor¹ ogl¹dalnoœÌ i uœwiadomi ludziom pewne kwestie. choÌ oczywiœcie fajniej by³oby, gdyby krêcili to w Polsce
;-)
Czy ten program nadawany by³ na bie¿¹co - codziennie,czy tak jak Wyprawa Robinson?
Jak tak dalej pĂłjdzie to przed bliÂższym poznaniem dziewczyny bĂŞdzie trzeba wymagaĂŚ od niej badaĂą genetycznych okreÂślajÂących pÂłeĂŚ.
Jak tak dalej pĂłjdzie to przed bliÂższym poznaniem dziewczyny bĂŞdzie trzeba wymagaĂŚ od niej badaĂą genetycznych okreÂślajÂących pÂłeĂŚ.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 03 sty 2005, 00:10 przez Grzesioo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyluzuj! Mogli daĂŚ amerykaĂąski Boy Meets Boy i ciekawe co wtedy byÂś powiedziaÂł...
A co wg ciebie swiadczy o gejowskim charakterze MTV? To Âże dali kilka odcinkĂłw Dismissed z trzema facetami? Jesli tak to gratuluje!Majkell pisze:TVN duÂżo u mnie straciÂł. ZniÂżyÂł siĂŞ do poziomu gejowskiego MTV Polska...
SzokujÂący jest ten program. TrochĂŞ teÂż niesmaczny. To jest w koĂącu facet
A te genitalia - ciekawe... W kostiumie byÂła na basenie i nic nie byÂło widaĂŚ (pÂłasko). Poza tym facetom wystaje z szyi grdyka i to teÂż musiaÂłaby sobie zoperowaĂŚ (teÂż ma tam pÂłasko), a powiedziaÂła, Âże tylko grzebaÂła przy piersiach. Hormony tego chyba nie zlikwidujÂą.
Nie oglÂąda siĂŞ tego przyjemnie, ale ciekawe jak siĂŞ sytuacja potoczy.
Dwóch facetów Toma i Doma - nie rozró¿niam - jak dwie krople wody

Nie oglÂąda siĂŞ tego przyjemnie, ale ciekawe jak siĂŞ sytuacja potoczy.
Dwóch facetów Toma i Doma - nie rozró¿niam - jak dwie krople wody

Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
miriam
ja Ci mogĂŞ wytÂłumaczyĂŚ! :-) co chcesz wiedzieĂŚ?ÂŁukasz pisze:A jak to jest Âże ona ma budowĂŞ ciaÂła, nogi, twarz, usta, nawet zĂŞby, jak Âładna kobieta? Nie rozumiem, czy ktoÂś mÂądry mi spokojnie wytÂłumaczy?
tylko co tu tÂłumaczyĂŚ? przed programem nie wiedziaÂłeÂś, ze Âładne zĂŞby nie sÂą zarezerwowaone tylko dla kobiet? ;-)