Łukasz Grass

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak, by³ bardzo zestresowany. W serwisie o 17:00 ju¿ nie by³o Ÿle. gdy w³¹czy³em na serwis na 15:30, nie wiedz¹c o jego przyjœciu do TVN24 na jego widok normalnie siê przestraszy³em :lol: Myœle sobie - a to co? Jakaœ sztywna, j¹kaj¹ca siê mumia!!! A na dodatek wygl¹da beznadziejnie... Nadaje siê mo¿e do komentowania wyczynów StrongManów. Ale chyba nie jest a¿ tak Ÿle :D Ale szczerze mówi¹c widzia³bym chêtnie na jego miejscu kogoœ du¿o lepszego :?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ja tam nie mam tvn 24 wiĂŞc i nowego prezentera nie widziaÂłam... ale
a) przystojny jest trzeba przyznac ;)
b)niestety jeÂśli jest taki tragiczny to prawdopodobnie siĂŞ wpasuje w klimat nowego TVN i niestety zajmie miejsce dobrych dziennikarzy ale moze poprostu wreszcie znaleÂźli zastĂŞpstwo dla Krzysia...
Jednak daleko mu do Ziemca - ten sobie chyba makijaÂż szpachelkÂą robiÂł, bo momentami wyglÂądaÂł jak kolor obecnej rewolucji na Ukrainie
:twisted: :twisted: od Krzysia wara :twisted: :twisted: :evil: :evil: a poza tym chyba nie widziaÂłeÂś go bez makijarzu :) a ja tak wiĂŞc wiesz mi lepiej z tapeta niÂż bez :lol:
MoÂże TVN24 ma wiecej takich niespodzianek? (To by tÂłumaczyÂło dlaczego Anitka poszÂła w przeciwnÂą stronĂŞ).
moze zobaczyÂła ze Warakomska spakowaÂła walizki i poszÂła do tvn 24 wiĂŞc siĂŞ wystraszyÂła :)
Dla wszystkich miejsca tam nie ma
dla dobrego A*tomata zawsze siĂŞ znajdzie miejsce w tvn 24
jak tak fatalnych ludzi do dnia na ¿ywo wciskaj¹, to ju¿ gorzej byÌ nie mo¿e. niech kurde wezm¹, œci¹gn¹ kogoœ z radia, albo kogoœ z doœwiadczeniem, a ¿ó³todziobów niech testuj¹ gdzie indziej... bo to ju¿ powoli przykre siê robi
Nie zgadzam siĂŞ gÂłupoty opowiadasz wÂłasnie dobrze... ja siĂŞ wogĂłle dziwiĂŞ ze jeÂśli jest tak kiepski to nie dali go tak jak A*tomata od razu na 19.00 :):)
No ale nie ma co... ja teÂż bym siĂŞ pierwszego dnia przed kamera baÂła... bo znajÂąc specjalistĂłw w tvn to on moze 1 raz kamerĂŞ widziaÂł na oczy... i nalezy mu daĂŚ szanse moÂże wykorzysta jÂą lepiej niÂż inne A*tomaty... i bĂŞdzie dobry.... to dopiero 1 dzieĂą...
Android <3
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

kamuii pisze: :twisted: :twisted: od Krzysia wara :twisted: :twisted: :evil: :evil: a poza tym chyba nie widziaÂłeÂś go bez makijarzu :) a ja tak wiĂŞc wiesz mi lepiej z tapeta niÂż bez :lol:
Widzia³em, wiec wiem, ze mam powody aby tyle pudru i plasteliny k³aœÌ na twarz. W pierwszych swoich serwisach w TVN24 wygl¹da³ fatalnie - widaÌ by³o wszystkie zmiany tr¹dzikowe. Ale dopiero w TVP nauczy³ siê dobieraÌ odpowiedni kolor, pasuj¹cy do cery.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

ÂŁukasz Grass wypada dzisiaj tak sobie, ale nie moÂżna mu siĂŞ dziwiĂŚ, w koĂącu jest na antenie TVN24 po raz pierwszy. Na razie mam do niego tylko jedno zastrzeÂżenie, za szybko mĂłwi, tak jakby sie baÂł, Âże za moment ktoÂś mu przerwie.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

trochĂŞ z twarzy do Adamczyka podobny :arrow:
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

Ale fajny!!!!! :D:D:D
zadra
Bywalec
Bywalec

grass

Post autor: zadra »

Znam go od bardzo dawna z radia TOK FM. Czasami teÂż wystĂŞpowaÂł w tv (Puls!), ale szokiem byÂł dla mnie jego wiek :o wydawaÂło mi sie, Âże ma ze 36 lat!

co do reszty to: oczywiÂście! oczywiscie! oczywiÂście! :smile: wszystko jasne! :D

Z trzech prowadzÂących w TOK FM byÂł najsÂłabszy i to on przechodzi do TVN24. Dlaczego? zgadnij pieseczku :wink:Bo ma sÂłuszne poglady, jest konserwatysta, wyraÂźnie stronniczym, sprzyja prawicy i pracowaÂł w katolickiej redakcji TVP. Wszystko jasne! :D A to TVN wÂłasnie! :D
Andy
Początkujący
Początkujący

Re: grass

Post autor: Andy »

zadra pisze:jest konserwatysta, wyraÂźnie stronniczym, sprzyja prawicy i pracowaÂł w katolickiej redakcji TVP.
E, to juÂż nie jest fajny :?
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

wielka szkoda, ¿e nie mog³em go zobaczyÌ na wizji :? [zreszt¹ bêdzie jeszcze okazja :) ] bo TVN24 ogl¹da³em przez jak¹œ godzinê ale wy³¹czy³em oko³o 14.45. Gdybym doczeka³ do serwisu informacyjnego o 15. to pewnie bym us³ysza³ zapowiedŸ Kalczùskiej i bym pozosta³ przed tv
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ja te¿ jeszcze nowego prezentera nie widzia³em, ale nie skreœlajcie go tak na pocz¹tku :!: M³odzi ludzie musz¹ gdzieœ zacz¹Ì. Ka¿dy siê denerwuje w pierwsze dni w pracy, £ukasz siê jeszcze wyrobi. Myœlê, ¿e z dnia na dzieù bêdzie lepiej. A na zdjeciu ca³kiem sympatyczny :wink: Widac jego zestresowanie w oczach... ¯yczê mu powodzenia -bêdê polowa³ na niego w kanale informacyjnym TVN :P 8)
Ostatnio zmieniony czwartek 13 sty 2005, 14:07 przez Kajetan, łącznie zmieniany 1 raz.
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

Ja go wczeÂśniej nie widziaÂłem na Âżywo ale dziÂś miaÂłem okazjĂŞ.
W czasie trwania komisjii Âśledczej peÂłnomocnik Wachowskiego przekazaÂł przewodniczÂącemu pismo w ktĂłrym domaga siĂŞ od odstÂąpienia przesÂłuchania Wachowskiego, nastĂŞpnie wszystko by byÂło normalnie komisja by trwaÂła nadal na antenie TVN24 gdyby nie to, Âże z tym pismem musieli siĂŞ zapoznaĂŚ eksperci i ogÂłoszono 10 minut przerwy.
Nagle bez reklam zaczêto nadawac program Przegl¹d prasy zagranicznej, który prowadzi³ w³aœnie nowy prezenter TVN24 a wczeœniej nikt nie wiedzia³, ze taka sytuacja nast¹pi, no ale prezenter dobrze siê spisa³... poprowadzi³ wzorowo PPZagranicznej no i nastêpnie zapowiedzia³ po³¹czenie siê z sejmow¹ komisj¹ œledcz¹...
U mnie ten goœÌ ma ju¿ plusa :wink:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Szkoda ¿e nie widzia³eœ jak pod koniec serwisu o 11.30 zapowiedzia³ kolejny serwis na 11. Nie rozumiem jak to jest ¿e po 16 prowadz¹cy czy osoba dy¿uruj¹ca nie 'wprowadza' w komisje tylko zapowied¿ filmowa, plansza. Przecie¿ to wci¹¿ Dzieù Na ¯ywo, do 17.30.

A czemu po 18 zamiast Studia24 byÂła Firma. W sumie to do 19, a wÂłaÂściwue 21 nie moÂżna byÂło uzyskaĂŚ jakiegokolwiek komentarzu do Wydarzen Dnia :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Na nastepny tydzieĂą i nastĂŞpne wydanie CAÂŁY TEN ÂŚWIAT Grzegorz Miecugow zapwiedziaÂł zgadnijcie kogo. ÂŁukasza Grassa, naszego nowego automata. I powiedziaÂł wprost do goÂści Âże prosi o pomoc jemu bo to bĂŞdzie jego debiut.

Hehe Debiut w czym. Chyba we wszytskim. Jak siĂŞ biedak zatnie to ledwo wysiedzi te 50min. A mieli Ziemca :roll:

Na mnie cholera zaczyna dziaÂłaĂŚ te PR TVN24 i powoli zaczynam siĂŞ do ÂŁukasza przekonywaĂŚ.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

Dajcie sobie spokĂłj ludzie.
Automaty to Wy wszyscy jesteÂście.

Pozdrawiam serdecznie!
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
ODPOWIEDZ