Moderator: Łukasz
Jednak daleko mu do Ziemca - ten sobie chyba makijaÂż szpachelkÂą robiÂł, bo momentami wyglÂądaÂł jak kolor obecnej rewolucji na Ukrainie
moze zobaczyÂła ze Warakomska spakowaÂła walizki i poszÂła do tvn 24 wiĂŞc siĂŞ wystraszyÂłaMoÂże TVN24 ma wiecej takich niespodzianek? (To by tÂłumaczyÂło dlaczego Anitka poszÂła w przeciwnÂą stronĂŞ).
dla dobrego A*tomata zawsze siĂŞ znajdzie miejsce w tvn 24Dla wszystkich miejsca tam nie ma
Nie zgadzam siê g³upoty opowiadasz w³asnie dobrze... ja siê wogóle dziwiê ze jeœli jest tak kiepski to nie dali go tak jak A*tomata od razu na 19.00jak tak fatalnych ludzi do dnia na ¿ywo wciskaj¹, to ju¿ gorzej byÌ nie mo¿e. niech kurde wezm¹, œci¹gn¹ kogoœ z radia, albo kogoœ z doœwiadczeniem, a ¿ó³todziobów niech testuj¹ gdzie indziej... bo to ju¿ powoli przykre siê robi
Widzia³em, wiec wiem, ze mam powody aby tyle pudru i plasteliny k³aœÌ na twarz. W pierwszych swoich serwisach w TVN24 wygl¹da³ fatalnie - widaÌ by³o wszystkie zmiany tr¹dzikowe. Ale dopiero w TVP nauczy³ siê dobieraÌ odpowiedni kolor, pasuj¹cy do cery.kamuii pisze:![]()
od Krzysia wara
![]()
![]()
![]()
a poza tym chyba nie widziaÂłeÂś go bez makijarzu
a ja tak wiĂŞc wiesz mi lepiej z tapeta niÂż bez
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości