[TVN] 39 i pół / 39 i pół tygodnia
Moderator: Łukasz
Re: "39 i pół"- nowy serial TVN
na podstawie informacji o dwóch nowych serialach/ fabuła, postaci/, które pojawiły się w publikatorach, odnoszę wrażenie, że miejsce "Magdy M" prędzej zajmie "Teraz albo nigdy" niż "39 i pół" :mhm:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
promocja serialu już się zaczęła, widziałam bardzo kolorowe, przyciagajace uwagę bilboardy dziś na mieście 

A mogłabyś (lub ktokolwiek mógłby) zrobić zdjęcie tego billboardu?

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

oczywiście, że mogę nie ma sprawy 

no i zrobiłam dzisiaj tę fotkę, chciałam zrobić w kilku miejscach i wybrać najlepsze, ale nie sprawdziłam baterii w aparacie
i udało się zrobić tylko w jednym miejscu, wszystkie billboardy, które widziałam są identyczne. Widziałam również dzisiaj zajawkę w TVN, mam nadzieję, że serial będzie tak samo dynamiczny.
Również dzisiaj w DdTVN była rozmowa z Dorotą Deląg i pojawił się napis "39,5", to mi raczej przypomina temperaturę
, wg mnie wersja "39 i pół" jest lepsza
http://img229.imageshack.us/img229/4458/39gf8.jpg

Również dzisiaj w DdTVN była rozmowa z Dorotą Deląg i pojawił się napis "39,5", to mi raczej przypomina temperaturę

http://img229.imageshack.us/img229/4458/39gf8.jpg

Jeszcze raz wielkie dzięki, Isadora za zdjęcie i za fatygę.
Fajna ta reklama.
http://www.39ipol.onet.pl (w budowie). A w "Dzień Dobry TVN" pewnie sobie skrócili - może nie wiedzieli jaki jest "oficjalnie" tytuł.
Zresztą same liczby brzydko wyglądają.

Raczej będzie "39 i pół". Widać to po plakacie i po stronie internetowejIsadora pisze:Również dzisiaj w DdTVN była rozmowa z Dorotą Deląg i pojawił się napis "39,5", to mi raczej przypomina temperaturę, wg mnie wersja "39 i pół" jest lepsza

wcale się nie sfatygowałam, jestem typem miejskiego piechura, do tego lubię Warszawę i fotografowanie, sporo tych billbordów, niedługo pewnie dojdą kolejne z TzG i serialu "Teraz albo nigdy", ciekawe czy jakaś inna stacja przebije TVN na billboardy w najbliższym czasie 

"39 i pół" jak widać po bilboardzie będzie nadawany we wtorki o 21:30. O ile dobrze się orientuję o tej porze miał być nadawany serial "Teraz albo nigdy". :mhm:
Bilbord bardzo atrakcyjny
Tylko napis od 4 marca słabo widoczny 

//////////
Faktycznie data i godzina emisji chyba mogłyby być trochę większe, a "Teraz albo nigdy " być może będzie w sobotę o 21.30, bo w pierwszej wersji chyba właśnie o tej porze miało być "39 i pół"
No właśnie: miał być.r_r16 pisze:O ile dobrze się orientuję o tej porze miał być nadawany serial "Teraz albo nigdy". :mhm:

Zastanawiałem się - gdy pierwszy raz zobaczyłem to zdjęcie - co tam jest napisane no i musiałem trochę powiększyć.qmate pisze:Tylko napis od 4 marca słabo widoczny

Myślałem, że cały ten serial nie będzie niczym szczególnym. :> Jednak reklama, która pojawia się w TVN zachęciła mnie do oglądania. Zapowiada się sympatycznie.

Też może obejrzę ten serial tylko znając mnie jak obejrzę jeden odcinek to już mnie wciągnie i będę "musiał" oglądać ten serial. Chociaż... może Tola mnie skutecznie zniechęcić także jest pewne prawdopodobieństwo. W ogóle to ta dziewczyna nie pasuje do serialu ??obyczajowego/komediowego??. I jeszcze Ci bliźniacy... :?
//////////
Jeśli Karolak ma być w serialu menedżerem, to udział Toli wydaje mi się być na miejscu /wyobrażacie sobie na Jej miejscu np Gosię Andrzejewicz
/, ale zastanawiam sie kim będą bracia bliźniacy :o , widziałam ich zdjęcia w prasie, pasują mi na ochronę w dyskotece 

Widziałem przed chwilą zwiastun "39 i pół" - zapowiedź średnio mnie zachęciła do oglądania serialu...
Strona serialu już ruszyła
http://www.39ipol.onet.pl