[TVN] Najsłabsze ogniwo
Moderator: Łukasz
najsÂłabsze ogniwo
NajsÂłabszym ogniwem w tym programie jest Pani ProwadzÂąca.Program dobry , prowadzÂąca (przykro mi to mĂłwiĂŚ) mierna.Czy naprawdĂŞ nie byÂło komu poprowadziĂŚ tego programu?
misia
'NajsÂłabsze ogniwo' - TAK!
Szczuka - NIE!
Da sie oglÂądaĂŚ, chociaÂż za prowadzÂącÂą nie przepadam.
Ale i tak zarĂłwno program jak i Szczuka uwaÂżam za zdecydowanie lepsze od nudnych i schematycznych "MilionerĂłw" z UrbaĂąskim na czele. NiepĂłrywnywalnie bardziej wolĂŞ sÂłuchaĂŚ docinkĂłw Szczuki niÂż powtarzanych do znudzenia kwestii 'Urbana'. Chociaz faktem jest, Âże jej wypowiedzi powinny byĂŚ bardziej krytyczne, a mniej chamskie. Trzeba umieĂŚ wywaÂżyĂŚ delikatnÂą granice miedzy zÂłoÂśliwosciÂą a chamstwem - Szczuka nie umie.
"Pozdhowienia od bahdzo zadowolonego z powhotu Fohum Majkella" - jestem po kursie mĂłwienia tak jak Kazia Sz.
Szczuka - NIE!
Da sie oglÂądaĂŚ, chociaÂż za prowadzÂącÂą nie przepadam.

"Pozdhowienia od bahdzo zadowolonego z powhotu Fohum Majkella" - jestem po kursie mĂłwienia tak jak Kazia Sz.

NajsÂłabsze ogniwo
Jestem na " TAK" dla " N.O" i dla Prowadz¹cej ten teleturniej - Pani Kazimiery.W³aœciwie dziêki Niej ów program nie jest nudny - " coœ siê dzieje"." Sadystyczny haczyk" , " przekomarzanie siê" , zaczepki s³owne, " gnêbienie zawodników" , wytykanie b³êdów- to pewne " novum" w teleturniejach, ale - mimo wszystko dobre/ pocz¹tkowo mia³am negatywne nastawienie/. Pani Kazia przyjê³a wg mnie rolê Mentora- b. dobrze. Jej powiedzenia- komentarze s¹ po prostu fajne/ parafrazy, neologizmy,cytaty z literatury, " zabawa s³owem"/,wiele z nich wyp³ywa z kontekstu sytuacji.Uwa¿am P. Kaziê za œwietn¹ prowadz¹c¹. P.S. ów teleturniej ma pewne " konsekwencje"- szperanie w ró¿nych s³ownikach, encyklopediach,itp/ vide:Forum " N. O." / Jest to zas³uga P. Kazi w roli Mentora.Dziêki!!! Mam jedn¹ uwagê i zastrze¿enie- z b y t g³oœna muzyka przeszkadza telewidzom w odbiorze.
nowicjusz
MaÂło postĂłw
CoÂś ostatnio maÂło postĂłw, czyÂż nie...? A moÂże nikomu nie chce juÂż siĂŞ pisaĂŚ? 

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Czy ktoÂś wie, czy bĂŞda nowe odcinki "NajsaÂłbszego Ogniwa"? Bo jak piszĂŞ do TVNu to mi nie odpowiadajÂą - moÂże nie chcÂą zdradziĂŚ tajemnicy, a nie chcÂą pisaĂŚ, Âże NIE, bo by skÂłamali? PrzecieÂż podczas emisji teleturnieju lecÂą te wszystkie numery SMS, dziĂŞki ktĂłrym moÂżna siĂŞ zgÂłosiĂŚ, a podobno mieli krĂŞciĂŚ do dwudziestegoktĂłregoÂś maja, wiĂŞc po co mieliby zachĂŞcaĂŚ do zgÂłaszania siĂŞ do teleturnieju, ktĂłry tam na prawdĂŞ siĂŞ skoĂączyÂł?...

-
- Nowicjusz
Moim zdaniem raczej nie zdejma Szczuki. Moga ewentualnie zmniejszyc ilosc dni nadawania. Przeciez ona sciaga kazdego dnia okolo 1,5 miliona widzow, to wcale nie tak malo. A wogle program jest spoko, to co powiedzial Miszczak ze chcieli zastapic Milionerow odpowiednim teleturniejem i moim zdaniem udalo im sie, Szczuka tez jest bardzo charakterystyczna jak Hubert ale co najwazniejsze im nie leci, nie xeruje go
PZDR: SMT
PS: Moze ktos wie ile razy leci brytyjska edycja, orginal ( The Wikest Link)
PZDR: SMT
PS: Moze ktos wie ile razy leci brytyjska edycja, orginal ( The Wikest Link)
Ja teÂż ucieszyÂłbym siĂŞ gdyby TVN emitowaÂł nowe odcinki NajsÂłabszego ogniwa w wakacje. Zgadzam siĂŞ z przedmĂłwcÂą, ze TVn -owi udaÂło siĂŞ godnie zastÂąpiĂŚ MilionerĂłw, ktĂłrzy byli juÂż poprostu nudni...
A oryginalna wersja The Weakest Link leci na BBC Prime 5 razy w tygodniu od poniedziaÂłku do piÂątku o 16:30 bodajÂże, a na BBCtwo teÂż 5 razy w tygodniu tylko ze o 17:15
Pozdrawiam paniÂą SzczukĂŞ i jej program 
A oryginalna wersja The Weakest Link leci na BBC Prime 5 razy w tygodniu od poniedziaÂłku do piÂątku o 16:30 bodajÂże, a na BBCtwo teÂż 5 razy w tygodniu tylko ze o 17:15

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza