Subiektywne opinie o prezydencie USA

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kamuii trochĂŞ opanowania i spokoju KOnieczne to jest do rozmawiania o polityce Tutaj nie moÂżna myÂśleĂŚ takl prostymi kategoriami. Sprawa jest bardziej zÂłoÂżona niÂż ci siĂŞ zdaje i nie ogranicza siĂŞ do kilku gÂłupich frazesĂłw
Michos wybacz ale jeÂśli wierzysz w te idiotyzmy ktĂłre wygaduje Bush to sam myÂślisz prostymi kategoriami...
I nie mĂłw mi tu o frazesach bo Bush sypie nimi jak z rĂŞkawa..."Polacy najwiĂŞksi sojusznicy i przyjaciele usa"... "wojna z Irakiem zostaÂła wywoÂłana ze sÂłusznych pobudek" , "chcemy wolnego Iraku a nie ropy...".Problem jest bardzo prosty tu nie ma nic zÂłoÂżonego.Chyba ze mĂłwisz o kontaktach i powiÂązaniach Busha z Bin Ladenami i ArabiÂą SaudyjskÂą... O temu warto siĂŞ dÂłuÂżej przyjÂżeĂŚ...
Wierz mi polityka Busha jest bardzo prosta pieniÂądze wpÂływy i niszczenie oraz dominacja. A nastĂŞpnym razem w ramach poglÂądowych proponujĂŞ obejrzeĂŚ Fahrenheita 9/11.
UwaÂżajac Âże temat jest tendencyjny popierasz to jak Bush potraktowaÂł naszego prezydenta... BRAWO !!! MoÂżna Kwacha lubiĂŚ albo nie ale to nasz Prezydent a Polska to nasz kraj.
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze:ale raczej duÂżo uwagi temu nie poÂświĂŞcili...
nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ biorÂąc pod uwage podejscie Rymana do tematu

Sorry Kamuii ale bardziej juÂż tego nie mozna w TV podkreÂśliĂŚ. No chyba Âżeby daĂŚ Tomka Sianeckiego do odzielnego wywodu na ten temat :roll: .
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Sorry ale skoro pomimo mojej proÂśby temat zostaÂł zmieniony,koĂączĂŞ dyskusjĂŞ....
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To nie ja. Maciek, "prezydent", tak jak "papieÂż" piszemy z maÂłej litery. :D A Kamuii niech siĂŞ nie zÂłoÂści, bo nie ma czemu.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

"Papie¿" pisze siê z du¿ej litery, w³aœnie. :twisted: A jeœli chodzi o prezydenta, czy te¿ Prezydenta, to siê nie bêdê k³óciÌ, bo pewnoœci nie mam.
A temat zmieniÂłem, bo poprzedni nawet siĂŞ do koĂąca nie mieÂściÂł w wyÂświetlaniu. Tak w ogĂłle, to temat, jak mi wiadomo, wÂłaÂśnie ma byĂŚ zwiĂŞzÂły. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Nie. Z maÂłej litery piszemy: profesor, prezydent, premier, a takÂże papieÂż. Tylko na lekcjach religii nawiedzone katechetki uczÂą pisaĂŚ z wielkiej litery. W gazetach jest z maÂłej, na maturze teÂż trzeba napisaĂŚ z maÂłej. Bo ma byĂŚ z maÂłej. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A temat zmieniÂłem, bo poprzedni nawet siĂŞ do koĂąca nie mieÂściÂł w wyÂświetlaniu. Tak w ogĂłle, to temat, jak mi wiadomo, wÂłaÂśnie ma byĂŚ zwiĂŞzÂły.
to trza byÂło napisaĂŚ ze siĂŞ nie mieÂści... jak go pisaÂłam to siĂŞ mieÂściÂł moze potem coÂś nie zaskoczyÂło nie zauwaÂżyÂłam.Za to tudno byÂło niezauwaÂżyĂŚ mojej proÂśbĂŞ juÂż na poczÂątku by tego tematu ine zmieniaĂŚ.Moze i byÂł subiektywny, za to teraz jest na pewno skoro juz w temacie MaĂŚku to zaznaczyÂłeÂś... MĂłj temat prezentowaÂł mĂłj punkt widzenia na tÂą sprawĂŞ...jak ktoÂś siĂŞ z tym nie zgadzaÂł tak jak Michos to napisaÂł to w wÂątku...[/quote]
Android <3
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Ale Aniu, ja siê zgadzam! Nie zmienia to jednak faktu, ¿e naprawdê piszemy w tym temacie subiektywnie. To absolutnie nie jest aluzja pod Twoim adresem; chodzi po prostu o formalnoœÌ. A tamten temat naprawdê siê nie mieœci³.
JeÂżeli chcesz, Aniu, to ja przecieÂż mogĂŞ zmieniĂŚ go raz jeszcze? Tylko na jaki (nie tak dÂługi jak tamten! :wink:)?
ÂŁukasz pisze:Nie. Z maÂłej litery piszemy: profesor, prezydent, premier, a takÂże papieÂż. Tylko na lekcjach religii nawiedzone katechetki uczÂą pisaĂŚ z wielkiej litery. W gazetach jest z maÂłej, na maturze teÂż trzeba napisaĂŚ z maÂłej. Bo ma byĂŚ z maÂłej.
Wiem, niepotrzebnie siĂŞ wykÂłucaÂłem. To jest chyba wÂłaÂśnie to mĂŞskie "ego". :wink: A jeÂśli chodzi o katechetki, to trudno siĂŞ nie zgodziĂŚ, one rzeczywiÂście zwykle tak uczÂą. I pewnie dlatego mi tak zostaÂło; obiecujĂŞ wiĂŞc, Âże na maturze (a mam jeszcze trochĂŞ czasu) napiszĂŞ poprawnie! :oops: :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A dzisiaj leciaÂł mĂłj ulubiony film :) czyli Fahrenheit 9/11 polecam wszystkim popierajÂącym Busha... :mad:

a tu garœÌ Bushyzmów...
Nie jest najwaÂżniejszÂą sprawÂą bycie gubernatorem czy teÂż pierwszÂą damÂą jak w
moim przypadku.
Ja rozumiem, co to jest rozwĂłj drobnego biznesu. Sam nim byÂłem.
- MĂłj brat Jeb jest gubernatorem Teksasu
- Florydy - poprawia dziennikarz
- Florydy. Stanu Floryda
To najwyraÂźniej jest budÂżet. Jest w nim mnĂłstwo liczb.
S¹dzê, ¿e wszyscy siê zgadzamy: przesz³oœÌ minê³a.
Musimy utrzymywaĂŚ dobre stosunki z Greczynami.
Coraz wiĂŞcej importu napÂływa do nas z zagranicy.
Jestem przekonany, Âże istota ludzka i ryba mogÂą koegzystowaĂŚ w pokoju.
To nie skaÂżenia szkodzÂą Âśrodowisku, lecz zatrucie powietrza i wody.
Rodzina jest tam, gdzie skrzydÂła dostajÂą marzeĂą.
Terapie lekowe zastĂŞpujÂą mnĂłstwo lekĂłw, jakie znaliÂśmy dotychczas.
To wa¿ne zagadnienie: ile d³oni uœcisn¹³em?
JeÂśli nie osiÂągniemy sukcesu, grozi nam ryzyko poraÂżki.
Mars jest mniej wiĂŞcej w tej samej dlegÂłoÂści od SÂłoĂąca i jest to bardzo waÂżne.
WidzieliÂśmy obrazy, na ktĂłrych sÂą, jak nam siĂŞ wydaje, kanaÂły oraz woda. JeÂśli
jest tam woda, to znaczy, Âże jest i tlen. JeÂżeli jest tlen, to znaczy, Âże
moÂżemy oddychaĂŚ.
Holocaust byÂł obrzydliwym etapem historii naszego narodu. To znaczy - historii
naszego stulecia. Ale przecieÂż wszyscy ÂżyliÂśmy w tym stuleciu. To jest - nie
ÂżyliÂśmy w tym stuleciu.
Ufam, Âże Âżyjemy w czasie nieodwracalnego trendu ku wiĂŞkszej wolnoÂści i
demokracji. Ale to siĂŞ moÂże zmieniĂŚ.
BĂŞdziemy mieli najlepiej wyksztaÂłcony narĂłd amerykaĂąski na Âświecie.
Mamy mocne zobowiÂązania wobec NATO. JesteÂśmy czĂŞÂściÂą NATO. Mamy mocne
zobowiÂązania wobec Europy. JesteÂśmy czĂŞÂściÂą Europy.
Niska frekwencja wyborcza wskazuje na to, Âże mniej ludzi idzie gÂłosowaĂŚ.
Kiedy mnie pytajÂą, kto wywoÂłaÂł rozruchy i zabĂłjstwa w Los Angeles, moja
odpowiedÂź jest prosta i jasna: Kto jest winien rozruchĂłw? Winni sÂą uczestnicy
rozruchĂłw. Kto jest winien zabĂłjstw? Winni sÂą zabĂłjcy.
Wszyscy jesteœmy gotowi na nieprzewidziane wydarzenia, do których mo¿e dojœÌ
albo nie dojœÌ.
NadszedÂł czas, by rodzaj ludzki wkroczyÂł do UkÂładu SÂłonecznego.
Szczerze mĂłwiÂąc, nauczyciele to jedyny zawĂłd, ktĂłry uczy nasze dzieci.
Nasi wrogowie sÂą bardzo nowoczeÂśni i pomysÂłowi. I my takÂże. Nigdy nie przestajÂą
myÂśleĂŚ, w jaki sposĂłb skrzywdziĂŚ nasz kraj i narĂłd. Ale i my teÂż.
To prawdziwa przyjemnoœc uœcisù¹Ì d³où temu Irakijczykowi, któremu Saddam
Hussein obci¹³ obie rêce.
Android <3
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Artur »

Dobre Kamuii, dobre! Szczegolnie te dwa ostatnie :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hehe dokÂładnie ;) teÂż mi siĂŞ podobajÂą niestety Bush to debil :?
ale ostatnio podj¹³ jedn¹ s³uszn¹ decyzjê i 1 raz siê z tym pajacem zgodzê.
Otó¿ uzna³ on ¿e wszyscy terroryœci powinni byÌ zes³ani na tak¹ wyspê gdzie mo¿na by ich by³o torturowaÌ (gotowanie i inne tego typu) i bardzo dobrze ;) nie jestem absolutnie za traktowaniem wiêŸniów tak jakw abu graib czy w guan tanamo bo to s¹ w wiêkszoœci Bogu ducha winni ludziê, chodzi tu o terrorystów pokroju Bin Ladena.I niech nikt nie mówi ¿e to niehumanitarne. Bo ofiary Al qeidy te¿ cierpai³y skacz¹c z WTC.... Brawa dla Busha za odwagê ale nie zmienia to fucktu ze to chyba najgorszy prezydent USA od czasów McKniley'a który nie wiem czy wiecie zosta³ zamordowany (zastrzelony) przez Polaka Leona Czo³gosza ;)
No i nie wiolno pomin¹Ì Nixona ;)
Android <3
ODPOWIEDZ