Tomasz Lis
Moderator: Łukasz
Wiem i bardzo przepraszam... jeszcze raz wiĂŞc zwracam honor
PomyliÂłem siĂŞ... Wyjasniam o tym w dziale Telewizja: temacie: Czy Polsat zgapia progamy z TVn -u... Jeszcze raz przepraszam 

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Red bull to bluÂźnierca?
chciaÂłem siĂŞ dowiedzieĂŚ co tak ohydnie paskudnego napisaÂł Red bull, Âże na pewien czas zostaÂł wyrzucony z forum? Rozumiem, Âże Szanowny Administrator jest osobÂą utrzymujÂącÂą bardzo bliskie kontakty z panem T. Lisem - dlatego teÂż od razu, bez wahania, mĂłgÂł odpisaĂŚ, iÂż informacja jakoby T. L. przeszdÂł do Polsatu jest tu cyt. "FAÂŁSZERSTWEM". Przypominam, iÂż w ostatnim numerzy POLITYKI Lis powiedziaÂł ze podkoniec maja bĂŞdzie miaÂł kontrakt w kieszeni. SÂądzĂŞ, Âże raczej nie chodzi o TVP - tak jak bardzo szybko poinformowano o kontrakcie z M. Olejnik, tak i tym razem postÂąpiono by podobnie. A tu cisza. Na Woronicza milczÂą. WiĂŞc moÂże rzeczywiÂście chodzi o Polsat?
Przepraszam pan administrator powiedzia³, ¿e ta informacja nie jest prawdziwa. A gdzie miejsce na wolnoœÌ s³owa? ¯yjemy w XXI wieku, jesteœmy w Unii Europejskiej, a niektórzy wci¹¿ zachowuj¹ siê niczym dzieci w piaskownicy. Oddaj moje zabawki i wynoœ siê, bo ciê nie lubiê. Apelujê o wiêcej umiaru i tolerancji dla cudzych wypowiedzi. Red bull nikogo nie obrazi³, nie uzywa³ niecenzuralnych s³ów etc.
Przepraszam pan administrator powiedzia³, ¿e ta informacja nie jest prawdziwa. A gdzie miejsce na wolnoœÌ s³owa? ¯yjemy w XXI wieku, jesteœmy w Unii Europejskiej, a niektórzy wci¹¿ zachowuj¹ siê niczym dzieci w piaskownicy. Oddaj moje zabawki i wynoœ siê, bo ciê nie lubiê. Apelujê o wiêcej umiaru i tolerancji dla cudzych wypowiedzi. Red bull nikogo nie obrazi³, nie uzywa³ niecenzuralnych s³ów etc.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Szanowny Filipie!!! Z caÂłego serca przepraszam za moje paskudne zachowania. :oops: Jest mi naprawdĂŞ wstyd! Jak ja mogÂłem zamieÂściĂŚ dwa posty po rzÂąd?
Naprawdê nie znajdujê wyt³umaczenia dla swej niegodnej postawy. Juz jutro pojdê oddam siê w rêce policji. Miejsce takich przestêpców jak ja jest w kiciu. A tak swoj¹ drog¹ to mam wirusa, który od czasu do czasu wyrzuca mnie z sieci, nie zd¹rzy³em napisaÌ tego co chcia³em wiêc musia³em póŸniej dokoùczyÌ. Pozdrawiam 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Cha cha cha cha moderator niech siĂŞ w kÂąt schowa cha cha cha cha cha buchachachachachacha cha cha!!!! A jednak Red bull miaÂł racje ! Lis w Polsacie!!! Buchachachachacha cha1 A podobno to informacja byÂła nieprawdziwa- ach ta pewnoÂśc pana ÂŁukasza!!1 cha cha cha to moÂże jakieÂś przeprosiny dla Red bulla? ewentualnie posadĂŞ informatora buchachachacha
Jednak to nie zmienia faktu, ze red bull skopiowa³ tutaj niepotwierdzonego posta z innego forum. Tego typu informacji pojawia siê bardzo wiele na ró¿nych forach internetowych. Zobacz na forum Gazety Wyrorczej - dzia³ Telewizja albo forum WM. Po³owa to plotki.
Nie moÂżna nawet powiedzieĂŚ, Âże post skopiowany przez red bulla siĂŞ potwierdziÂł, bo jak na razie zgadza siĂŞ tylko pierwsze zdanie. Lis doszedÂł do porozumienia z Solorzem. Nie wiadomo natomiast czy bĂŞdzie prowadziÂł Informacje.
Poza tym red bull nie dostaÂł bana tylko za ten jeden post.
Nie moÂżna nawet powiedzieĂŚ, Âże post skopiowany przez red bulla siĂŞ potwierdziÂł, bo jak na razie zgadza siĂŞ tylko pierwsze zdanie. Lis doszedÂł do porozumienia z Solorzem. Nie wiadomo natomiast czy bĂŞdzie prowadziÂł Informacje.
Poza tym red bull nie dostaÂł bana tylko za ten jeden post.