Wątek sportowy

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

No proszĂŞ... "rodzi nam siĂŞ drugi Adam MaÂłysz".
To, ¿e Kamil Stoch ma wielki talent do skoków narciarskich wiadome by³o ju¿ od dawna. Ale po dzisiajszym Letnim konkursie Grand Prix w Oberhofie mo¿na byÌ ju¿ pewnym, ¿e mamy nastêpcê Ma³ysza. Najpierw wygra³ kwalifikacje póŸniej seriê próbn¹ i sam konkurs. Mam nadziejê, ¿e w sezonie zimowym (od ostatniego weekendu listopada) Kamil bêdzie mia³ wyœmienit¹ formê i razem z Adamem Ma³yszem bêd¹ zdobywaÌ miejsca na podium :D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Fajnie by byÂło gdyby w kaÂżdym konkursie krĂŞciÂł siĂŞ w okolicach pierwszej dziesiÂątki :tanczy: -poprostu wszedÂł na wyÂższy poziom ;) A jeÂśli tak bĂŞdzie to podium jest kwestia czasu 8) Tylko Âżeby media go nie zniszczyÂły-ale chyba nad nim pieczĂŞ trzymajÂą rodzice,gdzies o tym czytaÂłem,Âże prowadza kariere syna :D

Rutkowski jeszcze miaÂł potencjaÂł,ale... :hmm: a tam szkoda gadaĂŚ.Nawet raz z nim miaÂłem okazje pogadaĂŚ chwile :spiewa:

A teraz pi³eczka :spiewa: :arrow: w sobote 3 pkty to obowi¹zek :stop: Tylko Ci napastnicy-mo¿e z nimi uda sie dociagn¹Ì eliminacje szczêœliwie ale na taki turniej jak ME to trochê za ma³o-delikatnie mowi¹c :stop: Tylko,¿e jeszcze jest czas-nie ma co panikowaÌ.

A w powo³aniach brakuje mi Zieùczuka-goœÌ ma naprawdê forme-szkoda by tego nie wykorzystaÌ,mimo ,¿e boki pomocy podobno to nasza najsilniejsza formacja dobrych zawodników nigdy dosyÌ :aniol:

[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 11:38 pm ]
I mamy to Euro :!: :!: :!: Fajnie,bedzie co ogladac za rok :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Co sadzicie o dzisiejszym meczu Naszych Zlotek :?:
Mecz dosyc dramatyczny i zaciety, szkoda ze tak to sie potoczylo, bo Polki mialy wielka szanse na zwyciestwo :( Szczegolne wyroznienia chyba naleza sie Glince- swietne akcje :lol2:
Na szczescie dzisiejsza porazka nie przekresla naszych szans na udzial w Igrzyskach w Pekinie- ale trzeba bedzie wygrac z Tokio :hyh:
maxxx

Ogolnie to wielkie brawa dla dziewczyn za caly ten Turniej w Halle :brawa: Znow pokazaly,ze mimo ostatnich niepowodzen naleza do swiatowej elity,a na pewno europejskiej :aniol: Jestem prawie pewien ,ze zagramy po 40 latach na Igrzyskach :D

A dzisiejszy mecz,no coz z Rosjankami nigdy nie jest latwo.Ale emocje na wysokim poziomie,nigdy nie przypuszczalem ,ze kobieca siatkowka jest taka interesujaca-z aspektami sportowymi wlacznie ;) Jeszcze ten komentator wprowadzal fajny klimat :tanczy:
Zawodniczek nie bede ocenial-wszystkie sa najlepsze :lol2:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Pierwsze dwa sety by?y bardzo wyrĂłwnane. Polki z Rosjankami sz?y punkt za punkt :D, ale niestety to nie naszym udawa?o si? dobi? do 25. W trzecim secie Polki pokaza?y fenomenaln? siatkĂłwke i rozbi?y rywalki do 14(chyba). Szkoda, ?e w dodatkowym pi?tym secie si? nie uda?o, ale i tak w tym meczu to Polki pokaza?y lepsz? siatkĂłwk? :D. Pozostaje tylko mie? nadziej?, ?e wygramy turniej w Japonii.
maxxx

Tenisem ktos sie interesuje :?: :lol2: Australian Open wkracza w decydujaca faze :spiewa:
Jak narazie lepsze mecze byly we wczesniejszych fazach szczegolnie Janko Tipsarevica,ktory omal nie wyeliminowal rakiete nr 1 Rogera 8)
Megasensacja jest malo znany Francuz Tsonga-po tym co dzis zagral z Nadalem mozna wnosic ,ze moze na dlugi czas namieszac w rankingach 8) Jutro Federer-Djokovic :spiewa: Mimo wszystko wygra Szwajcar :spiewa:
Kobiety..Marija Sharapova wg mnie ma juz wygrana ,ale fajnie jakby byl wyrownany 3 setowy mecz z Ana Ivanovic :tanczy: :arrow:

Obrazek

Noi oczywiscie wielkei gratulacje dla naszych zawodniczek :aniol: Choc Agnieszka Radwanska zagrala slaby mecz to dojscie do cwiercfinalu takiej imprezy jest sukcesem ponad miare naszych polskich tenisowych mozliwosci :brawa: :spiewa:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Ja sie interesowa?em Australian Open tylko do momentu, kiedy Aga Radwa?ska odpad?a. Ogl?da?em jej mecz ?wier?fina?owy. Bardzo s?aby. Nie do ko?ca rozumia?em jak oni te punkty licz?, ale Polka w takim wa?nym meczu w wielkoszlemowym turnieju wi?c trzeba by?o obejrze? :D.
maxxx

Jakos dziwnie bylem pewien,ze nie wygra tego :spiewa: Ale nie ma co wymagac-ja doceniam to co jest :stop: Przydalby sie nam jakis tenisista na poziomie :stop:
Jakos Czesi potrafia miec dwoch zawodnikow w szerszej czolowce,albo Serbowie :spiewa:
No ale jak nie wiadomo o co chodzi to.. ;(
Mam nadzieje ogladnac wszystki mecze do konca 8) Tenis to piekna dyscyplina :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Re: Wątek sportowy

Post autor: pop »

Kolejny sukces polskiego sportowca tym razem w tenisie stołowym. Polka Qian Li znalazła się na drugim miejscu (na 12) wśród najlepszych zawodniczek tenisa stołowego w Europie. :D :D :D
Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
D00
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: D00 »

Z nazwiska to rdzenna Polka :) Ale każdy sukces dobry, byle Polska!

Za chwilę meczyk z Czechami, więc mam nadzieję, że oglądacie!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Mecz z Czechami wczorajszy mam nadzieję, że będzie początkiem nowego. Mam nadzieję, że tym meczem i późniejszymi występami na czerwcowej imprezie nasi zawodnicy zatrą niemiłe wspomnienia z Niemiec czy Korei. Wszystko na to wskazuje, że na coach podchodzi do sprawy profesjonalnie i zawodnicy nie zajmą się reklamą zupek zamiast solidnym treningiem.
ZIMA
D00
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: D00 »

Już jest dużo lepiej, a co będzie wkrótce, to wolę nie myśleć :) A wszystko dlatego, że pierwszy raz od bardzo dawna mamy PROFESJONALNEGO trenera, którego interesuje drużyna, a nie kasa.
maxxx

Nie ma co wybrzydzać jak są zwycięstwa,ale też nie ma co być huraoptymistą-już to wszystko przerabialiśmy :spiewa:
Co do trenera pełna zgoda :aniol: Da się wyjść z tej grupy(trzeba wreszcie przełamać kompleks Niemców,zostanie Nam wtedy tylko kompleks szwedzki :uhh: ) :stop: Tylko jeszcze jakiś napastnik by się przydał . :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Co tu taka cisza :P nikt nie gratuluje wspaniałgo skoku Stefanowi H. w konkursie drużynowym ?? 120 m to przecież świetny wynik :lol2: Dobrze, że już się sezon powoli kończy bo jeszcze Hula zostałby "miszczem" :lol2: :P

Oglądałem w nocy walkę dwóch gwiazd w wadze ciężkiej i muszę powiedzieć że jestem zawiedziony poziomem - to nie był boks - to były więcej zapasy...
ZIMA
Ptr15
Bywalec
Bywalec

TVN_FAN pisze:120 m to przecież świetny wynik
Szkoda, że on tyle nie skacze na skoczni K120 albo w ogóle, żeby takie wyniki osiągał na małych skoczniach K90 :D:D:D.
Sezon się pomału kończy i dla Adama trzeba chociaż podium życzyć. Kami Stoch ostatnio niestety słabiej, a reszta kadry zdecydowanie poniżej oczekiwań kibiców i Hannu Lepistoe.
ODPOWIEDZ