Dzień na żywo
Moderator: Łukasz
Re: Dzień na żywo
Tak, to jest wirtualne. Remont się dopiero zacznie. Jeszcze Fakty korzystają z newsroomu i tak ma być jeszcze przez jakiś czas.
No to skoro Fakty mogą dalej korzystać ze studia, to co stoi na przeszkodzie, żeby TVN24 wciąż jeszcze z niego korzystało?
Może prowadzą jakieś testy?
Jak kadrowani są goście w serwisach?

Tak samo w czasie informacji biznesowych
W poniedziałek i wtorek tło było inne. Jakieś takie chyba szarawe. W każdym bądź razie było nijakie.
Podsumowanie tygodnia ze studia WiW.
Ale muszą trochę jeszcze pokombinować z tłem, bo im się zacina. Widać w tle, idzie ktoś i nagle staje i stoi tak kilka minut, a na monitorkach też się wszystko zatrzymało. 2 razy dziś zacięte tło widziałem. Czyżby sprzęt im nie wyrabiał?
Na siedząco? Czy posiada ktoś jakieś capsy?avatar pisze:Podsumowanie tygodnia ze studia WiW.
Cholewiński stał przy największym ekranie. Bokiem do niego (kadrowanie też było bokiem, tak by było widać ekran i prezentera) i w tle za nim było widać reżyserkę tak jak w serwisach porankowych.
Wyglądało tak samo, tylko z inną grafiką na ekranie.rogi pisze:Na siedząco? Czy posiada ktoś jakieś capsy?avatar pisze:Podsumowanie tygodnia ze studia WiW.

Uploaded with ImageShack.us
Od dawna ponownie jest dwóch prezenterów w weekend?
Od wczoraj.
Ciekawe na jak długo. Zapewne w wakacje ponownie pojedynczo.
Przybylski w dzisiejszym "DnŻ" - jakoś zniosłem, ale jak od 20 minut zamiast serwisu informacyjnego oglądam powtórkę wczorajszych "FpF" to już nie wytrzymuje. Zastanawiam się jaki jest tego sens? Może mi ktoś wytłumaczyć?