Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Masz racjĂŞ - wstawanie przec caÂły tydzieĂą ok 4.00 nad ranem jest bardzo mĂŞczÂące. Ale program nie trwa aÂż tak dÂługo - koĂączy siĂŞ przed 8.00, potem wchodzÂą dopiero po wiadomoÂściach, Pogodzie i Cafe serio, czyli ok 08.30 - resztĂŞ czasu wypeÂłnia muzyka i zapowiedzi programowe. ZresztÂą lepsze to, niÂż np Moda na sukces. O 09.00 jest skrĂłt WiadomoÂści potem programy dla dzieci, wiĂŞc ostatnie minuty programu powinny byĂŚ posiecone dla rodzicĂłw maÂłych dziecie - jakieÂś porady etc.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Nie wymieszali tylko teraz jedna para prowadzi program przez ca³y tydzien. Potem bedzie nastêpna i nastêpna i dopiero znowu Schymalla z Pochwa³¹.michal pisze:Ja zawsze ogl¹dam "Kawê czy herbatê" przed porannymi zajêciami. Czêsto œmiesz¹ mnie te przekomarzania prowadz¹cych. Teraz nie ogl¹dam, bo we wrzeœniu jeszcze mam raczej wakacje i wstajê póŸniej, ale z tego raz co widzia³em to znowu wymieszali dy¿ury prowadz¹cych i Schymallê z Pochwa³¹ przenieœli z pi¹tku na wtorek.
Apropos ciekawostek telemetrycznych to widzieliscie, ze "M jak Mi³oœÌ" ma 25% ogl¹dalnoœci, a za nim "Wiadomoœci" z...12%
Tak mjak mĂłwiÂłem straci na tym Monika bo nie ma jej w dziesiÂątce.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Macie tu ten swĂłj ukochany tvn. Spada im i spada i koĂąca nie widaĂŚ a polsat osiÂąga niewiarygodnie wysokie wyniki oglÂądalnoÂści. Zobaczycie, Âże jak lis wkroczy z peÂłnÂą parÂą to spadku tvn-u nic nie zatrzyma.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15704
A tu polsat dla porĂłwnania.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15703

http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15704
A tu polsat dla porĂłwnania.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15703
A ja pisa³em gdzieœ o tym, ¿e czekam z niecierpliwoœci¹ na wyniki nowych odcinków "M jak Mi³oœÌ". W ubieg³ym roku we wrzesniu serial zaczyna³ z wynikiem ok 6, 7 mln, a ja dowiedzia³em sie z "Faktu", ze poniedzia³kowy odcinek ogl¹da³o 9 mln 120 tyœ widzów. NieŸle jak na pocz¹tek.

Polsat poszedÂł wysoko do gĂłry, a ludzie mĂłwiÂą, Âże to TVN spadÂł. O spadku mozemu mĂłwiĂŚ, jakby TVN miaÂł 10% a ma nadal 13-14%.
"Jak rozpêta³em...", "Kiepsy" oraz "Bar" s¹ napêdem ogladalnoœci Polsatu, wiêc o jakimœ odswie¿eniu wizerunku trudno mówiÌ. Niektórzy twiedz¹, ¿e Lis siê tam pojawi³ to wszystko w Polsacie poprawil¹ sw¹ jakoœÌ i trzeba to ogl¹daÌ
A "Miodowe Lata" spartaczyli totalnie, jak tez i "RodzinĂŞ zastĂŞpczÂą".
"Jak rozpêta³em...", "Kiepsy" oraz "Bar" s¹ napêdem ogladalnoœci Polsatu, wiêc o jakimœ odswie¿eniu wizerunku trudno mówiÌ. Niektórzy twiedz¹, ¿e Lis siê tam pojawi³ to wszystko w Polsacie poprawil¹ sw¹ jakoœÌ i trzeba to ogl¹daÌ

A "Miodowe Lata" spartaczyli totalnie, jak tez i "RodzinĂŞ zastĂŞpczÂą".

Nie pozostaje mi nic innego powiedzieĂŚ: "PoczÂątki bywajÂą trudne" :?
Trzeba jednak zwróciÌ uwagê polskim widzom, którzy to wybieraj¹ pozycjê ju¿ im dobrze znane, które zd¹¿yli polubieÌ. TVN prêdzej czy póŸniej wyci¹gnie z tego wnioski i nowoœci bedzie z sezonu na sezon mniej. A jak jakaœ siê ju¿ pojawi to... bardzo kontorwersyjna.
Widac pozatym widzowie nie lubiÂą zmian w ramĂłwce. Nie chcÂą zmieniaĂŚ przyzywczaieĂą
W11 notuje sÂłabe wyniki oglÂądalnoÂści o 17:00 -Âśrednia to ponad 0,9 mln. widzĂłw... Ogniwo zapewniaÂło blisko 1,5 :?
Nie najlepsze, ale dobre wyniki notuje Kazimiera Szczuka o 20:10. W pierwszym tygodniu poradziÂła sobie nawet dobrze. TVN -owi zapewnia udzaiÂł bliski 10%. Trzy serca zapewniaÂły 7%, a Na WspĂłlnej 11%. Nie jest jednak tak Âźle
Pozatym nie moÂżemy mĂłwiĂŚ o poraÂżce jesiennej ramĂłwki, bo jesieĂą jeszcze na dobre siĂŞ nie zaczĂŞÂła. NajsÂłabsze ogniwo jestem jednak pewnien lepsze wynik osiÂągnĂŞÂło by w paÂśmie o 17:00
Tylko patrzeĂŚ, jezeli programy bĂŞdÂą miay takÂą widowniĂŞ -TVN zmieni pory emisji i powrĂłci do starych godzin...
Pamietajmy nadal, ¿e POLSAT dociera do wiêkszej czeœci Polski ni¿ TVN. Widzowie nie widz¹ nic ciekawego w kana³ach publicznych , nie maj¹ TVN -u -w³¹czaj¹ POLSAT...
Trzeba jednak zwróciÌ uwagê polskim widzom, którzy to wybieraj¹ pozycjê ju¿ im dobrze znane, które zd¹¿yli polubieÌ. TVN prêdzej czy póŸniej wyci¹gnie z tego wnioski i nowoœci bedzie z sezonu na sezon mniej. A jak jakaœ siê ju¿ pojawi to... bardzo kontorwersyjna.
Widac pozatym widzowie nie lubiÂą zmian w ramĂłwce. Nie chcÂą zmieniaĂŚ przyzywczaieĂą
Nie najlepsze, ale dobre wyniki notuje Kazimiera Szczuka o 20:10. W pierwszym tygodniu poradziÂła sobie nawet dobrze. TVN -owi zapewnia udzaiÂł bliski 10%. Trzy serca zapewniaÂły 7%, a Na WspĂłlnej 11%. Nie jest jednak tak Âźle

Tylko patrzeĂŚ, jezeli programy bĂŞdÂą miay takÂą widowniĂŞ -TVN zmieni pory emisji i powrĂłci do starych godzin...
Pamietajmy nadal, ¿e POLSAT dociera do wiêkszej czeœci Polski ni¿ TVN. Widzowie nie widz¹ nic ciekawego w kana³ach publicznych , nie maj¹ TVN -u -w³¹czaj¹ POLSAT...
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Najlepszy wynik "M jak Mi³oœÌ" to 10 mln 581 z lutego 2004 (Ÿród³o: http://www.m-jak-milosc.blog.pl ) i wydaje mi sie, ze po takim debiucie jest szansa na taki wynik, ale to dopiero w zime kiedy wiêkszoœÌ ludzi wieczorami siedzi przed tv.michos pisze:Tak jak kiedyœ by³a akcja "Ca³a Polska czyta dzieciom" tak teraz "Ca³a Polska ogl¹da "M jak mi³oœÌ"
Myœlê, ¿e ogl¹dalnoœÌ "M jak mi³oœÌ" mo¿e dojœÌ nawet do 11 mln ale chyba na tej granicy siê zatrzyma.![]()
![]()
Jeœli chodzi o wtorkowy wynik to "M jak Mi³oœÌ" znowu mia³o ponad 25% udzia³uw rynku.
Jesli chodzi o stacje to 22% TVP 1, 21 TVP 2, 19 Polsat, a TVN 12%

-
- Bywalec
- Kontakt:
Serial da siĂŞ oglÂądaĂŚMocne_ogniwo pisze:nie dobrze mi jak slysze m jak milosc dostaje drgawek i zimno mi, mam uczulenie na ten serial, jak mozna go ogldac nie jestem w stanie tego zrozumiec

TÂą jesieniÂą, teÂż nie bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł nowych odcinkĂłw serialu. Mimo iÂż serial potrafi byĂŚ ciekawy to i tak wybieram o 20:10 "NajsÂłabsze ogniwo".
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
ja te¿ wybieram ogniwo, kiedyœ oglada³am m jak mi³oœÌ, jeszcze rok temu by³ dla mnie ciekawy, ale teraz juz sie nudzi, ile mozna ci¹gn¹Ì te same w¹tki, mozna wprowadzac nowych aktorów, ale to robi sie coraz bardziej bez sensu, wczoraj obejrza³am powtórke mjm o 16, ale raczej mnie nie zaciekawi³, ciagle te same rozmowy, marta tak samo biedna i niezdecydowana, goœka i stefan, te ich rozmowy o mi³oœci flaki z olejem, rzygaÌ sie chce
Mnie jakoœ nie nudzi i w¹tków nowych jest mnóstwo. Nowy facet Marty, przeœladuj¹ca j¹ Radomska, Jacek j¹ zdradza³, Stefan I Marek otwieraj¹ pub, Hanka i Marek (chyba) adoptuj¹ dziecko. Coœ nie uwa¿nie ogl¹dasz bo tych w¹tków przed rokiem nie by³o.bambi pisze:ja te¿ wybieram ogniwo, kiedyœ oglada³am m jak mi³oœÌ, jeszcze rok temu by³ dla mnie ciekawy, ale teraz juz sie nudzi, ile mozna ci¹gn¹Ì te same w¹tki, mozna wprowadzac nowych aktorów, ale to robi sie coraz bardziej bez sensu, wczoraj obejrza³am powtórke mjm o 16, ale raczej mnie nie zaciekawi³, ciagle te same rozmowy, marta tak samo biedna i niezdecydowana, goœka i stefan, te ich rozmowy o mi³oœci flaki z olejem, rzygaÌ sie chce