Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Masz racjĂŞ - wstawanie przec caÂły tydzieĂą ok 4.00 nad ranem jest bardzo mĂŞczÂące. Ale program nie trwa aÂż tak dÂługo - koĂączy siĂŞ przed 8.00, potem wchodzÂą dopiero po wiadomoÂściach, Pogodzie i Cafe serio, czyli ok 08.30 - resztĂŞ czasu wypeÂłnia muzyka i zapowiedzi programowe. ZresztÂą lepsze to, niÂż np Moda na sukces. O 09.00 jest skrĂłt WiadomoÂści potem programy dla dzieci, wiĂŞc ostatnie minuty programu powinny byĂŚ posiecone dla rodzicĂłw maÂłych dziecie - jakieÂś porady etc.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

michal pisze:Ja zawsze ogl¹dam "Kawê czy herbatê" przed porannymi zajêciami. Czêsto œmiesz¹ mnie te przekomarzania prowadz¹cych. Teraz nie ogl¹dam, bo we wrzeœniu jeszcze mam raczej wakacje i wstajê póŸniej, ale z tego raz co widzia³em to znowu wymieszali dy¿ury prowadz¹cych i Schymallê z Pochwa³¹ przenieœli z pi¹tku na wtorek.
Nie wymieszali tylko teraz jedna para prowadzi program przez ca³y tydzien. Potem bedzie nastêpna i nastêpna i dopiero znowu Schymalla z Pochwa³¹.

Apropos ciekawostek telemetrycznych to widzieliscie, ze "M jak Mi³oœÌ" ma 25% ogl¹dalnoœci, a za nim "Wiadomoœci" z...12%

Tak mjak mĂłwiÂłem straci na tym Monika bo nie ma jej w dziesiÂątce.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Macie tu ten swĂłj ukochany tvn. Spada im i spada i koĂąca nie widaĂŚ a polsat osiÂąga niewiarygodnie wysokie wyniki oglÂądalnoÂści. Zobaczycie, Âże jak lis wkroczy z peÂłnÂą parÂą to spadku tvn-u nic nie zatrzyma. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15704
A tu polsat dla porĂłwnania.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15703
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja pisa³em gdzieœ o tym, ¿e czekam z niecierpliwoœci¹ na wyniki nowych odcinków "M jak Mi³oœÌ". W ubieg³ym roku we wrzesniu serial zaczyna³ z wynikiem ok 6, 7 mln, a ja dowiedzia³em sie z "Faktu", ze poniedzia³kowy odcinek ogl¹da³o 9 mln 120 tyœ widzów. NieŸle jak na pocz¹tek. :D
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Polsat poszedÂł wysoko do gĂłry, a ludzie mĂłwiÂą, Âże to TVN spadÂł. O spadku mozemu mĂłwiĂŚ, jakby TVN miaÂł 10% a ma nadal 13-14%.
"Jak rozpêta³em...", "Kiepsy" oraz "Bar" s¹ napêdem ogladalnoœci Polsatu, wiêc o jakimœ odswie¿eniu wizerunku trudno mówiÌ. Niektórzy twiedz¹, ¿e Lis siê tam pojawi³ to wszystko w Polsacie poprawil¹ sw¹ jakoœÌ i trzeba to ogl¹daÌ :lol:
A "Miodowe Lata" spartaczyli totalnie, jak tez i "RodzinĂŞ zastĂŞpczÂą". 8)
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tak jak kiedyœ by³a akcja "Ca³a Polska czyta dzieciom" tak teraz "Ca³a Polska ogl¹da "M jak mi³oœÌ"
Myœlê, ¿e ogl¹dalnoœÌ "M jak mi³oœÌ" mo¿e dojœÌ nawet do 11 mln ale chyba na tej granicy siê zatrzyma. :?: :?: :?:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Nie pozostaje mi nic innego powiedzieĂŚ: "PoczÂątki bywajÂą trudne" :?
Trzeba jednak zwróciÌ uwagê polskim widzom, którzy to wybieraj¹ pozycjê ju¿ im dobrze znane, które zd¹¿yli polubieÌ. TVN prêdzej czy póŸniej wyci¹gnie z tego wnioski i nowoœci bedzie z sezonu na sezon mniej. A jak jakaœ siê ju¿ pojawi to... bardzo kontorwersyjna.
Widac pozatym widzowie nie lubiÂą zmian w ramĂłwce. Nie chcÂą zmieniaĂŚ przyzywczaieĂą :cry: W11 notuje sÂłabe wyniki oglÂądalnoÂści o 17:00 -Âśrednia to ponad 0,9 mln. widzĂłw... Ogniwo zapewniaÂło blisko 1,5 :?

Nie najlepsze, ale dobre wyniki notuje Kazimiera Szczuka o 20:10. W pierwszym tygodniu poradziÂła sobie nawet dobrze. TVN -owi zapewnia udzaiÂł bliski 10%. Trzy serca zapewniaÂły 7%, a Na WspĂłlnej 11%. Nie jest jednak tak Âźle :wink: Pozatym nie moÂżemy mĂłwiĂŚ o poraÂżce jesiennej ramĂłwki, bo jesieĂą jeszcze na dobre siĂŞ nie zaczĂŞÂła. NajsÂłabsze ogniwo jestem jednak pewnien lepsze wynik osiÂągnĂŞÂło by w paÂśmie o 17:00 :(
Tylko patrzeĂŚ, jezeli programy bĂŞdÂą miay takÂą widowniĂŞ -TVN zmieni pory emisji i powrĂłci do starych godzin...

Pamietajmy nadal, ¿e POLSAT dociera do wiêkszej czeœci Polski ni¿ TVN. Widzowie nie widz¹ nic ciekawego w kana³ach publicznych , nie maj¹ TVN -u -w³¹czaj¹ POLSAT...
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

michos pisze:Tak jak kiedyœ by³a akcja "Ca³a Polska czyta dzieciom" tak teraz "Ca³a Polska ogl¹da "M jak mi³oœÌ"
Myœlê, ¿e ogl¹dalnoœÌ "M jak mi³oœÌ" mo¿e dojœÌ nawet do 11 mln ale chyba na tej granicy siê zatrzyma. :?: :?: :?:
Najlepszy wynik "M jak Mi³oœÌ" to 10 mln 581 z lutego 2004 (Ÿród³o: http://www.m-jak-milosc.blog.pl ) i wydaje mi sie, ze po takim debiucie jest szansa na taki wynik, ale to dopiero w zime kiedy wiêkszoœÌ ludzi wieczorami siedzi przed tv.

Jeœli chodzi o wtorkowy wynik to "M jak Mi³oœÌ" znowu mia³o ponad 25% udzia³uw rynku.

Jesli chodzi o stacje to 22% TVP 1, 21 TVP 2, 19 Polsat, a TVN 12%
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

nie dobrze mi jak slysze m jak milosc dostaje drgawek i zimno mi, mam uczulenie na ten serial, jak mozna go ogldac nie jestem w stanie tego zrozumiec
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Mocne_ogniwo pisze:nie dobrze mi jak slysze m jak milosc dostaje drgawek i zimno mi, mam uczulenie na ten serial, jak mozna go ogldac nie jestem w stanie tego zrozumiec
Serial da siĂŞ oglÂądaĂŚ :wink: Zapewniam ciĂŞ. Wakacyjne powtĂłrki wciÂągnĂŞÂły mnie, ale jak zaczĂŞÂły lecieĂŚ Igrzyska serial przerwano powtarzaĂŚ. Potem znowu zaczeto, ale juÂż nie oglÂądaÂłem :)

TÂą jesieniÂą, teÂż nie bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł nowych odcinkĂłw serialu. Mimo iÂż serial potrafi byĂŚ ciekawy to i tak wybieram o 20:10 "NajsÂłabsze ogniwo".
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

ja te¿ wybieram ogniwo, kiedyœ oglada³am m jak mi³oœÌ, jeszcze rok temu by³ dla mnie ciekawy, ale teraz juz sie nudzi, ile mozna ci¹gn¹Ì te same w¹tki, mozna wprowadzac nowych aktorów, ale to robi sie coraz bardziej bez sensu, wczoraj obejrza³am powtórke mjm o 16, ale raczej mnie nie zaciekawi³, ciagle te same rozmowy, marta tak samo biedna i niezdecydowana, goœka i stefan, te ich rozmowy o mi³oœci flaki z olejem, rzygaÌ sie chce
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

A czemu nikt nie wybiera MonikiO. a o 20.30 'PrzeÂświetlenie' Sekielskiego i Morozowskiego. Polecam!!!!
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Ja na 20 min. wybieram NajsÂłabsze Ogniwo, ale potem od 20:30 goszczÂą u mnie Sekielski i Morozowski, no a potem Magazyn 24 Godziny. :D
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

bambi pisze:ja te¿ wybieram ogniwo, kiedyœ oglada³am m jak mi³oœÌ, jeszcze rok temu by³ dla mnie ciekawy, ale teraz juz sie nudzi, ile mozna ci¹gn¹Ì te same w¹tki, mozna wprowadzac nowych aktorów, ale to robi sie coraz bardziej bez sensu, wczoraj obejrza³am powtórke mjm o 16, ale raczej mnie nie zaciekawi³, ciagle te same rozmowy, marta tak samo biedna i niezdecydowana, goœka i stefan, te ich rozmowy o mi³oœci flaki z olejem, rzygaÌ sie chce
Mnie jakoÂś nie nudzi i wÂątkĂłw nowych jest mnĂłstwo. Nowy facet Marty, przeÂśladujÂąca jÂą Radomska, Jacek jÂą zdradzaÂł, Stefan I Marek otwierajÂą pub, Hanka i Marek (chyba) adoptujÂą dziecko. CoÂś nie uwaÂżnie oglÂądasz bo tych wÂątkĂłw przed rokiem nie byÂło. :D
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

U mnie w domu serial ten ogl¹da mama, czasem do³¹cza do niej tato i to wystarczy. W tym samym czasie ja podnoszê ogl¹dalnoœÌ TVN24 i przez 20 minut Najs³abszemu Ogniwu. I wilk syty i owca ca³a. :lol:
ODPOWIEDZ