TV Puls
Moderator: Łukasz
Re: TV Puls
Szkoda, że odchodzi jedyny powód, dla którego warto było oglądać "Miasto kobiet". Przesympatyczna, ze świetnym poczuciem humoru... Moim zdaniem nadawała się nawet wyżej niż do TVN Style. Szkoda, ze nie zdążono jej nic więcej zaproponować

-
- Fanatyk :)
5. kanał informacyjny i jak każdy ''inny niż wszystkie''? Jeśli w przypadku Pulsu można mówić o jakimkolwiek sukcesie, to oni go osiągną. Polski rynek jest chłonny na wszystkie telewizje informacyjne. Udowodnił to ostatnio Polsat News. Ciekaw jestem kto następny?Wirtualnemedia pisze:Puls zamierza uruchomić kanał informacyjny oraz emitowany w jakości High Definition kanał rozrywkowy. Obecnie do KRRiTV składany jest wniosek o koncesję. Kanał informacyjny ma stawiać na wydarzenia międzynarodowe - wypełnią one nawet połowę ramówki. Proces nadawania kanałów, mógłby się rozpocząć pod koniec b.r. lub na początku przyszłego.
Więcej: http://www.wirtualnemedia.pl/article/23 ... i_w_HD.htm

Przez długi czas był tvn24 i nic, a teraz wysyp - tvn24, tvp info, Polsat news, superstacja, no i pulsiątko nowe. Zaczyna się robić jak w ameryce, gdzie 5 kanałó informacyjnych ma jedno lokalne misato :spiewa:
-
Jeszcze rok temu człowiek nastawiał rano TVN24 i po prostu szykował się do roboty. Teraz co rusz traci się cenne , ranne minuty na manipulacje pilotem :devil:
I co, ma być jeszcze gorzej ? ( tak zwana tortura wyboru ) :hmm:
I co, ma być jeszcze gorzej ? ( tak zwana tortura wyboru ) :hmm:
Dla mnie to jest totalny idiotyzm. :hmm: Jak kanał, który ma 5 swoich programów może tworzyć kanały tematyczne? Nie wiem, kto ma tam tak genialne pomysły. :? Niech w samym Pulsie postawią na informacje i rozrywkę, to może osiągną większy sukces. Teraz, jako kanał ogólnotematyczny, wypadają cienko. Żadnych ciekawych filmów i same denne telenowele. Kanały tematyczne można tworzyć po kilku latach, co nie zmienia faktu, że ich telewizję informacyjną chętnie obejrzę. :spiewa:
Nie mam nic przeciwko temu. Tak się składa, że kanały informacyjne, są praktycznie jedynymi, jakie oglądam. Myślę, że era TVN24 się kończy. Sporo teraz zależy do nich samych. Jeśli na jesieni, nie zaproponują czegoś zupełnie nowego, będą tracić widzów.Greg Haus pisze:Przez długi czas był tvn24 i nic, a teraz wysyp
Od wczoraj aż do 17 sierpnia ''Puls Raport'' nadawany będzie z newsroomu, podobnie jak niegdyś ''Raporty o poranku'', które prowadzi zjawiskowa Bapcia.
Powód? W studio głównym trwa remont. 18 sierpnia w nowej odsłonie zobaczymy ''Puls Raport'' i ''Puls o poranku''. Ten drugi program, zyska również nową parę prowadzących - wygadał się w ostatnim przed wakacjami wydaniu Jacek Pawlewski. 

-
A, to dlatego od wczoraj nie ma poranków na Pulsie :<
Czyli do 18 sierpnia przerwa ?
Czyli do 18 sierpnia przerwa ?
-
Bomba :hahaha:
P.S. Skoro jesteśmy przy tematyce "Poranka" , to czy nikt przypadkiem nie natknął się na informacje o wzroście Pawlewskiego ? :rozglada:
Ciekawi mnie, czy on taki wysoki, czy Kasieńka taka maleńka :aniol: :aniol: :aniol:
P.S. Skoro jesteśmy przy tematyce "Poranka" , to czy nikt przypadkiem nie natknął się na informacje o wzroście Pawlewskiego ? :rozglada:
Ciekawi mnie, czy on taki wysoki, czy Kasieńka taka maleńka :aniol: :aniol: :aniol:
No, a mieli robić kanał informacyjny.Rzeczpospolita pisze:TV Puls zamyka dział informacyjny - dowiedziała się "Rz". Wiadomość tę potwierdzają dziennikarze telewizji, której inwestorem jest News Corporation magnata medialnego Ruperta Murdocha.
Dziś pracownicy programów newsowych stacji dowiedzieli się, że pracują nad ich ostatnimi wydaniami. Zlikwidowany zostaje m.in. "Puls Raport", emitowany codziennie o 18:30 i 22:00.
Z informacji "Rz" wynika, że wewnętrzny komunikat o zamknięciu działu newsowego wydała dziś rada nadzorcza TV Puls.